Валери Симеонов: Ерата на Бойко Борисов отминава

Новите партии в Народното събрание са не само недомислени
1 май 2021 20:55, Нели Христова
200
Валери Симеонов: Ерата на Бойко Борисов отминава
Снимка: БГНЕС

 „Има такъв народ“ е партия, съставена от медийни, книжни герои, които не са излизали от студиото си и нямат понятие как се създават закони. За две седмици в това Народно събрание видяхме хора влезли, за да облекат в мъст своите негативни емоции през законите. Това заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов пред NovaNews, съобщиха от пресцентъра на партията.

По думите му част от действията на новите партии в Народното събрание са не само недомислени – те са опасни и вредни за демокрацията. „Премахването на ограниченията за броя секции в държави, извън ЕС е тежък удар срещу суверенитета ни. Турската държава, която контролира вота на българските изселници, ще може да се меси директно във вътрешните работи на България“.

Лидерът на НФСБ посочи, че е отправил призива си за обединение към всички патриотични формации. „Към нашите партньори от ВМРО, с които работихме в 43-то и 44-то Народно събрание. Но също така и към ВОЛЯ, с които работехме много добре през тази предизборна кампания, към „Възраждане“ – партия, която показа добро представяне и развитие, към по-малки партии, които са в дясно-патриотичното пространство - като БЗНС-Ненчев, ХДС, социалдемократите“, посочи Валери Симеонов и допълни, че целта е да се постигне обединение, което да реализира патриотичния вот у нас, който е между 300 и 400 хиляди души.

„Опазил ви господ от такава патерица като НФСБ, която често играеше по гърбината на Борисов“. Така Симеоново отговори на въпрос на водещия, ако влязат в следващото Народно събрание няма ли да бъдат използвани като патерица някому. Лидерът на НФСБ припомни, че той не веднъж е критикувал Бойко Борисов и даде примери: за неправомерната му намеса в работата на НС, за това, че без знанието на коалиционните си партньори е освобождавал „министри на килограм“.

„Ерата на Бойко Борисов отминава. Резултатите от изборите се оказаха скала към омразата срещу него“, коментира лидерът на НФСБ и посочи: „Има такъв народ“, които искаха да натрият носа на Борисов. След това – „Изправи се! Мутри вън!“ – площадните агресори, които затваряха София и бяха готови на крайни действия срещу Борисов. И да не забравяме тази група, която изкара около 3 % - партията на Васил Божков, които буквално желаят смъртта на Борисов. И тези групи вкараха в Народното събрание 2 партии, които нямат нищо общо с политическия живот в Народното събрание“, заключи Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако е така - ще има обединение на - бсп и дпс , много години са управлявали заедно
105
7
 
11
 
! Отговори
АМИ , ПРАВИЛНО! преди 2 години
ИДВА ЕРАТА НА ЕРДОГАН , В БЪЛГАРИЯ!С НОВИТЕ ИЗБОРНИ ЗАКОНИ....ДПС , СА ВЕЧЕ ВТОРА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА! /НОВИ ...600хил.ЧОВЕКА СЕ ВЛИВАТ В РЕДИЦИТЕ ИМ.../ЧЕСТИТО НО БСП!!!!!!
104
9
 
17
 
! Отговори
Българин преди 2 години
*** се гръмни. Ти си много зле, крадец. Дано никога ти к твоите "обединени" не припарите до парламента. Срам и позор.
103
13
 
5
 
! Отговори
Мен преди 2 години
Мечтая да видя как след изборите юли ще имаме 3 партии с по милион избиратели те втората и третата се знаят ама първата ако е ДПС тогава ще се оправим и ще тръгнем напред.Кеф ви евтино море евтини дрехи,Одрин пазара ще ни е новия Димитровградски пазар.Лично Ердоган ще дойде да им връчи мандата на новото поколение,дето ще рестартира държавността
102
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Валерко мното ме изкефи онова ,което го каза на руския поп,ама онова за жените с децата не трябваше да го казваш.И както по-долу пишат-по далече от Сидеров.
101
1
 
12
 
! Отговори
Ерата отминава преди 2 години
Интересно кой го каза ?
100
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Волен и този са политически тупове!
99
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дали - дпс и бсп с мутри вьн ще сьставят кабинет се чудя
98
0
 
10
 
! Отговори
До Атакист преди 2 години
Абе умрелия,бегай бърдо до аптека и си купи един спирт за 1 лев и се накваси до безпаметност.Разреди го малко с вода,че и 60ст. немаш за лимонада.
97
4
 
25
 
! Отговори
Машинен оператор преди 2 години
Ерата Борисов не си е отишла, но ерата патриоти вече си отиде. Плюйте по телевизиите си против всички, но парламент няма да видите повече никога. Никой не гледа телевизии като Скат и Алфа. По телевизия Алфа Волен говори само глупости, а по телевизия Скат лъжат хората.
96
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Турците са не повече от 10% от общия брой гласове. Как ще влияят на 90% от гласовете със своите 10%?
95
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко най вероятно ще го съдят. Има да ходи по съдилища, до доказва че е невинен. Делата ще се проточат. Ще има забрана за напускане на страната. Пистоянно ще се занимава с дела.
94
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко вече ще си почива и ще се ядосва,заради некадърниците ,които са опоненти на Герб в парламента .А жалките тpoлове-п'омияри тук ще продължат с глупостите си по негов адрес.
93
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как 300 000 хиляди турци в Турция ще влияят на изборите по някакъв сериозен начин на фона на около пет милиона българи живеещи в страната и чужбина, които имат право на глас?
92
15
 
0
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 2 години
До номер 101Атака ще спечели минимум 5% и ще влезе в парламента, за да ви го начука болезнено на всичките. Малко ни трябва да мобилизираме хората да гласуват. Не ни трябва кой знае каква голяма победа, но малкото е достатъчно да тормозим враговете си в парламента.
91
6
 
11
 
! Отговори
пак русизми преди 2 години
Стига са ни плашили с "Турците". Първо доста турци не одобряват Ердоган. Като отида в Турция ме спират хора на улицата и ми казват че са от България. Просто искат да поговорят с някого на Български. Миналата година в Измир ме спря човек. Каза че майка му е от Варна. Изселила се в Турция 1972 г. Знаеше човека 2-3 думи на Български и ми се похвали.
90
2
 
10
 
! Отговори
До Атакист преди 2 години
Естествено ще спечелите-0,5%.
89
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
абе Валерко ти пишман Атакист пребоядисан ти като влезе в НС от къде дойде бе. От министерски съвет ли или от една пошла телевизийка
88
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Винкел ,ако пак се сдушиш с Белата Златка,считай,че това ти е краят в политиката.Окончателно.Онзи е готов на всякакви низости.И винаги готов да ви забие нож в гърба!Гледах го(Волен) на един придизборен диспут как пускаше езиче на един от Възраждане.Готов е да си събуе гащите пред всеки,пак да докопа порция от баницата.
87
5
 
8
 
! Отговори
Пътник си и ти, преди 2 години
Другарю!