Борисов: В политически битки виждаме повече малодушие и надменност

Премиерът в оставка поздрави военните и имениците
254
Борисов: В политически битки виждаме повече малодушие и надменност
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов използва социалните мрежи, за да поздрави военните и имениците по случай Гергьовден. Той не пропусна да вмъкне и случващото се в политическия живот.

На празника на Българската армия с чувство на дълбока признателност поздравявам всички сънародници, посветили живота си на военната служба. Днес отдаваме почит и на българските герои, загинали при изпълнението на войнския си дълг.

Със своя професионализъм и самоотверженост  военнослужещите доказват, че носят в себе си изключителният дух на своите предци, които не са позволили нито едно бойно знаме да бъде пленено.

Да пазиш честта на българската армия и днес означава да защитаваш българската държавност. В този момент хиляди военнослужещи са на своя пост - гарантират сигурността на страната ни и спокойствието на българските граждани, изпълняват съюзническите ангажименти на България и подпомагат обществото ни в кризисни моменти. За да отговорим на високата им мисия, стартирахме мощна модернизация на армията и подобряване на условията за труд. Задача, която всеки един бъдещ управник е длъжен да продължи.

На 6 май отбелязваме и Деня на храбростта. Винаги съм вярвал, че смелите хора движат света напред. Но смелостта трябва да има градивна цел както битките – добра кауза.  

За съжаление в сегашните политически битки виждаме повече малодушие и надменност, отколкото чувство за чест и дълг към обществото и държавата.
Днес повече от всякога е нужна мъдрост и отговорност, така че България да преодолее щетите от пандемията и да продължи възходящото си развитие, за което полагахме всички усилия през изминалите четири години. Затова ще разчитам на безпогрешния инстинкт на българския народ. Той се доверява на смелите и работливите!

На Гергьовден празнуват хиляди именици, както и животновъдите. Нека Свети Георги Победоносец да ги закриля и да им дава здраве и благоденствие!


254
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не била Мата, а била Маги. Не била Хари, а била Бадер!И други му я платили, щото Бацо обича подаръци, да си плаща не ще!
185
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ВСИЧКИ ГЕРБЕРАСТИ ДА СЕ СЧИТАТ ЗА СЪУЧАСТНИЦИ В МЕГАПРСТЪПЛЕНИЕ!
184
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Министър-председател на европейска държава получава за рождения си ден кюлчета злато от крупни бизнесмени и "забавлява" гостите си от политиката и бизнеса с клипче с изнасилване на бизнесмен в затвора. Записът е направен от надзирател, а потърпевшият лежи там без присъда.
183
3
 
10
 
! Отговори
Куче преди 1 месец
Бясно, мястото ти е в пъкъла и скоро ще те застигне провидението ...Ще разбереш, че който краде народна пара, краде от Църква.АНАТЕМА!
182
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Марш МУТРО. Разстрел за теб!
181
8
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
До АнонименДо 180Какъв скандал бе?Някой си склеротик твърди нещо без да представя доказателства.Сетила се Мара да се побара за нещо станало през 2012г.Най-малко гинко билоба трябва да пие,че забравя много.Сега ще изпълзят всякакви никаквици обидени на властта да търсят реванш и да отмъщават.Да представят доказателства!Иначе и аз мога да кажа,че съм любовница на Радев.Ще повярвате ли?
180
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Къде е скандалът Илчовски? Брутални разкрития срещу Борисов, а в удобните медии - ни дума.
179
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
При служебното правителство ще постъпят безброй сигнали за мутрата и ортаците, а после бай Ставри ще избира булки.
178
7
 
14
 
! Отговори
Sk преди 1 месец
Браво, Борисов! Много от красивите няма да влязат в НС, включително и ти!!
177
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Васил Найденов поздравява Бойко Борисов с песента "Спри, не си отивай. Ще ми бъду тъжно. Изобщо няма да ни липсваш !
176
5
 
15
 
! Отговори
И БиБи ще oнoждaт преди 1 месец
Притеснявам се ... БиБи и него ли ще го oнoждaт в затвора по протокол както известният бизнесмен.... Божеее, а дали преторианците Стъки и оня комсомолеца Гьорг като върли защитници нема да го отменят, като по млади !!!!
175
6
 
14
 
! Отговори
Пълен преди 1 месец
***!Историята много бързо изличава спомена за долни, подкупни, продажни предатели на Майка България! Нищо добро не направи и нищо добро няма да видиш ...
174
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Къде е скандалът с Илчовски? А? Журналисти...
173
5
 
20
 
! Отговори
Бачу Тиквун преди 1 месец
Тепърва и други бизнесмени ще проговарят и ще има много още разкази за престъпленията на Бачу Тиквун и хунтата му ! Ще има и нов главен прокурор и тогава всички в редичка от хунтата поемат към затвора.
172
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Откакто свят светува в мъжкия свят, а светът е мъжки, Мъжете се подреждат инстинктивно в йерархия спрямо най-големия Гад.За да не се обидят българските мъже същото правило важи и за гъсоците-Най-големият гъсок води "парада".Всяка смяна на "старшините" е за сметка на още по-голям терор над "ятото".Апропо,Всички западни демокрации са успешни върху експлоатацията на по-слаби те от тях съобщества.Борисов държеше България малко над повърхността на блатото, а сега ще се гмуркаме.
171
9
 
7
 
! Отговори
СЛАБОСТ преди 1 месец
Добре, Ще отрежем главата на Ламята и ще изникнат няколко по-малки глави.Борисов е еманация на българина.Всеки българин с власт е Борисов в мечтите си.Имаше една реплика на Роберт де Ниро в "Анализирай това":-Аз работя с животни и те много добре подушват слабостта!В цял свят на власт са силните мъже и ви уверявам, че в цял свят силните мъже са гадове.Просто в света има разделение на властите-държавни мъже, военни мъже, мъже на бизнеса, банкери.
170
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Една година се занимаваха с това и ги ПРЕБИХМЕ на изборите.".......... и "няма да плащаш данъци, а ще плащаш на нас, иначе ще ти скъсат г*ъ-за" в панделата и ще ти вземем бизнеса и душата" - това е в държавата ни.
169
4
 
14
 
! Отговори
Anonymus преди 1 месец
Стига с тоя Боко бе.. ГЕРБ-ерски ли е тоя сайт, че само за него пишат.. Що не виждам новината за вчерашните скандали дето ГЕРБ окопират заседание за корумцията им.. Щото не им изнася явно..
168
4
 
21
 
! Отговори
Тома Биков преди 1 месец
СБОГОМ г-н БОРИСОВ.
167
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само една дума..б........к.Не се съмнявай тиквун,и други бизнесмени ще проговорят и няма да ти помогнат ни Стъки,ни други подобни б....ци