Борисов: В политически битки виждаме повече малодушие и надменност

Премиерът в оставка поздрави военните и имениците
254
Борисов: В политически битки виждаме повече малодушие и надменност
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов използва социалните мрежи, за да поздрави военните и имениците по случай Гергьовден. Той не пропусна да вмъкне и случващото се в политическия живот.

На празника на Българската армия с чувство на дълбока признателност поздравявам всички сънародници, посветили живота си на военната служба. Днес отдаваме почит и на българските герои, загинали при изпълнението на войнския си дълг.

Със своя професионализъм и самоотверженост  военнослужещите доказват, че носят в себе си изключителният дух на своите предци, които не са позволили нито едно бойно знаме да бъде пленено.

Да пазиш честта на българската армия и днес означава да защитаваш българската държавност. В този момент хиляди военнослужещи са на своя пост - гарантират сигурността на страната ни и спокойствието на българските граждани, изпълняват съюзническите ангажименти на България и подпомагат обществото ни в кризисни моменти. За да отговорим на високата им мисия, стартирахме мощна модернизация на армията и подобряване на условията за труд. Задача, която всеки един бъдещ управник е длъжен да продължи.

На 6 май отбелязваме и Деня на храбростта. Винаги съм вярвал, че смелите хора движат света напред. Но смелостта трябва да има градивна цел както битките – добра кауза.  

За съжаление в сегашните политически битки виждаме повече малодушие и надменност, отколкото чувство за чест и дълг към обществото и държавата.
Днес повече от всякога е нужна мъдрост и отговорност, така че България да преодолее щетите от пандемията и да продължи възходящото си развитие, за което полагахме всички усилия през изминалите четири години. Затова ще разчитам на безпогрешния инстинкт на българския народ. Той се доверява на смелите и работливите!

На Гергьовден празнуват хиляди именици, както и животновъдите. Нека Свети Георги Победоносец да ги закриля и да им дава здраве и благоденствие!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


254
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
chestit giorgiovden balgaria!
127
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен, #150Toшко Й. действително сега прохожда в политиката, но Хр.Иванов беше министър на правосъдието в кабинета ББ-2, а М.Манолова доста време търка стола в НС като депутат от БСП, а сетне беше "народен защитник" един мандат. Така че лидерите на "новите партии" са добре познати "стари муцуни" от статуквото.
126
25
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко е държавник. Фигуранта, болния от ИТН и крушевската приватизаторка ще продадат България за два кашона рубли.
125
8
 
10
 
! Отговори
До 172 преди 2 години
Хахаха...ами ако четеш само днвс бг и пик..няма да им знаеш имената.Послвсния земвделец, човека с месокомбината и реквтирания съа суджуците..Гебрев с оръжейното производство...и т.н. и т.н.Гербаджиите сте с 2 гънки на мозъка.Едната да ядетв кюфтета..а другата да величаете мутрата Борисов.
124
8
 
14
 
! Отговори
ти позор за родината преди 2 години
ей мамипулатор, защо ми закри двете фирми и ме рекитираш с кпконпи?
123
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Дали е само Илчовски. Кой знае колко хора са потърпевши от действията на този "премиер""Онзи с асансьорите, дето му откраднаха бизнеса
122
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми то по малодушен и надменен от тебе няма бе ...!!!
121
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
,днес е празникът на Българската армия,защо не си на парада?
120
10
 
7
 
! Отговори
Мария преди 2 години
Кажи името на рекипирани от Борисов бизнесмен.Отре... .ко
119
6
 
8
 
! Отговори
До 165 преди 2 години
Казваш...да не гледаме чв гврб и мутрата рекетират бизнвсмени...а да започнем да разследваме самите бизнеамени? Евалла гербаджийски теолски мозък.Ами..защо герб не са го разследвали този бизнесмен? 10г бяха на власт. Казаха че прокуратура..служби..всичко работело като часовник.
118
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само така, бат Бойко! Остави ги да си правят ЦИК и да ги видим какви са просттакеси. Не се занимавай с тези превратаджии. Хората ще ги поставят на мястото им.
117
3
 
8
 
! Отговори
Карлуково преди 2 години
Лyg не омалява,пий вода и продължава!
116
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименТази комисия ако се задълбочи в това как тези крупни земевладелци са натрупали десетки хиляди дка плодородна земя и на каква цена и кои държавни органи са им помогнали да сторят това или са си затваряли очите, да не се окаже, че произходът на земята е доста тъмен и нелицеприятен. А сега реват срещу рекета на хора от ГЕРБ. От комисията да поразпитат хората от Черен бряг и Койнаре как земевладелците чрез нотариусите им вземаха земята за жълти стотинки, иначе се втурваха прокурори и МВР
115
6
 
15
 
! Отговори
Една Жена Каза... преди 2 години
Бойко привечер лети за Йохансбург! Казаха ли в малкото НДК? Нещо се е заcpaло потресаващо по бизнес линията.... Няма кой да ви плати заплатите утре бе, тролчета ГЕРБерски...
114
7
 
8
 
! Отговори
Соня преди 2 години
До 134 мх Стани политик и държавник като Борисов и.със сигурност ще ти спретнат и кюлчета,пачки пищови и още безумия
113
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак ли тоя бе, днес?Колко статии с тази мутра ще ни пуснете днес?А статия за рекетирания лично от Борисов бизнесмен ще пуснете ли днес? Или това ви е забранено?
112
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оттеглиха Ципов. Правилно! Няма да носят отговорност за чуждите шитове по изборите! Да си се оправят президентът и протестърите му!
111
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
***, още ли има пари от партията бе? :D
110
5
 
9
 
! Отговори
Народният съд влиза преди 2 години
Треперете!
109
4
 
10
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Тиква пред пенсия. Можеше да се пенсионира като бодигард или като пожарникар, а не като премиер. Вие го направихте премиер.