Валери Симеонов: Ерата на Бойко Борисов отминава

Новите партии в Народното събрание са не само недомислени
1 май 2021 20:55, Нели Христова
200
Валери Симеонов: Ерата на Бойко Борисов отминава
Снимка: БГНЕС

 „Има такъв народ“ е партия, съставена от медийни, книжни герои, които не са излизали от студиото си и нямат понятие как се създават закони. За две седмици в това Народно събрание видяхме хора влезли, за да облекат в мъст своите негативни емоции през законите. Това заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов пред NovaNews, съобщиха от пресцентъра на партията.

По думите му част от действията на новите партии в Народното събрание са не само недомислени – те са опасни и вредни за демокрацията. „Премахването на ограниченията за броя секции в държави, извън ЕС е тежък удар срещу суверенитета ни. Турската държава, която контролира вота на българските изселници, ще може да се меси директно във вътрешните работи на България“.

Лидерът на НФСБ посочи, че е отправил призива си за обединение към всички патриотични формации. „Към нашите партньори от ВМРО, с които работихме в 43-то и 44-то Народно събрание. Но също така и към ВОЛЯ, с които работехме много добре през тази предизборна кампания, към „Възраждане“ – партия, която показа добро представяне и развитие, към по-малки партии, които са в дясно-патриотичното пространство - като БЗНС-Ненчев, ХДС, социалдемократите“, посочи Валери Симеонов и допълни, че целта е да се постигне обединение, което да реализира патриотичния вот у нас, който е между 300 и 400 хиляди души.

„Опазил ви господ от такава патерица като НФСБ, която често играеше по гърбината на Борисов“. Така Симеоново отговори на въпрос на водещия, ако влязат в следващото Народно събрание няма ли да бъдат използвани като патерица някому. Лидерът на НФСБ припомни, че той не веднъж е критикувал Бойко Борисов и даде примери: за неправомерната му намеса в работата на НС, за това, че без знанието на коалиционните си партньори е освобождавал „министри на килограм“.

„Ерата на Бойко Борисов отминава. Резултатите от изборите се оказаха скала към омразата срещу него“, коментира лидерът на НФСБ и посочи: „Има такъв народ“, които искаха да натрият носа на Борисов. След това – „Изправи се! Мутри вън!“ – площадните агресори, които затваряха София и бяха готови на крайни действия срещу Борисов. И да не забравяме тази група, която изкара около 3 % - партията на Васил Божков, които буквално желаят смъртта на Борисов. И тези групи вкараха в Народното събрание 2 партии, които нямат нищо общо с политическия живот в Народното събрание“, заключи Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
23
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дойде ерата на чалгата и руските пионки.
5
20
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абсолютно прав ! Но на паважните зомбита им се прожектира измислена реалност...
4
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
chestita vi isliamska darjava!
3
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре,че не сме 19/20векове ,а 21.Инак е ясно какво щеше да стане.
2
15
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички отминахте! Аре марш на бунището на историята!
1
8
 
44
 
! Отговори
57693 преди 2 години
Отминава ерата и на платеите патриотар