1 май - решаващата дата, тогава БСП ще каже дали връща мандата

Пленумът ще се събере след тържествения митинг-концерт
186
1  май - решаващата дата, тогава БСП ще каже дали връща мандата
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

БСП ще вземе решение какво ще прави с третия мандат за съставяне на правителство на 1 май. За тогава е свикано съвместно заседание на Националния съвет на партията и на парламентарната група, съобщи лидерът на БСП Корнелия Нинова след заседанието на Изпълнителното бюро, информира „24 часа“.

Още по темата


То би свикано извънредно, след като по-рано днес президентът обяви, че на 5 май връчва третия мандат за съставяне на правителство на БСП.

Пленумът ще се събере след тържествения митинг-концерт, който социалистите организират в Борисовата градина за 1 май.

БСП към момента остава в пълна политическа изолация.

ДПС декларира, че няма да подкрепи кабинет на БСП.

ГЕРБ призова левицата веднага да върне мандата.

ДБ също отказа да застане зад евентуално правителство на социалистите, като лидерът на формация прогнозира, че вървим към предсрочни избори.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Таз партия е за затвора,всички го знаят ,тия какво са направили за страната,и имат смелоста да тъпчат таз земя.Ей не знам как да ви опиша.... номера е че се чустват безмъртни ама не сте разсипници......С Мадуро президента съсипник лъжеца ....в кюпа сте.
124
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Гошо...ТъпотоВерно, бе Гошо - БеСеПе са смели, ама вече замрели ...и....след новите избори - умрели!
123
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сякаш имаше такова предложение на някой от гербапите,че някой да им понесе вината с багажа в екип с шерпите по склона с паралелна пътечка до база горно нанагорнище в която шерпите не скачат като се качат.
122
0
 
1
 
! Отговори
Мафия преди 2 години
До 117:Чакай сега, по това време води телефонни разговори и нарежда по ред на номерата. Сутринта е първа писта на живо ..
121
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имаше един много як виц който изигра набора Слави Трифонов.Този виц е актуален за мутрата Бойко Методиев.Имало едно време един вожд с болт на пъпа, та същия минал през десет планини и намерил гаечен ключ за болта на пъпа си.Развил болта и му паднал г ъза и рейтинга, та това е вожда на ГЕРБ!Всичко приключи и сега трябва разследване на кражбите на *** групировка-Мутри!
120
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
да го връщат веднага,защото вече стягам куфара за чужбина и само като чуя,че бсп искат да управляват знам,че всички нас ни чака мизерия и оскотяване.
119
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 125Дългия не е нарцис като Боко, осъзнава че не е за тази работа :)) Аз бих се изкефил, ако Тони Стефанова стане премиер, обаче Тошко ми направи впечатление, не му липсва самочувствие определено :))
118
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БСП има една възможност- да предложи- Слави Трифонов за министър- председател и да включат депутати като министри от другите БЪЛГАРСКИ партии, както бяха преди 12- 15 години- ИТН, Демократи, Мутривън.. Но сега, ПОНЕ знаят за какво се борят... Всяка партия може да каже ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ неща, които са ОБЕЩАЛИ на избирателите си и искат да бъдат НАПРАВЕНИ... И СЛЕД като се договорят, могат да направят правителство...
117
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще пуснат ли мандата или ще стават ортаци с ГЕРБ и ДПС ? Неистово им е желанието за крадене :))
116
1
 
14
 
! Отговори
Курнелия-съмнителна преди 2 години
През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега *** по пълното унищожаване на БСП е също заръка от Ив.Костов?
115
3
 
9
 
! Отговори
КАНАЗИРЕВ преди 2 години
А БЕ КОМУНИСТ ЛИ Е ??? БОЙ ПО КАНЧЕТО ДОКАТО МЪРДА А ТАЗ *** СЪЪ ВЖИВЯВА , ПОСТОЯННО ГОВОРИ КАК ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ,ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА МАЛЕ ,МАЛЕ !!!
114
3
 
11
 
! Отговори
Бсп е в будна кома.. преди 2 години
Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.
113
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ох, толкова бюрокрация, да го връщат и толкоз. На всички им е ясно, че ще има избори!
112
5
 
4
 
! Отговори
до 113 преди 2 години
Ти драги, си голям бързак- Това, което искаш в овчарска България може да стане единствено при Новия световен ред, когато кремълските ни партии ще бъдат поставени извън закона, а главатарите им ще бъдат съдени като национални предатели. Имай търпение и ще с увериш в това, което има да дойде, а това ще стане до една година. чит.
111
1
 
12
 
! Отговори
Fukc преди 2 години
До Анонименедин тошко вече ни управлява, второ овчарче - не мерсси
110
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега ще погледна дали има нова статия за Бокича :)) Може би Севдето му е обяснила както винаги, все едно е малко детенце, че требва да се ограничи донякъде с публичните изяви :))
109
5
 
8
 
! Отговори
Политолог преди 2 години
Кремъл вече скрои шапката на България - вече произвеждат петолъчки с ч.у.к и сърп под петолъчката - 7 милиона ще са , за всеки българин по една на шапката. Подготвят и валенки, зер, в Задунайская губерния често ще спира тока. Композиран е и влак с 5 трилиона рубли за новата национална валута - РУБЛАТА ! Да ни са честити "промените" ! Ура !
108
6
 
8
 
! Отговори
Румбата Кечев преди 2 години
Хайде честито $4 - $5 долара заплати
107
3
 
7
 
! Отговори
Иванчо преди 2 години
Никой в България не се интересува какво ще кажете или няма да кажете, леличко от левия ъгъл !
106
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
1 седмица президентът се размутава, следва 1 седмица КорНи да тупа топката, послед 1-2 седмици президентът пак тупа топката, акбеше казал още преди изборите че е готов със службното правителство. Всичката пара на комунистите отива във свирката. Ако БСП/БКП беше забранена още при Иван Костов, сега нямаше да сме последни в Европа. Комунистическите партии в нито една от изчноевропейските държави, които са в ЕС не оцеляха. Трябва БСП да бъде изджъгъркана завинаги от политическото ни пространство.