Борисов: Обсебени от тесногръдие сме на прага на политическа криза

Цената за политическите авантюри ще е висока, предупреди той
Обновена: 2 май 2021 07:30 | 2 май 2021 06:45, Камелия Цветанова
503
Борисов: Обсебени от тесногръдие сме на прага на политическа криза
Снимка: Facebook

Премиерът в оставка Бойко Борисов поздрави православните християни на Великден и предупреди, че вече сме на ръба на политическата криза.

Още по темата

„Възкресение Христово е велик ден на безкрайната Божия сила и радост. Христовото Възкресение е най-великото събитие в историята на християнството! Нека Божията благодат донесе в домовете ни здраве и мир, а мъдростта ни води във всяко наше решение!“, написа той в социалната мрежа Facebook.

„Днес е време за обединение и време за решения! Няма трудност, която да не можем да преодолеем, няма проблем, който да не може да бъде решен, ако сме единни. Доказаха го резултатите от общите ни усилия в борбата с пандемията. Миналата година не беше време за прегръщане, мнозина загубиха близки. Днес сме по-силни, днес прегръдката е по-възможна, днес пътят е наполовина извървян. И колкото и трудно да беше, храмовете са отворени. Там с упованието в Господ намираме сили и надежда. Нека всеки отвори собствения си храм, където остава сам със себе си, за да намери сили да продължи напред“, посочва той.

„Живеем във време на изпитания, борим се с непознат враг - невидим, но безмилостен. Светът е в икономическа криза. За жалост в България сме вече и на прага на политическа криза. Обсебени от тесногръдие, омраза и егоизъм. Ако не се вразумим, ще платим висока цена за политическите авантюри. Решителност и отговорност са нужни, за да преминем и през това изпитание. За доброто на всеки дом, за доброто на всеки един от нас.  През годините хората ми дадоха много уроци. Аз се уча от тях всеки ден. И се убеждавам, че търпението носи мъдростта. Поучих се и този път, разчетох урока. Знам пътя, знам как можем да го извървим, има още малко време и много усилия, за да тръгнем по правилния път.

Честито Възкресение!“, пише още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


503
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
289
14
 
12
 
! Отговори
Някой си преди 2 години
Сестра Галева ли е светлината в тунела? Като си представя само, че на малко беше да стане и кмет на София - СРАМ! Или личната адвокатка на един нисък бизнесмен от Ловеч? Сигурно озлобения от болести Чалгар е спасението? Добре, че на Азис още не му е дошла идеята за партия! Направо го виждам до Другарката Дончева! Всяка държава си заслужава управниците. Ние българите обичаме на всеки 15 - 20 години да бутаме основите на къщата си и да я строим отново.
288
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен до Чичо преди 2 години
Живот и здраве есента да видим това недоразумение да е с фиктивна доживотна присъда и го видим в затвора.
287
13
 
13
 
! Отговори
Чичо преди 2 години
Наесен, да даде Господ да сте пак с нас в 4-ти мандат, г-н Борисов!
286
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредната порция шитня от дебелата буца лой!Никакви празници не го спират, нищо свещенно няма за него!
285
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-престъпното управление на България за всички времена!Ако не бяха парите от Европа щяхме да сме по-зле от Сомалия. Тоя алчен пожарникар опростачи политическия живот и нравите на цялата нация.
284
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая нarла cвuня като я видя и ми се драйфа вече! Пошлост, пpocтотия, дебелooчие струи от тази мазна мycypa! ПФУ!
283
7
 
9
 
! Отговори
Герб са гадове преди 2 години
До Някой си И аз помня тези работи но отново пишеш глупости ами нали и в момента ни управляваха комунисти бе ***!Като се почне от дебелака от Банкя до последния Герберски депутат над 70% са такива в бандата ГЕРБ.Повечето са бивши членове на БКП, синове и дъщери на такива и сътрудници на ДС.При мафията ГЕРБ живеят добре само които са свързани с тях, големия административен апарат, кметове съветници от тази партия.Щом и София е против мафията ГЕРБ значи има светлита в тунела.
282
9
 
11
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 2 години
Кога ще се ваксинираш Боцко, докога ще бягаш от иглата? В внука защо не го включиш в клинично проучване за ваксата - наи уж си загрижрен за народа?
281
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи неговата партия спечели най-много гласове, но не иска да състави правителство. Защо тогава само обвинява другите?
280
12
 
12
 
! Отговори
Някой си преди 2 години
До 348: Никога не пиша глупости! Държавата се развиваще перфектно до появата на корона вируса. България винаги е била и ще бъде най-слабо развита в ЕС, защото натрупването и благосъстоянието на хората става с поколения! В западна Европа никога не е имало нито национализация, нито лъжлив комунистически строй! Аз помня как се редях за 20 литра бензин, за хляб с купони, пред празни магазини и не ми обяснявай, че при управлението на ГЕРБ се живееше зле!
279
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герб победиха:) Тука 2 трола пишат по 15 поста и си мислят, че променят нещо . Клоуни
278
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обсебени сме от идеята да влезеш в затвора доживот!
277
16
 
18
 
! Отговори
Герб са гадове преди 2 години
До Някой сиПрестани да пишеш глупости!Простотията, невежеството, некадърноста и корупцията властваха повече от 11 години.В момента сме заели всички последни места за каквото се сетиш но по смъртност, корупция и кражби сме на първите места.Не може 26% доволни от сегашното бандитско управление да определя съббата на мнозинството хора над 70%.Стига с тези неверни клишета с които определяш нашите сънародници които не са верни.Шекер махала, Христо Ботев, Филиповци, Максуда за ГЕРП смешнен си.
276
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До приятеля някой си Приеми го така и ще ти е много по лесно.Вече е дошло време след 30 години гурбет и ние да се приберем в родината ни .И ако това не ви харесва светът е голям можете да отидете да живеете където си искате , както ние преди години избягахме от мутренската държава която вие си построихте. Длъжни сме да опитаме заради родителите ни ,децата ни и нас.
275
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей комунист , махай си лоената ръка от иконата, не посягай към вярата и Христос, престъпник и убиец. Лицемер гнусен, кой лъжеш и заблуждаваш. Къв е тоя и защо е нон стоп по екраните. Цар Ром
274
11
 
15
 
! Отговори
ОБЕКТИВЕН преди 2 години
Когато Радев сречели изборите,Борисов подаде оставка-тогава никой не му я искаше и имаше предсрочни избори. Тогава не бяха ли похарчени милиони,за неговото щтеславие?За каква демокрация въобще говорим,когато начело на уж европейска държава седи един човек,който смята че от него зависи всичко?Лошото е,че има голям хор от лапачи,които го венцехвалят и смятат,че без него д-вата не може да се развива.
273
22
 
14
 
! Отговори
Някой си преди 2 години
Простотия, невежество и къса памет е на път да превърне държавата ни отново в долнопробна евразийска република. Агенти на руския империализъм шпионстват мощно на всички нива в държавата ни. На тоя фон задграничните ни берачи на ягоди, хамали, проститут*ки и прочее нискоинтелигента шкарта е на път, да върне страната с 15 години назад! Аз помня, каква разрха беше България при тия ***, които в момента простотията на "Суверена" отново докара в парламента! Аборигени като Тошко Африкански са СРАМ!
272
15
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ревете гербари!Руменчо ви е подготвил един дебел дрон със служебното правителство.
271
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В хуманитарна криза живее по голяма част от българския народ през твоето управление .Сега изчакай спокоен да видиш лично за теб каква криза се задава.
270
22
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-омерзаната мутра в историята.