Нинова: Борисов и новите партии забравиха за проблемите на хората

Днес НС ще гласува предложението за преизчисляване на пенсиите
5 май 2021 09:20, Елка Василева
97
Нинова: Борисов и новите партии забравиха за проблемите на хората
Снимка: архив, БГНЕС

“В последните дни всичко е Изборен кодекс. Борисов и новите партии се захапаха за Изборния кодекс и забравиха за проблемите на хората“, написа лидерът на БСП Корнелия Нинова във Facebook преди началото на днешното заседание на Народното събрание.

Още по темата

„Борисов говори за "джуркане" на кандидати за ЦИК, Слави  му отговаря, че и при неговото управление било същото (тоест нищо ново не се прави от новите).

През това време туристическият сезон е пред провал, над 60% от хотелите няма да отворят, хиляди хора са без работа, хиляди фирми фалират, цените растат, вият се опашки и текат скандали за ваксини“, написа Нинова.

„Никой не се интересува защо бюджетът е на дефицит още в началото на годината. Всеки дърпа към себе си и се чува този, който е най-креслив. А сериозните проблеми пред обществото ни са съвсем други. И те ще стоят за решаване дори и след новите избори, даже с още по-голяма сила. Има ли разумни политици, които да мислят за хората и техните реални проблеми? Ще проличи днес, когато се гласува нашето предложение за преизчисляване на пенсиите и преговори за “Спутник V”, написа лидерът на социалистите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А ти знаеш ли защо го няма НДСВ?! Кажи ми само една политическа причина, моля!Защото бяха лидерска партия, като ГЕРБ. Лидерът им Симеон Борисов даде много обещания, не изпълни нищо съществено, запомнен бе с корупцията на министрите си и със собственото обогатяване заграбвайки държавна собственост. Още се влачат дела за действията им.И когато "харизмата" на лидерът им повяхна и покафеня, партията я последва. А от БСП няма как да изгонят друга партия, колкото и да се дерат - избирателят решава.
34
8
 
12
 
! Отговори
Курнелия плаши преди 2 години
Не показвайте тази снимка на Куурнела вечер, защото децата няма да могат да заспят. И не само децата, 85% от българите не могат да я гледат.
33
7
 
7
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Права е Нинова, всеки си гледа интересите и забравя за избирателите си, но пак идват избори и пак ще започнат с обещанията и лъжите. Няма за кой да се гласува. Интелигентни хора вече няма.
32
6
 
3
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До ОняА ти знаеш ли защо го няма НДСВ?! Кажи ми само една политическа причина, моля! Няма такава! НДСВ изчезна от политическия хоризонт защото успяха да спрат голямото пропадане на лева, а това беше невероятно голям успех за един мандат! Научиха БСП как се правят нещата и ги изгониха - не може така талантливи хора да им се мотаят в краката...БСП интригите с имотите на царя...
31
4
 
6
 
! Отговори
50 ЛЕВА преди 2 години
ДРУГИТЕ ДАВАТ ПО СТОТИЦИ. А колко ограбиха с тази порочнаСистема за пенсиите?!?? КОСТОВИ НЕЙКОВ ПЕНСИИТЕ БЯХА ПО 5560 ЛЕВА ЗА МЕСЕЦ.
30
5
 
10
 
! Отговори
Бсп е в будна кома.. преди 2 години
Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.
29
5
 
7
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До До26Не мисля, че е точно така точно сега - сега според мен са на нож за взимане на властта! Имаше време, когато това, което говориш беше точно, но вътрешните ресурси се изчерпаха вече, а до новите ресурси БСП няма директен достъп...Така че, проблемът им е много голям! Освен това, политиката на преход на БСП ИЗИСКВАШЕ те да са комбина с другите, защото както ги бяха погнали, немаше да оставят и спомен за тях, а така - виж!- сега дори се борят за власт, правят демонстрации дори..БСП "политика"
28
8
 
5
 
! Отговори
ВАЖНОТО преди 2 години
СЕГА ЗА ТЯХ Е ДА СЕ СПАСЯТ.НЕ, ЧЕ 12 ГОД. ИМ ПУКАШЕ ЗА НАРОДА.... БИБИТКО и всичкиТАКА наречени олигарси РАЗСЛЕДВАНЕ И СЪД.
27
5
 
19
 
! Отговори
Ganjo преди 2 години
Еееййй...не спря да говори за Борисов и ГЕРБ.Крайно време е да обърне поглед към себе си и нейната разпадаща се партия с неясна политика.
26
8
 
7
 
! Отговори
До26 преди 2 години
Ама абсолютно со прав тия две партий са Герб и Бсп са от едно котило и играят комбина 30 години критикуват се пред медийте а после си разделят кюлчетата тая в колко приватизаций беше замесена
25
5
 
12
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен21Нинова не може да приема никакви плюсове за Герб, така че сега измисли, че бюджетът ЩЕ е минус на Нова Година, значи...Тя си е екстрасенска, значи и знае всичко далеч преди някой да се е досетил - в началото на болестта човекът е напълно здрав, значи...Мръс.ни хора са си БСП!...Вари ги печи ги - все са си мръсни и манипулативни...
24
4
 
7
 
! Отговори
БРАВО! преди 2 години
Днес МС на ГЕРБ продължава пмощта за пенсионерите с актуализиране на бюджета до края на 2021!
23
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей, пак Борисов! Влюбена в него е, любов несподелена!
22
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-силния коз на Българско Срутище Позитано 20 се оказа Бойко Борисов. Нинова си ляга с мисълта за Борисов и става с мисълта за Борисов.Ако го няма Борисов и Нинова няма да я има.Седемте чифта златни очила от по 9 бона чифта ли и помагат да не вижда по-далече от носа си или ината, че партията и е срутище? Ама те били за машинно гласуване. Хал хабер си нямат нейните членове от машини. Ако имаха и елементарна представа щяха да знаят, че софтуера на машините е боза и лесно се манипулират резулт.
21
6
 
18
 
! Отговори
Майора преди 2 години
Абе Корнела кога БСП е мислила за хората?Та вие заедно с новите партии направихте новото ОФ, подкрепихте избрания от КГБ президент, изнесохте парите на хората , създадохте мутрите и олигарситеи извършихте мутренска приватизация.Като толкова сте загрижени, върнете откраднатото и станете пролетарии!
20
4
 
13
 
! Отговори
Диана преди 2 години
"Всеки дърпа към себе си"?!...Лесно е да се говори за другите! А защо не говори за себе си, другарката?! Какво са направили БСП за да не бъде състоянието такова, каквото те го виждат? Нищо, че е най-лесно...Реваха, реваха, докараха нещата до тук, а сега другите им виновни пак..БСП, какво да правиш?..И, разбира се, Герб е най-виновен, че се занимава с най-актуалните въпроси вместо да престане да си пъха носа, където не му е работа, значи...Е...някои хора могат да мислят и по друг начин,слава богу
19
3
 
8
 
! Отговори
Правилно преди 2 години
Днес БСП да подкрепи 1лв субсидии и минимална работна заплата за депутатите. А парите да се раздадат на бедните хотелиери по морето
18
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бащицата каза че бюджета бил плюс а тая фалити на фирми на хотели безработни Курнелийо следиш ли изявленията от Банкя
17
4
 
15
 
! Отговори
Лъжеш преди 2 години
На лъжливото овчарче, госпожа "лъжа" никой не вярва. Как само клекна на чалгарите и се моли да и похвърлят кокалче
16
6
 
13
 
! Отговори
Рикиджия Северозапад преди 2 години
Корни обича да язди младоци със твърди и големи неща