НФСБ: Ха, честито! Ще ни управлява Ердоган от Турция

Изпълнители на чалга предадоха националните интереси
29 апр 2021 09:47, Красимир Ангелов
239
НФСБ: Ха, честито! Ще ни управлява Ердоган от Турция
Снимка: БГНЕС

"Има такъв народ", подкрепени от „Демократична България“ и „Изправи се! Мутри вън!“ наложиха премахването на ограниченията за броя секции в държави извън ЕС. Етническата партия ДПС получи несъмнено предимство с тази възможност – да разкрие неограничен брой секции в Република Турция". Това се чете в позиция на НФСБ, разпространена до медиите.

Още по темата
"Родолюбивите песни секнаха. Вместо тях - Шоуто на Слави и т.н. нови партии върнаха думата на Ердоган да определя живота в България и на ДПС като ключов фактор за управлението на държавата ни. Защото, вотът на нашите изселници в Турция се контролира и организира от турската държава. И вносителите на промените в Изборния кодекс го знаят“, се чете в позицията на партията на Валери Симеонов.

От там припомнят изборния туризъм през годините и рейсовете с гласоподаватели от съседна Турция.

"През 2015 г. НФСБ спряхме мераците на турската държава да диктува вота на българските изселници, като ограничихме броя на секциите до 35. През 2017 г. партиите от „Обединени патриоти“ блокирахме КПП-пунктовете на Капитан Андреево, Малко Търново и Лесово и не допуснахме в българския Парламент да влезе и втора турска партия – ДОСТ. По наше предложение – на „Обединени патриоти“, ЦИК прие декларациите да се подписват лично в секциите, за да се спре безконтролното гласуване под строй", се чете в декларацията на НФСБ.

"Днес изпълнителите на чалгализираните патриотични песни предадоха националните интереси в услуга на ДПС.        

НФСБ е категорично против направените промени в Изборния кодекс. Те са демонстрация на национално предателство - дават възможност на ДПС и Турция да дерибействат в българския Парламент!", завършва позицията на НФСБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
161
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 185Тия мантри вече не важат. Видяха се на тия избори колко им е капацитета на повечето българи в чужбина като гласуваха масово за чалгаря.
160
21
 
11
 
! Отговори
Българин (емигрант) преди 2 години
Абе на този няма ли кой да му запуши устата че много глупости наговори вече.Тези които са в Турция са БЪЛГАРИ и имат право да гласуват. Точно по същият начин като тези които са в Западна Европа и в Америка. А според мен последните са МНОГО повече...Националистите ги е страх от ДВА милиона БЪЛГАРИ в чужбина че ще управляват България защото искат да стане по до бро място за живот!!! Ние всички искаме да се върнем!!! Но не сега и не при днешните условия.НФСБ да помислят как да ни върнат!!!
159
1
 
1
 
! Отговори
гочо преди 2 години
Ехаааааа,какви коментари...
158
5
 
3
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Анонимен-179,много ми е интересно,преди покръстването,какъв е бил ***,защото все се хвали че са били чиста нация,но сигурно знаеш,че покръстване се прави,с огън и меч.
157
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има ли някой, който да може да обясни и защити тезата, че "покръстването не е насилствено"? Ахахахах!
156
4
 
15
 
! Отговори
Петко преди 2 години
Премахнете двойното гражданство. Като Австрия. Това трябва да се направи. 95499
155
4
 
9
 
! Отговори
1 преди 2 години
Благодарим ти,за честитото балевски,добре е, че ти и твоите питриоти,няма да ни управлявате,но не си мисли,че за телената ограда,няма да бъдеш изправен на съд,всички твои имоти ще бъдат ревизирани,нищо няма да те спаси от затвор,след вдигането на забраната,за секциите,при победа на ДПС,д-р Доган,ще те назначи за градинар в Росенец,някой ден,може и комндировка,да те прати,в сараите,стягай се
154
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кога Байдън ще признае геноцида на българите над траките?
153
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Славистите сега се кефят, предполагам им плащат добре. Не знаят че един ден може да ги погнат с камъни по улицата. Внимателно момци, че един ден камъните по главите!
152
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Най- вредната и жестока империя ни била пазила и съхранила. Хахаха божке на това ли ви учат в килийните училища в Анадола?"Как така Борис покръсти толкова българи, а Османска империя не ги помюсюлманчи за цели 500 години? :) Достатъчно доказателства има, че покръстването е насилствено.
151
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По принцип, нашите патреоти и националисти са дело на ДПС/ДС/ и в частност лично на Доган.
150
7
 
5
 
! Отговори
всеки преди 2 години
български гражданин има право на глас- тва е по БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯето един човек, вице премиер, де даже не знае конституцията на България, а се води -"патриот" по някаква причина незнайна
149
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Патриоти са, душа дават, за правда и за свобода, но не своята душа, братя, а душата на народа.Христо Ботев
148
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В чужбина живеят над десет милиона българи. В Турция са под двеста хиляди. Патреотите дрънкат пълни глупости.
147
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ПомакаУж е нямало геноцид в Турция, а нито християни са останали, нито арменци, нито българи.По-генцид от това - здраве му кажи.
146
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 161Ами дошли са малко по късно от братовчедите си прабългарите,както знаем прабългарите са тюрки,християнизирането в България се извършил с бесилки и меч
145
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименА кога са дошли твоите деди по тези земи?
144
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знаех, че Турция ме храни и лекува?То ние ви храним, защото целият ви търговски трафик пътува през България.
143
8
 
21
 
! Отговори
Мърша преди 2 години
Валери, разбрахте ли най-после, че не турците са ни проблема, а нашия си ген? Ти не спря да се бориш за удвояване на най-ниските пенсии, а тези над милион, които ги получиха, случайно да го оцениха?! Не, и затова вие днес сте извън парламента. Българинът е злобен, завистлив, неблагодарен и подкупен. Този народ унищожи Левски и Ботев! Затова не му мисли, нека чезне! Нали знаеш защо сме паднали под робство? Остави ги да ги обладаят съседите, няма да им е първица. Не народ, а мър'ша!
142
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Хюго МюгоЗащо да си идем тук са земите на дедите ни,вие сте на изчезване и затова няма да оставим земите си на ромите и други африкански племена и стига си обиждал а се научи на хигиена след тоалетна се измий г,,,за че смърдиш на пор