Сиди за ДБ: Отварят пътя на Ердоган в България

Единственият, който печелил - ДПС
Обновена: 30 апр 2021 06:57 | 29 апр 2021 22:21, Екип на Bulgaria On Air
127

Лидерът на ВМРО и министър на отбраната в оставка Красимир Каракачанов призова с отворено писмо президента Румен Радев да наложи вето на промените в Изборния кодекс. Поводът е гласуваните промени в Избирателния кодекс, които премахват ограничението на броя секции в Турция.

"Връщането на положение от преди 2016 г. ще го види същото. Не разбираме упорството, защо трябва да се връщаме назад? Защото едни партии трябва да платят цената за "Росенец".  Лъсна вече договорката на "Демократична  България". То се вижда и в гласуването. Това, което "Демократична България" прави е скандално". Това заяви в Денят ON AIR Александър Сиди от ВМРО.

Сиди изрази още недоволство от случващото на заседанията на Народното събрание.

"Новите политически субекти - те направиха няколко простички неща - дадоха ЦИК на президента, вдигнаха си заплатите и отстраниха ВМРО от избирателните администрация. Това е само срещу нашата организация, Това е див реваншизъм, те не искат да помогнат на хората. И ако до вчера бяха сатирично шоу - вече са политици и трябва да носят отговорност. Те вече са от другата страна на барикадата", каза още в ефира на Bulgaria ON AIR Александър Сиди.

От партията, която остана извън парламента след вота на 4 април, атакуват приетите промени в Изборния кодекс, с обвинения към конкретни политически групи.

"Можеха да направят много неща, те не искат. Те искаха да отворят пътя на Ердоган в България и това беше цената за "Росенец". Единственият, който печели е ДПС, никой друг.", категоричен е Сиди.

При евентуални предсрочни избори, от ВМРО са готови на разговори и с други политически групи.

"Ако има предсрочни избори, ще водим политически разговори. Възможни са разговори със всички партии, само не и ДПС", допълни той.

И се закани, че оттук нататък, ВМРО може да прави много неща, ще затваря улици и пътища.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още по темата: ВМРОСиди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
1
 
1
 
! Отговори
А преди 2 години
До Анонимен 75На протестите финансирани от Чери, колко вземаше твоя познат? Той сигурно е професионален протестър?
76
4
 
7
 
! Отговори
Турчин преди 2 години
Поправка :През 1989 само за три месеца са изгонени са 350.000 , в последствие с визи и като бегалци тази цифра достига над 500.000 души. Как можете да бъдете толкова жестоки, безочливи, долни и безмилостни-граничещо с безбожие и да твърдите,че избягалите от руския меч и българския хайдутин, кръвожадните чети на ВМРО и безбожното комунистическо управление по собственно желание са напуснали родните си огнища и са отишли да живея в друга държава? Ходили ли сте в друг град без стотинка в джоба?
75
5
 
3
 
! Отговори
Дедо Гочо преди 2 години
До ТурчинКато се пишеш турчин байно що не пишеш на арабски / писмеността от времето за което пишеш / по леко на завойте . Мордухай Леви / известен като Карл Маркс / пише всяко нещо доведено до крайност води до своята противоположност. Конфуций - Когато вървиш само на ляво ще излезеш на дясно
74
3
 
5
 
! Отговори
Дедо Гочо преди 2 години
Ако беше жив Ванче Михайлов щяхме да си спомняме за вас само по възпоменателните снимки
73
1
 
3
 
! Отговори
РБ преди 2 години
ПО ВРЕМЕТО НА ТЕЗИ РУСКИ МЕКЕРЕТА СЕ НАПИСА КАЛПАВИЯ ДОГОВОР С РСМ.СЕГА САМО ЛАЯТ И ИМ ДАВАТ ХРАНА ЗА ПРЕД БРЮКСЕЛ.ТЕЗИ ОТ ДБ НЕ СА ГЛУПАВИ.ЦЯЛА СОФИЯ БЕЗ КРАЙНИТЕ ПАНЕЛИ ГЛАСУВА ЗА ТЯХ.А И ПО-ОБРАЗОВАНИТЕ.КОЙ Е ПО ОРИЕНТИРАН?
72
4
 
5
 
! Отговори
Турчин преди 2 години
До баба мара;През 1877-78 години са изгонени над 1.000.000 и са избити над 150.000 турци.Иричек през 1882 година когато обхожда България пише"Покрай пътищата още се белееха костите на избитите мирни турци решили да избягат от руската сабя и българския хайдутин."През Балканската война само около Солун се събират 250.000 турци за да избягат от окупираните от българите земи.През 1950-51 са изгонени над 220.000 турци.През 1968-78 година 125.000,през 1989 само за три месеца 35.000,все по желание са..
71
6
 
7
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
вие сте виновни не закрихте агенцията за българите в чужбина и не спряхте веднъжзавинаги издаването на бълг документи на 4 и 5 поколение българи в турция няматова са турски граждани които със злоба напуснаха българия без никои да ги е гонилне желая етн партия това е фатална грешка на прехода
70
10
 
6
 
! Отговори
Турчин преди 2 години
Българинът/ката не създава семейство,не прави деца,не работи,по-добре е да се кълчи по витрините на Копенхаген и Амстердам, да ляга под когото и да е "мръснa работа "земеделие,животновъдство" не може да работи.От 7.650.000 народ се раждат 50.000 деца от които 65% не са българи.България е превърната в изоставено село без стопани,рушаща се и изчезваща.При всичко това турците в Турция са ви виновни.Като оня американски генерал скочил от 10 етаж на болница с виковете"русите идат".Толкова сте болни.
69
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ШОу партията си галасува в полза на своя интерес ИНТЕРСЧИИНяма нищо Българско в тази партияПЕСНИТЕ МУЗИКАТА И ПОЛИТИКАТАса Турски,Ромски,Гръцки,Сръбски,Македонски
68
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До тъй тъйЗащото част от гласовете на турците са отишли за ГЕРБ и ИТН, те не са гласували само за ДПС!
67
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Глупостите на ВМРО бивши ДС които събират гласове само с плашене на хората и поклонничество към Русия и Турция
66
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен2004 година в турски курорт се запознах с младо момче, което не говореше български, но се интересуваше за България. Разказа ми, че родителите му са изселници, той е студент и има българска лична карта-показа ми я. За първи път щял да пътува до България за да гласува... Каза, че го прави заради родителите му, а ако откаже ще му спрат финансите, и ще трябва да работи вместо да учи. Толкова за старите "българи" в Турция. Забравяш, че те имат деца, които са научени на уважение и послушан
65
5
 
10
 
! Отговори
кряскащите с феса преди 2 години
Кряскащите младежи с феса са нищо повече от неосъзнати комсомолци от "ВМРО-Иван" (ДС агент Иван - Каракачанов).
64
7
 
8
 
! Отговори
тъй тъй преди 2 години
В Турция има над 400,000 еничара,дето ще предадат България на Ердоган,нали така!?Добре че е ВМРО да застане на амбразурата,и с голи гърди да защити Бълария!Само дето на изборите там гласуваха около 22,000 човека!И ква стана тя!?Оказа се,че героичният напън е излишен,щото на турците им е през оная работа за България!И че никой не дава пет пари за България!Направо не ни броят за живи!Е,как да не побеснееш!?
63
2
 
5
 
! Отговори
попадия Рая преди 2 години
До Поп ГруюЗа времето, когато узакониха ДПС, и Доган започна да разпределя порциите, да строи палати, вкл. Росенец, и да сваля законно избрани правителства - трябва да питаш БКП-БСП и НДСВ.
62
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ПредприемачЩо, жално ти е че не приехме Турската конвенция и нямаме 45 пола ли? За това ли толкова те дразнят ВМРО? Спи спокойно, нали Хаджигенов е в Парламента! Той ще се постарае да оправи тази "несправедливост", пък и ВМРО ги няма да ви пречат! Може и закон да напишете, децата книжки с гей принцове да четата в 1ви клас, съблекалните в училище може да ги направите общи, да махнете половото различие! Може и веднъж месечно да задължите учителите да се правят на под дъгата!
61
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мой познат беше във срядя на протеста на ВМРО пред президентството. Човека безработен без образование. Отишъл за 100 лв. да вика, беше недоволен накрая ги излъгали и им дали по 50 лв., защото се събрали малко хора. Ей това са ВМРО. За всяко нещо лъжат.
60
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г- Сиди, и 20 предсрочни избори да има, няма да влезете. Вчера въведоха машинно гласуване....само, това ще попречи пак да купите много от гласоподавателите от Гетата. Няма да върви номера с предварително написаните бюлетини и индиянската нишка. Хайде сбогом мутро- патриоти!
59
8
 
17
 
! Отговори
Предприемач преди 2 години
Тези са професионални лъжци. Претоплят периодично манджата за Македония, плашиха ни със *** и истанбулски конвенции, сега ще върти темата за изборите в Турция. Хайде да кажат колко имоти купиха и как на Шкембе войвода бащата построи палат като прогимназия в Тетевенския балкан, като човекът е пенсионер на 70 години?
58
5
 
6
 
! Отговори
До 69 преди 2 години
Абсолютно грешни са ти данните. 135 000 са общо гласувалите в чужбина 2009г., от които 75 000 са гласували за ДПС, което не изкривява драматични изборните резултати. Иначе на 04.04 се видя колко българи искаха да гласуват в Германия, Великобритания, САЩ. Ако им се разкрият още секции, активността ще е доста по-голяма. А българите в чужбина почти не гласуват за герберастите. Но, така или иначе, гласовете в чужбина няма как да натежат чак толкова много, най-много зависи от нас в България.