Нинова: Борисов и новите партии забравиха за проблемите на хората

Днес НС ще гласува предложението за преизчисляване на пенсиите
5 май 2021 09:20, Елка Василева
97
Нинова: Борисов и новите партии забравиха за проблемите на хората
Снимка: архив, БГНЕС

“В последните дни всичко е Изборен кодекс. Борисов и новите партии се захапаха за Изборния кодекс и забравиха за проблемите на хората“, написа лидерът на БСП Корнелия Нинова във Facebook преди началото на днешното заседание на Народното събрание.

Още по темата

„Борисов говори за "джуркане" на кандидати за ЦИК, Слави  му отговаря, че и при неговото управление било същото (тоест нищо ново не се прави от новите).

През това време туристическият сезон е пред провал, над 60% от хотелите няма да отворят, хиляди хора са без работа, хиляди фирми фалират, цените растат, вият се опашки и текат скандали за ваксини“, написа Нинова.

„Никой не се интересува защо бюджетът е на дефицит още в началото на годината. Всеки дърпа към себе си и се чува този, който е най-креслив. А сериозните проблеми пред обществото ни са съвсем други. И те ще стоят за решаване дори и след новите избори, даже с още по-голяма сила. Има ли разумни политици, които да мислят за хората и техните реални проблеми? Ще проличи днес, когато се гласува нашето предложение за преизчисляване на пенсиите и преговори за “Спутник V”, написа лидерът на социалистите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да Нинова забравиха проблемите на хората!Ами вие от БСП сте проблем номер 1. (крадливи и нагли)проблем номер 2 е ДПС. (етническа партия)3 проблем субсидия 1 лев. За вас не е важно народа какво иска, а какво вие искате. И ОЧАКВАТЕ ДА ВИ ВЯРВАМЕ!
74
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г-жд Нинова, след като не направихте коалиция с някоя партия в Парламента, защо говорите глупости , че много ви е грижа за хората Нали вие си опекохте работата и винаги ще сте добре! Стига с този популизъм!
73
1
 
0
 
! Отговори
нана преди 2 години
До 10-тина процента Не си прав. И сам войнът е войн.
72
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ДианаВярно е че Радев, ще им назначи правителство. Но перфектната буря идва и там никой не оцелява
71
1
 
0
 
! Отговори
ааа преди 2 години
За съжаление другарката Нинова е права в едно нещо - туристическият сезон е пред провал. По морето няма никой, Варна е празна. На север от Варна почти нищо не работи. Има някое и друго бг семейство с деца и това е.
70
1
 
0
 
! Отговори
тата преди 2 години
До Знаещ Явно си глух, ням и сляп. Спри да мислиш, че някой, ще те харантути и ще мисли за теб. Слави да те опява
69
1
 
0
 
! Отговори
jsjsj преди 2 години
До ***-съмнителна Как не се сетих по-рано. Наистина е агент на Иван Костов
68
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най- лошото е, че левите идеи отново са на мода.Има ново поколение, което не знае що е това и се опитват и него да излъжат.Ние старите пушки сме им сърбали попарата и знаем, че няма такова нещо като равенство, справедливост и на всекиму според нуждите.За да дадеш на някой, трябва да го вземеш от друг.
67
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Другарко Нинова, никога не е забравял Борисов нуждите на хората. Само който използва метрото може да го разбере. Само метро и магистрали стигат, за да запомним с добро Борисов.А вие освен приватизация, нарязани заводи за скрап и фалит на държавата, какво друго направихте ???Подкрепихте и превръщането на болниците в Търговски дружества заедно с ДПС.Всичко помним.
66
1
 
1
 
! Отговори
ТОДОР Ж ,,,,,,,,,в преди 2 години
НА ТАЗ *** ,АКО ЕДИН ДЕН ИМА ВНУК ,ДА ГО КРЪСТЯТ БОЙКО ,МАЛЕ ,МАЛЕ!!!!!!
65
1
 
0
 
! Отговори
Страничен наблюдател преди 2 години
Права е!Всички станаха за смях.Едните не могат да преживеят ,че усетиха "народната любов", другите не знаят още къде се намират и разхвърлят буилки и кенчета по банките на Народното събрание,трети им гледат сеира и чакат да се подмажат на по-силния, четвърти са предпоследни ,но с болестни амбиции за власт.Погледнете им законопроектите,които внесоха и резила,който сътвориха.БСП внесе най-смислените неща.Не знам какъв е този мазохизъм в България - бедните да се правят на десни.Деградация.
64
1
 
1
 
! Отговори
Марчето преди 2 години
Абе Нинова,ти като толкова много мислиш за НАРОДА защо се нагълта с импекси и хотели и какво толкова си направили,че критикува другите ?! АБСОЛЮТНО НИЩО !!! Вятър те вее теб на бял кон и голямата ти уста все трябва да бълва критики,объркани обяснения и да доказва колко си била права в ... нищото ?! Но едно може да ти се признае - доведе столетницата до нейния успешен край - браво на теб !
63
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТЪЗ ДРУГАРКА АКО МИСЛЕШЕ ЗА НАРОДА, ЩЕШЕ ДА НАПРАВИ ПРАВИТЕЛСТВО И ДА ПОВЕДЕ БЪЛГАРИЯ КЪМ КОМУНИСТИЧЕСКИ РАЗЦВЕТ- СЛЕД КАТО ВРЪЩА МАНДАТА ЗНАЧИ И ТЯ НЕ МИСЛИ ЗА НАРОДА, НО КАК МИСЛЯТ ЧЕРВЕНИТЕ ЗА НАРОДА- Я ДА ВИДИМ 1.8ДЛ МИН ЗАПЛАТА, 3/5ДЛ СРЕДНА, ИНФЛАЦИЯ НАД 2500%, 1ДЛ 2965ЛВ- ТИЯ СА ПОЗОР, ТЕ СЪЗДАДОХА ОЛИГАРХИЯТА И ФАЛИРАХА 15 БАНКИ А ПОСЛЕ И КТБ- ТИА И СИЕ ОТ ОЛИГАРХИЯТА СА ПОЗОР...
62
1
 
3
 
! Отговори
Курнелия-съмнителна преди 2 години
През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега *** по пълното унищожаване на БСП е също заръка от Ив.Костов?
61
3
 
11
 
! Отговори
Недоразбрал преди 2 години
Май по Бойко плюехте и го наричахте Джипко и Бибитко,а защо ли дрогарко Крушовска порода?!Ти и кибиците във форума освен крадене и усвояване на пари,други професии упражнявали ли сте?!Едно дръвче барем засяли ли сте?!Един пенсионер или един кмет изслушали ли сте и да сте им разрешили проблемите?Мноого ви миришат краката да се мерите с Борисов!Той е гигант в сравнение с амеби като вас.Затуй печели и ще печели всички избори,ако ще да се захапете за г,за!!А вие само сменяйте кодекси и чакайте?!
60
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Против субсидия 1 лев = БСП/БКП е свикнала от Бай Тошово време да не плаща нищо. Тази партия не може да управлява своите финанси и бюджет. Не са си плащали наема на Позитано 20. Помислете дали бихте и дали да управлява вашия бюджет (този на държавата е на всички българи)???
59
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що за нелепост самото заглавие?Бойкото не решава проблеми нахората, той прислужва на сащ ив хода постоянно създава такива на хората, а ти нинова му помагашдоколкото можеш и си му съучастница.
58
4
 
4
 
! Отговори
Цар Вул преди 2 години
Съд и пандела за олигархичната мутроклика герп-дпс! 5 милиона българи живеещи на прага не бедността, първи по смъртност, последни по доходи; съсипана икономика, съсипано производство, образование и здравеопазване!И тука няколко кириакстефчовци тригнали да плюят Нинова, пък гроб все едно са някакви светци? Аман от платени медии
57
1
 
6
 
! Отговори
Знаещ преди 2 години
Нинова:,,Борисов и новите партии забравиха за проблемите на хората!Аз знам и кои са хората,чиито проблеми трябва да разрешим!
56
3
 
8
 
! Отговори
ПЕРНИК преди 2 години
Нинова е в Паралелен Свят наречен Служебен Мерцедес .Те всички Партиици са в този Свят - НСО , Комфорт - возят те , излизаш на Червения Килим като в Холивуд , ръкопляскат ти от Младежи Партиици .Всички Младежи Партиици виждат Лесния Живот в Мерцедеса - влизаш в колата и си броиш парите и Хотелите , Земята - минаваш покарай нея - Житата са блеснали , комбайнери жънат - знаеш че всико това е на твое Подчинение - Роби за по 1000 лева заплата .България 2021 .