НФСБ зове: На тези избори патриотите обединени

Партията на Симеонов за общ национален патриотичен форум
30 апр 2021 14:43, Елка Василева
184
НФСБ зове: На тези избори патриотите обединени
Снимка: архив, БГНЕС

Патриотите да се явят обединени на тези избори, призова Националният фронт за спасение на България.

НФСБ зове ВМРО да се противопоставят на "опасните за демокрацията действия на новите улични диктатори и да дадат отпор на пошлостта и чалгизацията в политиката".

От фронта определят промените в Изборния кодекс като скандални и даващи лост на влияние на Турция за намеса в решенията на българския Парламент.

„Преди шест века разединението предаде страната ни в ръцете на турците. Ще допуснем ли това да се случи и сега – през 2021 г.?
 
Вчера Народното събрание прие скандални промени в Изборния кодекс, с които премахна ограниченията за броя изборни секции в страните, извън Европейския съюз. Сега Ердоган разполага с 400-хилядна армия от избиратели – българските изселници в Турция, с която да влияе на решенията на българския Парламент.

Това е удар върху независимостта и суверенитета на България и в резултат на разединението на патриотичните сили след решението на ВМРО за самостоятелно явяване на изборите на 4 април.
 
Затова от НФСБ призоваваме: На тези избори Патриотите трябва да се явим обединени!
 
Против опасните за демокрацията и българската държава действия на новите улични диктатори, против пошлостта и чалгизацията в политиката!
 
Против бруталните опити за диктатура и подчиняване на правосъдната система!
 
Трябва да сложим край на опасните за демокрацията и държавата действия на новите улични демократи преди да бъдат нанесени непоправими щети! И това може да бъде постигнато само и единствено  чрез национално обединение на патриотичните сили, което да даде отпор на неолиберализма, пошлостта и чалгизацията в политиката!
 
Призоваваме Ви да загърбим миналото и да поставим основите на националното обединение на патриотичните сили!
 
Призоваваме всички партии от патриотичното пространство на незабавни консултации за подготвяне и провеждане на национален патриотичен форум на 10-ти май!“, заявиха от НФСБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
3%!
49
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съединението прави силата. Докато българите се делят на русофили, русофоби, про-ГЕРБ, анти-ГЕРБ, България винаги ще е слаба и винаги ще ни го слагат.
48
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До БарселонаПРЕМАХВАНЕ НА ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО = СПИРАНЕ НА ПАРИТЕ ЗА ПРАВИТЕЛСТВО ОТ МУТРИ-НАЦИСТИ В БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
47
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде е Каракачанов,къде е чалгаря?Въобще може ли да става въпрос за сравнение!Първия е първокласен политик,а другия с мозък на чалгар и поведение на мутра!Тъ..пи и пр..ости чалгари мислете бе ако можете де?!
46
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нацистчетата от БКП - последна надежда на Бойко
45
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Национален фронт за спасение на Бойко сте вие! Лъжци!
44
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Калеко АлекоИМАТ, НО НЯМАТ. ГЕРБ УПОРСТВА В ГРЕШКИТЕ СИ.
43
6
 
11
 
! Отговори
Барселона преди 2 години
Решението на проблема е ,премахването на двойното гражданство,ама Никой не проговаря за това, защо ли....Не вярвам да не са се сетили..
42
15
 
16
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Обединените патриоти колкото и недолюбвани да са от чалгарите на слави, жълтите почкадджии и адвокатите на мутрите, определено имат място в българският парламент, както с твърдата си позиция за устояване на българщината при спорът с макетата, така и с всичките останали мерки които бяха въведени благодарение на тях в предходния парламент и е съвсем резонно да намерят мястото си в следващото НС, където определено няма да влязат Маямата, Татяната, Хаджигенчо и СиЕ от адвокатската колегия на мутрите
41
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТЪМНОКОЖИЯ МИЛИЦИОНЕР ВАЛЕРИ НИКОГА НЯМА ДА ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА ПОВЕЧЕ. НЕЩАСТЕН АНТИАМЕРИКАНСКИ ПРЕДАТЕЛ.
40
6
 
8
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Патриотарите свикнаха с яката Боййова софра - чевермета, хапкане, пийкане, Тумбалара паша наддаде със 100 килограма отгоре и като ги наритаха извън масата наакани и пиени и вече "заплаха за националната сигурност";))) Истинската заплаха за националната сигурност са ОП с тяхното вечно лапане на софри и седенки!
39
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скатафчо чалгата,Христо Маджо лодкаря,Мая Галева Костинбродска-лудата отиват в небитието,а на есен Румбата Рубашкин Метежника,Юмрука,Нищоправещия на есен в затвора!
38
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен Eййй троляк. Няма заплати от 10 000 лв. Да България, предложиха и приеха закон които ограничава "бонусите" на депутатските заплати до 25% от основната заплата. Преди това нямаха ограничение. Второ, запознат ли си колко още секции ще бъдат открити в Турция, и колко в Англия,Сащ, Канада? Българите видяха много добре какво прави ГЕрП. ***
37
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
През последните години Далавери Симеонов и Шкембе Войвода тотално опорочиха и девалвираха понятието Патриот,въпреки всичко това не им пречи да призовават за "обединение и спасение"на България!Жалка П'асмина интересчии сте вие а не Патриоти!
36
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сериозните партии се завръщат!Чалги,популисти,лобисти...да духат....супата!По добро от системните партии с традиции няма!Другото е мутризация!
35
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДБ и ИТН имаха шанс, видяхме ги и какво представляват. Веднага започнаха с кражбите, заплати по 10000 лева, задкулисни договорки с Радев и Доган! Това са фактите! Българите го видяха много добре
34
2
 
12
 
! Отговори
Шопо преди 2 години
Нема лапачка,а?
33
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Грешка в статията-екскурзиантите разчекнали се между двете държави НЕ СА "български" изселници в Турция.Това са използвачи на двете съседски страни и клин забит в добросъседските ни отношения.Премахване на двойното гражданство.Само така ще бъдем истински съседи с нормални отношения.Етническата противоконституционна ''партия''дУпЯсЕ на крадливците да се саморазпусне.Да си ходи в Турция да си ръководи братята си изселници.За България са вредни.
32
7
 
15
 
! Отговори
Anonimen преди 2 години
Тези обединено към затвора!!
31
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обединението прави силата!