НФСБ: Ха, честито! Ще ни управлява Ердоган от Турция

Изпълнители на чалга предадоха националните интереси
29 апр 2021 09:47, Красимир Ангелов
239
НФСБ: Ха, честито! Ще ни управлява Ердоган от Турция
Снимка: БГНЕС

"Има такъв народ", подкрепени от „Демократична България“ и „Изправи се! Мутри вън!“ наложиха премахването на ограниченията за броя секции в държави извън ЕС. Етническата партия ДПС получи несъмнено предимство с тази възможност – да разкрие неограничен брой секции в Република Турция". Това се чете в позиция на НФСБ, разпространена до медиите.

Още по темата
"Родолюбивите песни секнаха. Вместо тях - Шоуто на Слави и т.н. нови партии върнаха думата на Ердоган да определя живота в България и на ДПС като ключов фактор за управлението на държавата ни. Защото, вотът на нашите изселници в Турция се контролира и организира от турската държава. И вносителите на промените в Изборния кодекс го знаят“, се чете в позицията на партията на Валери Симеонов.

От там припомнят изборния туризъм през годините и рейсовете с гласоподаватели от съседна Турция.

"През 2015 г. НФСБ спряхме мераците на турската държава да диктува вота на българските изселници, като ограничихме броя на секциите до 35. През 2017 г. партиите от „Обединени патриоти“ блокирахме КПП-пунктовете на Капитан Андреево, Малко Търново и Лесово и не допуснахме в българския Парламент да влезе и втора турска партия – ДОСТ. По наше предложение – на „Обединени патриоти“, ЦИК прие декларациите да се подписват лично в секциите, за да се спре безконтролното гласуване под строй", се чете в декларацията на НФСБ.

"Днес изпълнителите на чалгализираните патриотични песни предадоха националните интереси в услуга на ДПС.        

НФСБ е категорично против направените промени в Изборния кодекс. Те са демонстрация на национално предателство - дават възможност на ДПС и Турция да дерибействат в българския Парламент!", завършва позицията на НФСБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Президента да сложи ВЕТО на това решение! Незабавно.
120
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
виждал ли си местно население в Австралия и САЩ? А? На него ли трябваше да приличаме? Шепа хора да е останало от българите?
119
5
 
7
 
! Отговори
На протест в София! преди 2 години
В момента пред Съдебната палата в Софиямима голям протест срещу готвеното оневиняване на Божков, Арабаджиев, Баневите и други престъпници и олигарси. Събрали са се много хора!Долу протестаджийската диктатура!Не на мутро-чашгарският преврат!
118
6
 
9
 
! Отговори
Помислете галфони! преди 2 години
Много прости хора има в България!!! Защо не се замислите колко повече българи живеят в САЩ, Канада, Австралия, извън Европа те са в пъти повече от тези в Турция.
117
6
 
7
 
! Отговори
Хюго Бос до 132 преди 2 години
Ами не. Османската империя и най- вредната империя, вършила геноцид и терор. Нанесла непоправими щети на развитието ни. Разходи се в бивши владения на англичаните- Австралия и САЩ и оак пиши анадолски фантастики. Историята се е произнесла- империя, нищо не дала на света, а само рушила. Предпочитам тук да са били англичани и французи- бели и красиви, а не грозен черен башибозук с плоски глави.
116
5
 
6
 
! Отговори
Избирател в Измир... преди 2 години
Абе мишоци, дъртите гласоподаватели на ДПС тук, измряха като гласоподавателите на БСП там при вас! Младите в Турция ще гласуват за партиите от протеста! Гърчете се ГЕРБерски ***...
115
0
 
3
 
! Отговори
До 112 преди 2 години
Омръзнахте с тези опорни. Да ви сменят каталога, че сте смешни вече.
114
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Расисти спрете да квичите защото навремето Османската империя ви е опазила като племе цели 500 години а е можела като англичани и испанци откадето минат няма коренно население или се говори техния език да ви унищожат кой щеше да ги спре никой
113
2
 
7
 
! Отговори
4epa преди 2 години
УГОВОРКАТА МЕЖДУ ДОГАН И РУМЕН РАДЕВ - ПОДОПЕ4НИТЕ ПАРТИИКИ ДА ГЛАСУВАТ ДА ПАДНАТ ОГАНИ4ЕНИЯТА НА СЕКЦИИТЕ В ТУРЦИЯ А ДПС ДА ПОДКРЕПИ РАДЕВ ЗА ПРЕЗИДЕНТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! КАК ЕДИН 4ОВЕК С БОЛНИ АМБИЦИИ МОЖЕ ДА СЪСИПЕ ЕДНА ДЪРЖАВА- ИМАМ ПРЕДВИД ФИГУРАНТА !!!!!!!!!!!
112
0
 
6
 
! Отговори
Хюго Бос До 117 преди 2 години
25 Хил., защото имаше таван. А сега без таван сметни Анадола, Диарбекир и прочие башибозук. Да те сетна само, че в редица европейски страни има ограничение от тяхна страна, а Турция не налага ограничение за секции на чужди избори. Сети се кой ще спечели. Във всеки случай не и младите от Европа ще разкарат статуквото
111
1
 
7
 
! Отговори
Избирател в Измир... преди 2 години
300 хиляди НЕ харесват Доган и няма да гласуват за него!
110
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Предлагам да обявим война на Швейцария и да се предадем веднага. Под швейцарско робство по добре отколкото под турско(отново)
109
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДПС не е никаква турска партия,тя е създадена от бившите комунисти и ДС,кажете поне едно нещо да е направил за турците в БГ
108
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
факт - в Турция няма нито българи, нито християни.А форумният *** *** как България избивала и гонела мюсюлмани и турци.То бива гнусна манипулация и популизъм.
107
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да ама ако ги питаш тия 300 000 ще гласуват за Местан, не за ДПС... Тия 300 000 не го понасят Доган...
106
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И каква е промяната- връщане към Догановото време на ДПС.
105
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До БългарАми, като искаш Ердоган да те управлява ходи си в Турция, бе !
104
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Антикомунист25 000 са заради ограничението. В Турция живеят над 300 000 души с двойно гражданство.
103
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнтикомунистНе е вярно, при 160;секции нови, както предлагат вие гласовете ще са минимум 100 хиляди.Направи си справка преди ограничението там гласуваха около 110 000 на парламентарни избори.
102
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ай ай - почват вечната Предизборна плашилка турци и роми ! Същите тея "патриоти" 10г Орталък и Рахатлък с дпс - Крадене и делене !