НФСБ: Ха, честито! Ще ни управлява Ердоган от Турция

Изпълнители на чалга предадоха националните интереси
29 апр 2021 09:47, Красимир Ангелов
239
НФСБ: Ха, честито! Ще ни управлява Ердоган от Турция
Снимка: БГНЕС

"Има такъв народ", подкрепени от „Демократична България“ и „Изправи се! Мутри вън!“ наложиха премахването на ограниченията за броя секции в държави извън ЕС. Етническата партия ДПС получи несъмнено предимство с тази възможност – да разкрие неограничен брой секции в Република Турция". Това се чете в позиция на НФСБ, разпространена до медиите.

Още по темата
"Родолюбивите песни секнаха. Вместо тях - Шоуто на Слави и т.н. нови партии върнаха думата на Ердоган да определя живота в България и на ДПС като ключов фактор за управлението на държавата ни. Защото, вотът на нашите изселници в Турция се контролира и организира от турската държава. И вносителите на промените в Изборния кодекс го знаят“, се чете в позицията на партията на Валери Симеонов.

От там припомнят изборния туризъм през годините и рейсовете с гласоподаватели от съседна Турция.

"През 2015 г. НФСБ спряхме мераците на турската държава да диктува вота на българските изселници, като ограничихме броя на секциите до 35. През 2017 г. партиите от „Обединени патриоти“ блокирахме КПП-пунктовете на Капитан Андреево, Малко Търново и Лесово и не допуснахме в българския Парламент да влезе и втора турска партия – ДОСТ. По наше предложение – на „Обединени патриоти“, ЦИК прие декларациите да се подписват лично в секциите, за да се спре безконтролното гласуване под строй", се чете в декларацията на НФСБ.

"Днес изпълнителите на чалгализираните патриотични песни предадоха националните интереси в услуга на ДПС.        

НФСБ е категорично против направените промени в Изборния кодекс. Те са демонстрация на национално предателство - дават възможност на ДПС и Турция да дерибействат в българския Парламент!", завършва позицията на НФСБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
9
 
6
 
! Отговори
Антикомунист преди 2 години
Брой на гласувалите в Турция на сегашните избори е почти 25 000!!! От тях за ДПС са 19 000 гласа !!! ДПС е кремълска а не турска партия! Дали 35 или 350 секции е все тая, повече гласове няма от къде да дойдат! Винкела го знае това и лъже като дърт ц***нин!!!
100
7
 
6
 
! Отговори
Истина преди 2 години
Ми то по добре Турция да ни управлява ние ще се самоизтребим
99
5
 
11
 
! Отговори
гост преди 2 години
Прав е да се ядосва човека , вече клубове и музика не може да забранява , с депутатската си заплата се прощава и в бунището си се прибира. Обаче да злослови е първа кипра . Стига , време е за промяна......
98
5
 
7
 
! Отговори
Георги Миков, Чирпан преди 2 години
Наум Шаламанов е жалък предател, който избяга като куче по време на турнир, унижи България и накрая беше купен от турския султан за 1 милион американски гроша!
97
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СлавиФеса продаде България
96
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 110А кой да е на власт?Атака и копейкин ли?Та да управлява Решетников ли?
95
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 108Какво ти е българското?
94
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще управлява Ердоган винаги, когато на власт са ГРОБ и БСП! Както е било и до сега. Нещо ново да казва това ***?
93
3
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Цяло село с Турци им докараха кмет полуграмотен за кмет.Сега хората си избират кмет пак полуграмотен,но поне местен Турчин.Надявам се все някога да изберат някой свестен,като се загубят Патриотите и Гроб. Свободата ще ги научи да мислят.
92
3
 
5
 
! Отговори
Чампоева преди 2 години
Кофти,работа...да ти не стигнат някакви си 7-8 хиляди гласа.Баси умниците!
91
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ти Бе валерко , и ти ли Бе лъжецо - от 10г сте във власта и сте Ортаци с дпс - Всичко ремонти,магистрали,тец джипигруп - защо траеше ? -лапачка А ?А на Слави на малкия пръст Не можеш се опря Бе ! Народа Ясно ви каза - Спрете да Крадете !
90
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Последно Наим Сюлейманоглу българин ли беше или турчин?"Когато печели медали за България е българин, нали? Иначе го наричате турчин.
89
11
 
9
 
! Отговори
Българ преди 2 години
Ами по-добре Ердоган да дойде и да ни управлява, щото той такива пом*яри като вас няма да търпи ;)
88
10
 
15
 
! Отговори
Георги Миков, Чирпан преди 2 години
Благодарение на чалгаджията Слави Трифонов, менторите му от ДПС и гангстерите от "Мутри отвън" Турция ще организира и провежда избори за български парламент в гимназии и обществени сгради, като над урните ще висят портрети на Кемал Ататюрк, а турски полицаи ще охраняват броенето и изготвянето на протоколите. Не може някой който не живее в България, не плаща данъци и в крайна сметка има ангажименти към чужда, враждебна държава, да определя дневния ред тук!
87
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Говоренето за отцепване вече е тежко предателство и трябва дасе преследва от органите за налаганена закона.
86
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Колко мюсюлмани и турци има в България?Колко християни и колко българи има в Турция."Някак погрешно задаваш въпросите. Обвързваш "християни" и "българи". Да бъдеш българин не е задължително да си християнин. Освен това българите са покръстени насилствено, против волята им. Който откаже, е бил избиван. В учебниците по история го пише дори. 50 болярски рода, на Борис сина му, на Симеон сина му, Петър с избитите богомили и т.н. и т.н.
85
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Промените ще доведат до минимум 300 000 нови гласа към настоящите за ДПС. Всъщност, ще има още една парламентарна група на ДПС.Сумарно турската партия ще има над 75 депутати в новия парламент.
84
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 97Последно Наим Сюлейманоглу българин ли беше или турчин?
83
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На протест пред парламента заради отцепването към Турция на Кърджали и Хасково след приемането на тези предателски промени!Долу турско-протестърската диктатура!
82
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнтонЩом се реализират там, защо искат да гласуват в България?Все едно аз да дойда у вас и да ти давам акъл как да си подредиш мебелите.