Кошлуков зове за друга дата за вота, на 11 юли е финалът на Евро 2020

БНТ обаче ще се съобрази с всяко решение за датата на изборите
5 май 2021 13:36, Елка Василева
72
Кошлуков зове за друга дата за вота, на 11 юли е финалът на Евро 2020
Снимка: архив, БГНЕС

Доколкото разбирам, много е вероятно изборите да бъдат на 11-ти юли. Тогава е финалът на европейското първенство по футбол, ЕВРО 2020, написа генералният директор на БНТ Емил Кошлуков във Facebook.

Още по темата

Той обясни, че „БНТ е закупила правата за излъчването му, срещу значителна сума. Също така имаме сключен договор с УЕФА, който ни задължава да излъчваме определен брой срещи, финал, полуфинали и т.н. На трето място имаме сключени търговски договори за реклама, също на голяма стойност“.

„И ако това дотук засяга само нас, в БНТ, то футболните запалянковци в България са стотици хиляди, вероятно дори милион и повече българи ще искат да гледат финала. Може би не е лоша идея да се определи друга неделя за изборите, било предната на 4-ти, било следващата на 18-ти“, смята Кошлуков.

„Разбира се, БНТ ще се съобрази с всяко решение за датата на изборите, просто молим да помислят и за нашите, на телевизията и феновете, аргументи“, завършва шефът на БНТ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
3
 
! Отговори
РОСЕН АГНЕВ преди 2 години
ТОЗИ ГЕН. ДИРЕКТОР СЪСИПА БНТ. СТАРИ И *** ФИЛМИ, ЗАГЕБЕНИ ПРЕДАВАНИЯ И Т. Н. НАЛИ ИМА ПЕТ ПРОГРАМИ ДАЛИ ЩЕ ГЛЕДАМ ФУТБОЛ ИЛИ НА МАЙКА СИ ПРИРОДАТА СИ Е МОЯ РАБОТА
55
0
 
3
 
! Отговори
Кошлуков да преди 2 години
Каже вЕрно ли е назначил жената на Стъки в Националната ТВ?Това от благодарност за протеста ли е ?
54
1
 
5
 
! Отговори
Е преди 2 години
Обичайните кашлюковщини ...
53
2
 
5
 
! Отговори
Сина преди 2 години
Кошлука си беше прос и прос си остана това момченце
52
0
 
3
 
! Отговори
До 52 преди 2 години
Е, голямо геройство! Няма що!Да кажеш, че ти е писнало и да се оставиш други да определят кой ще те управлява.И да се правиш, че е без значение кой е начело на държавата.Страшно готино поведение !
51
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Зелената шапка *** пак мисли схеми да пречи на младите са гласуват . Прави си тънки сметки,ще има еуфория заради футбола и ще гласуват по малко. Жалкарска работа.
50
4
 
3
 
! Отговори
:D преди 2 години
Като гледам на българина колко му е писнало от "алтернативи", нищо чудно да отиде на море и да си направи кефа гледайки Европейското.
49
3
 
17
 
! Отговори
чезвай бре Кошлук преди 2 години
Не ме интересуват никакви финали, важното е Боцмана да е зад борда.А и този финал ще е по-късно вечерта, няма да е на обяд.
48
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изобщо и през ум да не ви минава да ми давате смотаните си социологически проучвания и безумно тъпите политически коментатори по време на финала на европейското. Искам включване един час преди първия съдийски сигнал и един час след последния.
47
0
 
4
 
! Отговори
до 40 преди 2 години
До ПрофесорБраво! Уважавам хората с чувство за хумор, дано го разберет всички!
46
3
 
6
 
! Отговори
мнение преди 2 години
Освен, че научих кога е финала на европейското, не разбрах какво пречи на БНТ да с ипредава мача като има договор??? Пък който гледа... какъв е проблемът всъщност? Това май е безплатна реклама на БНТ...
45
3
 
14
 
! Отговори
Shark преди 2 години
Е и? Какво от това? Първо нас не ни касае, защото са ни некадърни футболистите и не участваме. И второ това е 2 часа. Какво пречат изборите да си дават финала. А стига циркове и постановки!
44
9
 
12
 
! Отговори
до 44 преди 2 години
....Тази телевизия я издържаме ние с нашите данъци, така че не му е бащиния.нали това ти казва че с твоите пари вече са платени права, ще се плащат неустойки пак от твоите пари ако не Се спазят договори към реклама и УЕФА...
43
1
 
10
 
! Отговори
Смешник преди 2 години
Ще каже човек че не са няколко БНТ-та.Трудно ще е 5тв канала да дават две различни неща .
42
9
 
11
 
! Отговори
до Кво става бе?.... преди 2 години
абе уййоооo, какво пък ти е винивен Радев че банкянския не може да управлява вече. Да не би Радев да е гласувал на 4 април.
41
15
 
7
 
! Отговори
Кво става бе?..... преди 2 години
Дано е по хладно на тези смешни машинни избори, че докторите, които и без това са заети много от К19 ще имат работа ...Изнервени, припаднали, чакащи с часове да гласуват. Сега пък друг проблем-футбол...Е....Ша са опраим с този неадекватен Радев.
40
10
 
10
 
! Отговори
Уд преди 2 години
Виждам, че не 80, а 95% от пишештите мало.мници идея си нямат какво е национална телевизия и какви са и задълженията. Те си ислят за това дали ще гласуват д 8 и че мача е от 10. АБе вие изобщо не трябва да припарвате до урните толупи!
39
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кошлуков не е прав, че това зясягало само БНТ. Тази телевизия я издържаме ние с нашите данъци, така че не му е бащиния.
38
16
 
13
 
! Отговори
Професор преди 2 години
Има надежда за България! Днес гледах по Пик протеста в подкрепа на Герб и против Радев! Протеста организиран от господин Стъки беше много мощен и решителен! Стотици хиляди българи поискаха Оставката на шофьора на самолет! Разплаках се от радост. Чувствителен човек съм. Герб Победа!
37
1
 
15
 
! Отговори
От 36 преди 2 години
И да ми цъкате минуси, това е истината. За съжаление, в Бг е пълно с ***(червения доцент ги изчисли на 80%), които ще си гласуват за него. За това казвам, че проблема на БГ не са политици, а полупримитивното население, което обитава по тия земи. Звучи грубо, но е самата истина.