НФСБ: Ха, честито! Ще ни управлява Ердоган от Турция

Изпълнители на чалга предадоха националните интереси
29 апр 2021 09:47, Красимир Ангелов
239
НФСБ: Ха, честито! Ще ни управлява Ердоган от Турция
Снимка: БГНЕС

"Има такъв народ", подкрепени от „Демократична България“ и „Изправи се! Мутри вън!“ наложиха премахването на ограниченията за броя секции в държави извън ЕС. Етническата партия ДПС получи несъмнено предимство с тази възможност – да разкрие неограничен брой секции в Република Турция". Това се чете в позиция на НФСБ, разпространена до медиите.

Още по темата
"Родолюбивите песни секнаха. Вместо тях - Шоуто на Слави и т.н. нови партии върнаха думата на Ердоган да определя живота в България и на ДПС като ключов фактор за управлението на държавата ни. Защото, вотът на нашите изселници в Турция се контролира и организира от турската държава. И вносителите на промените в Изборния кодекс го знаят“, се чете в позицията на партията на Валери Симеонов.

От там припомнят изборния туризъм през годините и рейсовете с гласоподаватели от съседна Турция.

"През 2015 г. НФСБ спряхме мераците на турската държава да диктува вота на българските изселници, като ограничихме броя на секциите до 35. През 2017 г. партиите от „Обединени патриоти“ блокирахме КПП-пунктовете на Капитан Андреево, Малко Търново и Лесово и не допуснахме в българския Парламент да влезе и втора турска партия – ДОСТ. По наше предложение – на „Обединени патриоти“, ЦИК прие декларациите да се подписват лично в секциите, за да се спре безконтролното гласуване под строй", се чете в декларацията на НФСБ.

"Днес изпълнителите на чалгализираните патриотични песни предадоха националните интереси в услуга на ДПС.        

НФСБ е категорично против направените промени в Изборния кодекс. Те са демонстрация на национално предателство - дават възможност на ДПС и Турция да дерибействат в българския Парламент!", завършва позицията на НФСБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари