Валери Симеонов: Ерата на Бойко Борисов отминава

Новите партии в Народното събрание са не само недомислени
1 май 2021 20:55, Нели Христова
200
Валери Симеонов: Ерата на Бойко Борисов отминава
Снимка: БГНЕС

 „Има такъв народ“ е партия, съставена от медийни, книжни герои, които не са излизали от студиото си и нямат понятие как се създават закони. За две седмици в това Народно събрание видяхме хора влезли, за да облекат в мъст своите негативни емоции през законите. Това заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов пред NovaNews, съобщиха от пресцентъра на партията.

По думите му част от действията на новите партии в Народното събрание са не само недомислени – те са опасни и вредни за демокрацията. „Премахването на ограниченията за броя секции в държави, извън ЕС е тежък удар срещу суверенитета ни. Турската държава, която контролира вота на българските изселници, ще може да се меси директно във вътрешните работи на България“.

Лидерът на НФСБ посочи, че е отправил призива си за обединение към всички патриотични формации. „Към нашите партньори от ВМРО, с които работихме в 43-то и 44-то Народно събрание. Но също така и към ВОЛЯ, с които работехме много добре през тази предизборна кампания, към „Възраждане“ – партия, която показа добро представяне и развитие, към по-малки партии, които са в дясно-патриотичното пространство - като БЗНС-Ненчев, ХДС, социалдемократите“, посочи Валери Симеонов и допълни, че целта е да се постигне обединение, което да реализира патриотичния вот у нас, който е между 300 и 400 хиляди души.

„Опазил ви господ от такава патерица като НФСБ, която често играеше по гърбината на Борисов“. Така Симеоново отговори на въпрос на водещия, ако влязат в следващото Народно събрание няма ли да бъдат използвани като патерица някому. Лидерът на НФСБ припомни, че той не веднъж е критикувал Бойко Борисов и даде примери: за неправомерната му намеса в работата на НС, за това, че без знанието на коалиционните си партньори е освобождавал „министри на килограм“.

„Ерата на Бойко Борисов отминава. Резултатите от изборите се оказаха скала към омразата срещу него“, коментира лидерът на НФСБ и посочи: „Има такъв народ“, които искаха да натрият носа на Борисов. След това – „Изправи се! Мутри вън!“ – площадните агресори, които затваряха София и бяха готови на крайни действия срещу Борисов. И да не забравяме тази група, която изкара около 3 % - партията на Васил Божков, които буквално желаят смъртта на Борисов. И тези групи вкараха в Народното събрание 2 партии, които нямат нищо общо с политическия живот в Народното събрание“, заключи Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
9
 
33
 
! Отговори
Мазен нагляр преди 2 години
Тоя нагляр трябва да копае в някоя мина въглища.... Жалко че демокрацията му позволи да управлява държавата......жалко.....
125
3
 
15
 
! Отговори
??? преди 2 години
Какви ери ,какви пет лева. . .
124
5
 
14
 
! Отговори
ВИЖТЕ СЕГА преди 2 години
ОСНОВНА задача на медиите оттук нататък е СКАРВАНЕ И ВКАРВАНЕ НА ИНТРИГИ МЕЖДУ ВСИЧКИ ПАТРИОТИ, ЗА ДА НЕ ВЛЯЗАТ В НОВОТО 146 НС И ДА НЕ МОГАТ ДА ПОДКРЕПЯТ ГЕРБ!!!! ТОВА Е СТРАТЕГИЧЕСКО ЗАДАНИЕ ОТ ДОГАНЧИК, АГЕНТ САВА!!!! ИСТИНА ВИ КАЗВАМ.
123
9
 
12
 
! Отговори
Читател преди 2 години
Бастуни,патерици,инвалидни колички, всичко са съгласни да бъдат т. нар. ОП,само и само да "гълтат" по 8-9 хиляди лева на месец.Народа каза: Не ни трябват лъжци,които ни заблуждаваха с 300 лв. минимална пенсия,полицай във всяко село да пази от набези възрастните хора.Натрупаха пари,килограми,сдобиха се с жилища по второ направление,а хората,излъганите хора,се чудят как да свържат двата края.Вчера гледах един от вмро,очите му ще излязат от очните дъна,озверен,че е аут от НС.Значи до парите опира.
122
6
 
22
 
! Отговори
А да преди 2 години
Май твоята ера отмина, щом НЕ си в парламента!!!! За Борисов нямай грижа!
121
1
 
12
 
! Отговори
До 148 преди 2 години
И ти ли ще вдигнеш заплатите и пенсиите???
120
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
145Викаш вървим с 200 нагоре.Да ти кажа ,че преди 10 години бяхме на едно ниво с Румъния.Сега и пенсии и заплати са 30процента в полза на Румъния и разликата се увеличава.Убеждавай някой балама ,че тука всичко е шест.
119
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей голямо плашене с тази Турция.Е няма как.Инъче няма как да убедят някой да им гласува.
118
18
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В България при Борисов българите се успокоиха, заработиха, тръгнаха по почивки.Затова комунистите му организираха тези фалшиви скандали с "чекмеджета" и записи как бил псувал у дома си. И изпратиха точно Йончева да предаде записите на ФБР, за да докажели че Борисов псува у дома си.Някой някога записал ли е Нинова или Доган какво говорят у дома си?Но глупавия народ се кефеше.Така използваха полезните и-дио-ти да направят държавеен преврат начело с Радев.Радев беше избран с лъжи.
117
14
 
24
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
ЕРАТА НА БОРИСОВ МОЖЕ И ДА ОТМИНАВА, НО ТАЯ, КОЯТО ИДВА Е ДОСТА ПО- ЗЛЕ ОТ НЕГО. ЩЕ ОВЪРШЕЕ БАНКИТЕ И ЩЕ ПИТА ЗА ОЩЕ. БОРИСОВ НАПРАВИ ОБРАТНОТО ПРИ ВСИЧКИТЕ СИ КУСУРИ. ФАКТ.
116
6
 
12
 
! Отговори
Хюнняр преди 2 години
ВинкелО трябва час по-скоро да бъде въдворен в Централния .Мисля,че там му е мястото.
115
10
 
20
 
! Отговори
О хо хо преди 2 години
Борисов направи доста грешки, но има и качества. Не виждам кой друг може да го замени. Ако имаше доказателства за някакви кражби или корупция - то отдавна щеше да бъде ПОКАЗАНО и ДОКАЗАНО от руските агенти на Радев!. Ама явно нищо нямат!!! А Валери също има попадения, но трябва да обере нетърпеливостта си и импулсивността си, макар на моменти да има по- стратегическо мислене. Никой не е и не може да бъде идеален. Но напушени момченца не са подходящи за политици.
114
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бореха се срещу Борисов да станело "по-добро".Стана по-зле и още ще става.Ще има да си метаем за Борисов.
113
3
 
9
 
! Отговори
Гледах го преди 2 години
....по нова нюз в Офанзива. ТУК ЗАГЛАВИЕТО Е НАПЪЛНО ТЕНДЕНЦИОЗНО. Не знам защо журнал.ята могат единствено да вкарват интриги между политиците като някакви селски клюкарки и НЕ МИСЛЯТ ВЪОБЩЕ ЗА ДОБРОТО НА СТРАНАТА И НАРОДА. Няма градивност , всъщност няма и критика, а само интригантстване.
112
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Истуканв грешка си! бялата златка двърдо подкрепя бсп и дпс - справка - златния пръст!
111
20
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е тоя наглец до вчера ли-же-ше задните части на вожда,а днес говори,че неговата ера отминава.И твоето присъствие в НС приключи.Отивате всички на бунището,където ви е мястото.
110
4
 
15
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Волен буйсва в самолет. Самолетът кацнал аварийно, за да се успокои Волен и да си вземе хапчетата за шизофрения. При друг инцидент Волен стреля на магистралата с пистолет и ранява невинен шофьор. Делото завършва с оправдаване, като Волен склонил Павел Чернев да лъжесвидетелства по делото. Още една издънка на Волен пребива полицай, но не получава присъда, защото е патерица на ГЕРБ.
109
1
 
7
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Въпроса с "Турските Българи" е въпрос на самочуствие и национална политика.В зависимост от самочуствието те могат да бъдат и Българи в Турция.Такива като този играят по руската музика за насаждане на чуство на малоценност на българския народ.
108
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А ти в частност и другите като теб имаш някакво специфично образование за дабъдеш политик? ДА крадеш и да учстваш в схеми не е политическо умение а престъпен морал. За затвора сте всичките, до един
107
10
 
16
 
! Отговори
Ерата, сега започва преди 2 години
На следващите избори бат Бойко ще е с 80%, а след това секциите в турция намалени да около десет, едва тогава България ще пребъде