Протест и контрапротест под прозорците на Румен Радев

Недоволни от Радев извиха хоро
420

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Два лагера протестират в "Триъгълника на властта". Под прозорците на президента Румен Радев са се събрали хора, организирани от шефа на ММА федерацията Станислав Недков-Стъки. Той призова хората да излязат и "да заменят чалгата с хорото" и в крайна сметка противниците на Радев го извиха.

На съвсем близко разстояние пък са се събрали протестиращи срещу ГЕРБ.

Двата лагера се охраняват от много полиция, която засега не допуска ескалация на напрежението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


420
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
27
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищоправевщият и най-скъпоплатен фигурант със заплата от-15000лв.заедно с др.Йотова трябва да си подадът оставката незабавно,постояно хленчене ,мънкане,мрънкане нищо позитивно през целия мандат.ОЩЕ когато показваше юмруци трябваше да го свалим,един недостоен и най-мразен !!!
191
10
 
21
 
! Отговори
За 241 преди 2 години
На тебе кога народът ти даде пълномощно да говориш от негово име?За тия години пенсиите се качиха три пъти както и заплатите.Между другото за 20 години преди ГЕРБ Какво направиха всичките тия партийки?Като сравняваш и твърдиш че сега било лошо, какво беше хубавото преди ГЕРБ да управляват?Смешници.
190
3
 
7
 
! Отговори
Специално преди 2 години
За изпусналия нервите си и не успяваш да си изпълни норматива платен коментатор.Значи е вие не сте народа. Нито народа ви е дал правото да говорите от негово име.Имате право да говорите само и единствено от ваше име.Моята партия хлапета, не е в народното събрание.Фактите са, че добавката на пенсионерите я даде правителството а не народното събрание. ГЕРБ и ДПС дори взети заедно не са мнозинство в народното събрание.Финансови добавки гласуване в народното събрание са просто предизборен пиар
189
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До МалиновПоне Радев не дава Баце да му бие чимбери зад врата, за разлика от един друг субект. Но гербаджиите имате вкус към безгръбначни, така че пристрастията ти са обясними.
188
1
 
6
 
! Отговори
АКТИВИРАХМЕ преди 2 години
СЛУЖБИТЕ ЗА АНТИ ПРОПАГАНДА СРЕЩУ ЕВРОСЪЮЗАПО ДОБРЕ НАПУСНЕТЕ, ЧЕ ЩЕ ВИ ИЗВАДИМ ИМЕНАТА РОЖДЕНИТЕ ДАТИ АДРЕСИТЕ ВИ И ТЪЙ НАТАТЪК ХАЧЕРЧЕТА ВЕЧЕ КОЙТО СЕ *** С БЪЛГАРИЯ ЩЕ СИ ПЛАТИ ЖЕСТОКОСПАСИХМЕ ХИЛЯДИ ЕВРЕЙ А МОСАТ СИ ЗНАЕ РАБОТАТААТАКАТА ЗАПОЧВА, ДОРИ ЗАСЯКАХМЕ КАК СЕ ОПЛАКВАТЕ НА РУСНАЦИТЕ КОЙТО ДЪРЖЪТ СЪРВЪРАЩЕ ИМА НАД 2 МИЛИАРДА ПОВИКВАНЕ СИМОЛТАНТНОСЛЕД КАТО ИЗПУШИ СЪРВЪРА МУ МИСЛЕТЕЧЕ РУСНАЦИТЕ НЕ ПРОЩАВАТ ХАКЕРЧЕТАBEST REGARDS ANONIMUS
187
12
 
15
 
! Отговори
Некъф преди 2 години
герберите взеха да откачат и не знаят къде се намират само при мисълта, че всички парашутисти и калинки ще бъдат изритани от държавните си службички!
186
11
 
11
 
! Отговори
До 236 преди 2 години
Ей гад а ти кой си,че ще говориш от името на народа, нямаш право ние ще говорим от името на народа а не вие платените, партията ти ГЕРБ 12 години не преизчисли пенсиите а сега спря 50 те лв, всички ще си плащате за престъпленията
185
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Неграмотните гадове от ГРОБ днес спряха парите на пенсионерите ,е затова ще бъдат изритани
184
25
 
19
 
! Отговори
Малинов преди 2 години
Истината е,че никога досега България не е имала по-калпав,по-отвратителен и по-недосто ен президент от сегашния !!! Колкото и да се пеняват неговите тролчета и да хулят Бойко Борисов,толкова по трябва да им е ясно,че техният президент не може изобщо да има по- зиции като него...Колкото по-скоро се махне от президентсвото - толкова по-добре !!!
183
3
 
7
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 2 години
До 236 Абе утреплят, как да не си изпусна нервите като си платен ти а не аз, за десети път ти казвам, че жалкия ти "мораториум" явно е без значение, след като депутатите ти гласуват и отхвърлят законопроекти. Спирам спора в тиква, мозък няма как да се налее.
182
3
 
7
 
! Отговори
За 232 преди 2 години
платено коментатор че самия факт че си изпускаш нервите и използваш едни и същи думички каквито ползват всички платени коментатори като тебе, показват кой казва истината.ти не си народа нито имаш правото да говориш от името на народа.Колкото до гласуванията-ГЕРБ дори с ДПС пак са малцинство в народното събрание.Правителството на ГЕРБ реши да даде тези добавки на пенсионерите а не народното събрание.
181
5
 
8
 
! Отговори
д-р Иванов преди 2 години
Като психиатър мога да кажа, че народът иска по 1 милион в евро в куфарче на калпак. Плюс по едно ферари на калпак , може и в жълто. Само че накрая идва психиатрите и прибират лудите където им е мястото.
180
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що не казахте че ще има такива работи бе мисирките. Не сте знаяли ли. Да бех отишъл и аз с винкело да им покажем на гепи как се игра оро с винкел. Шефо им игра оро със саби а яз сас винкел.
179
3
 
5
 
! Отговори
За 229 преди 2 години
Платен коментаторе, в това народно събрание ГЕРБ дори и с любимото на БСП ДПС, пак са малцинство.Добавките към пенсиите както и тяхното спиране или продължаване не зависят от народното събрание а зависят от правителството.Научете най-накрая тоя закон.А в момента има мораториум, така че правителството по никакъв начин не може нито да продължи нито да спре нито да увеличи тия добавки.
178
5
 
7
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 2 години
За никой няма да се гласува докато не дойде време за партията на безпартийните. тия нагли депутати мислят само за тях, когато стане дума за пенсионерите веднага им спряха парите тези не са човеци а демони
177
15
 
22
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
По-добре Радев, отколкото мутрата боко !!!Никой не спазва завета на Левски за "чиста и свята република" !!!
176
4
 
6
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 2 години
До 223Продажен ***, от двама ни платен само си ти, я виж какво гласуваха депутатите ти и после обвинявай долен човеко, отхвърлиха предложенито на Манолова за продължаване до края на годината манупулацията ти няма да мине
175
17
 
16
 
! Отговори
Радев-матрьошка преди 2 години
Радев е като руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача ***. Отваряш ***, а от вътре изскача Путин...
174
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Предполагам, че Стъки е накаран от Келешев да прави тези панаири. Човекът, който брутално арестува жени и измисля всякакви обвинения, след като човек има мозък да спечели еврофинансиране и не е от герб. Така че правилно се страхуват такива страхливци като Келешев и Стъки да не им се случи истинско правосъдие като силен със силен, а не като силен със слаб. Гешев до довечера да в затвора с приятелите му от Перник, ако обича новият министър на вътрешните работи!
173
9
 
14
 
! Отговори
Недоразбрал преди 2 години
Последователчетата на Мутри вътре в парламента и вън от затворите,На гъ зи се България и не може да има такъв народ,точат вече зъбките за окончателното изстъргване на ГЕРБ чрез изфалшивяне на изборите посредством 10 опит на Мая Общата да си пробва нискочелия интелект,измисляйки си и изсмуквайки си от пръстите предизборни кодекси!!Само и само да бият ГЕРБ?!Сега си нагласиха измамата чрез прасване на софтуера на машините и финното пренасяне на няколко фалшиви флашки,пълни с измама до горе!!