Тошко Йорданов: Бе ясно, че кабинет няма да правим

Всичко за мажоритарния вот лъсна, заяви той
28 апр 2021 10:10, Нели Христова
241
Тошко Йорданов: Бе ясно, че кабинет няма да правим
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

"Ние ясно сме заявявали, винаги, многократно, че безпринципни коалици няма да правим и спазваме нещата, които сме обещали. Затова, естествено, върнахме мандата", заяви кандидатът за премиер на "Има такъв народ" Антоанета Стефанова на излизане от президентството.

Още по темата

Втората партия веднага върна мандата за съставяне на правителство.

"Нека си припомним някои неща. Още в началото, преди изборите, ние заявихме, че няма да правим коалиции с партии на статуквото. Това е факт. В момента ние нямаме необходимия брой депутати за съставяне на правителство и това е очевидно. Така че беше ясно, че ние правителство няма да правим. От тук нататък е близко до здравия разум, че този парламент няма да изкара повече от един месец, което означава, че в този един месец трябва да се направи всичко необходимо, а това е да има нормален изборен закон за предсрочните избори. Мажоритарни избори за един месец не може да се направят, но всички лъжи, които бяха изречени, че "Има такъв народ" се отказва от мажоритарните избори, вчера лъснаха, защото вчера в правната комисия единствените, които предложиха да има мажоритарен вот, беше партия "Има такъв народ" и всички гласуваха против, включително представителите на ГЕРБ, които до онзи ден знаете какви циркове разиграваха в пленарна зала", каза председателят на парламентарната група Тошко Йорданов пред журналистите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


241
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДНЕС ОЧАКВАХ ИТН - ТРИТЕ ЧУЧЕЛА ДА ДОЙДАТ ПРИ ПРЕЗИДЕНТА С РЕЙС - ХАХАХАХАХХ
151
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тая кандидат премиерката се хилеше много неадекватно
150
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бе то ясно ,че заслужавате един хубав бой.И вие и оня дето връща парите на олигарсите.И на децата стана ясно ,че сте дошли да вземете едни пари.
149
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кабинет че няма да правите е ясно , ама щото не знаете и не можете , е те това сега хората го разбраха. Жалко за тези , които ви повярваха смешни ми Тошко !
148
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шахматистът Тошко се разхожда пред Президенството с шахматистка, когато ги нападнали протестиращи граждани. Трезво преценявайки позицията, шахматиста Тошко решил да жертва дамата си.
147
0
 
14
 
! Отговори
шопен преди 2 години
не е ли редно бигоизбраните да не получават парички ,щом не работят,и не са полезни,или народа плаща -да живее чалгата
146
1
 
20
 
! Отговори
СТАНА ЯСНО преди 2 години
ЧАЛГАРИ, ТЕ ВСЯХА ПЪЛЕН ХАОС, ВЪРНАХА ЗАКОНИТЕ ЗАЩИТАВАЩИ ОЛИГАРХИЯТА,
145
6
 
3
 
! Отговори
Минувач преди 2 години
ООООО,Няма да им стъпя на нови избори. Изобщо не ме интересува. Да слагат службеняци.Като няма нормални хора в тази държава да я закриват.
144
18
 
3
 
! Отговори
вярно е че, преди 2 години
герберастките мижитурки, начело с вожда им (който м/у другото съвсем взе да сдава багажа психически) в безсилието си започват да се държат неадекватно и да говорят все по-неадекватни глупости, като тези за мажоритарния вот например. просто не осъзнават, че се нагледахме на подлости, лъжи и схеми и все по малко нормални хора им се връзват.
143
0
 
27
 
! Отговори
Монката преди 2 години
След като връщате мандата,напуснете и парламента и политиката.не трябва да получавате и субсидия.хората не гласуваха за това което правите
142
4
 
7
 
! Отговори
така, докато разни преди 2 години
Докато разни бламират работата на парламента, Министерски съвет в оставка взима решения от името на България. Днес : "България подкрепя цифровия зелен сертификат за улесняване свободното движение...", т.е министерски съвет в оставка!? !!! И тия ще говорят за Господ!?
141
1
 
32
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 2 години
"Бе ясно, че кабинет няма да правим"Г-н Африкански, ОК - няма да правите кабинет (то не че и можете, де!), ама казвайте ги тези неща ПРЕДИ изборите! Например: "АКО НЕ ВЗЕМЕМ 240 МАНДАТА ЗА ПЪЛНО МНОЗИНСТВО, НЯМА ДА УПРАВЛЯВАМЕ! И -- ИМАМЕ-НЯМАМЕ МНОЗИНСТВО -- НИКАКЪВ РЕФЕРЕНДУМ. ЗАБРАВЕТЕ!" И тогава щеше да е честно отвсякъде. А сега станахте като тези, с/у които се "борите"! Смях... Ще видите на изборите...
140
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
шах с пешката. ще оставят чебурашкин да фалира държавата милия. па той горт пиндустанец, кадър на пентагоня. лошо лошо.
139
0
 
14
 
! Отговори
Ангелов преди 2 години
А бе, 155, ти си уникален бе! Народа и страната ни са си нормални, само бозата в главата ти е странна. Ти да не си Бабикян бе?! Само неговата тлъста и грозна глава може да роди подобен шедьовър на глупостта.
138
0
 
19
 
! Отговори
Ангелов преди 2 години
Само Тодор Живков получаваше 98% одобрение на изборите. Славчо и Тошко май си мечтаят за такъв изборен резултат. Ами няма как да стане, дори и "само" 51%. А дали изобщо ще достигнат и сегашния резултат при така "мечтани" предсрочни избори.
137
15
 
3
 
! Отговори
до Пян Гъ преди 2 години
Какви 165 ти се привиждат бре, момко - истинското мнозинство е ГЕРБ плюс БСП - другата седмица ще видиш каква готина коалицийка ще спретнат.
136
17
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е ли странно? Борисов работи с пълни сили за втори мандат на Радев. А троловете на ГЕРБ пък, неуморно се трудят за пълно мнозинство на Слави. Мдаа, странна страна е нашата България.
135
4
 
40
 
! Отговори
Пян Гъ преди 2 години
Е като няма да правите кабинет и няма да прокарате решенията на Референдума при подкрепа от 165 депутати, защо въобще участвахте в изборите?
134
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Славчо да напусне парламента незабавно.Пропиля доверието на хората. Така мисля.
133
2
 
36
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Който е гласувал за Слафчо и...африканеца,да са...коригира.За Тошето е било...ясно че...кабинет нямало да има.Тея мълчаха кат...бити Г. от деня на вота,че до онзи ден и се правят на...ощипани моми.Това не са политици а сценаристи на изтъркани скечове,та за това не стават за нищо.Ха стига сте се бутали там,където не ви е...работата.