НАТО изрази солидарност с България заади действията на Русия

Всички 29 държави направиха изявления в подкрепа на страната ни
118
НАТО изрази солидарност с България заади действията на Русия
Снимка: МВнР

Съюзниците ни от НАТО изразиха солидарност с България по повод дестабилизиращите действия на Русия на нейна територия и подчертаха още веднъж пълната си подкрепа за нейния суверенитет, съобщиха от Министерството на външните работи.

Още по темата


Това стана днес в Брюксел на среща на Северноатлантическия съвет на НАТО на равнище посланици. Там бяха изслушани председателят на ДАНС и директорът на Служба военно разузнаване. Те запознаха Съвета с разкритите незаконни действия на руски граждани на територията на Република България от 2011 г. насам.

Всички 29 държави направиха изявления в подкрепа на България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още по темата: натоРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днешните демонстрации на военна техника беше много интересна и показателна.Най-вероятно заради напрежението в Черно море между Русия и Украйна.
50
5
 
5
 
! Отговори
Българин преди 2 години
До анонимен 73Запор на сметките и конфискация на имуществото за национални предатели, работещи за вражеска държава!Това са последствията, комик!
49
9
 
6
 
! Отговори
А преди 2 години
До Христо ХристовКажете коя държава НАТО окупира и присъедини територията ѝ, към натовска държава! Кажете само една и питайте Украйна коя държава окупира част от територията ѝ! Питайте Грузия дали руски войски не влязоха през 2008 след проведения референдум за присъединяване към НАТО!
48
6
 
7
 
! Отговори
Българин преди 2 години
До Христо ХристовЦарство България не е било член на Варшавския договор, и въпреки това не е било окупирано от Турция!Даже три години след Балканската война, сме съюзници с Турция, която ни отстъпва Одрин без бой! Малко известен факт, крит от комунистите!
47
8
 
4
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Естествено. Така правят съюзниците!Крайно време е крепостните да разберат, че България е член на НАТО и ЕС, и че ще има лоши последствия за разузнавачите им и за подкрепящите ги предатели!!!
46
12
 
6
 
! Отговори
A преди 2 години
До СпрведливА помните ли дали е имало референдум за присъединяване към СИВ и Вършавския договор??? В момента само членството ни в НАТО ни спасява от това да бъдем окупирани от Русия!
45
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Камелия смени си батериите на клавиатурата и проверявайте написаното ПРЕДИ ДА ГО ПОБЛИКУВАТЕ има заглавия, които като смисъл са БЕЗСМИСЛЕНИ !!!,,,дестабилизиращите действия на Русия на нейна територия и подчертаха още веднъж пълната си подкрепа за НЕЙНИЯ суверенитет,, ЗНАЧИ НАТО НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯ РУСИЯ?
44
15
 
6
 
! Отговори
Българин преди 2 години
До помнещХахахаА помниш ли руската помощ?Не, нали. Защото няма такава!А "братските" цени на нефта и на газа, в пъти по високи от цените за Европа?Ходи да лъжеш младите българи колко хубаво се живееше по времето на комунизма!Мен не можеш да ме излъжеш, защото помня!Помня и опашките за всичко, дори за хляб!!!
43
0
 
3
 
! Отговори
ДО 62 преди 2 години
До АнонименХАХАХАХАА-ПРЕКРАСЕН ВИЦ-КОЙ ТИ ГО ПРОБЕТА..ХАХАХАХАААААААААААААА
42
3
 
1
 
! Отговори
Спокойно бе ! преди 2 години
Сега сме се зпили във ЕС и НАТО .нека вземем каквото можем ,Русия е като лос на който комарите са му изсмукали кръвта едвам се движи и се подпира на атомния си арсенал иначе пада ,Както казваше ,,учителя на БУДА,, трябва да се снижим ,а после можем и в тях да се впием ,то или ще са едните ли другите Швейцария е само една ,НО винаги донор трябва да им иначе оня с чалмата където Кърджали му е на сърце веднага ни е лапнал и тогава лошо.. е то лошото е само докато свикнеш....
41
3
 
14
 
! Отговори
Бургас преди 2 години
Чакаме танкера с евтината американска газ.
40
0
 
1
 
! Отговори
Потрес преди 2 години
ПОТРЕС
39
5
 
23
 
! Отговори
Даа преди 2 години
Целта явно е в България руските туристи да бъдат заменени от американски войници.
38
8
 
16
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Лесно им е на САЩ - на хиляди километри, а ние сме кажи-речи под носа на Русия...
37
9
 
18
 
! Отговори
помнещ преди 2 години
до " Българин"! А сега,не си ли крепостен на друга държава? Че даже и от друг континент? А иначе да помня! Помня и МУХЛЯСАЛАТА АМЕРИКАНСКА ЦАРЕВИЦА! Под формата на "помощ"! Скрий се бре Американофил!!-:((( Подвеждате младите българи,такива като теб!!!
36
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Бат Байдан ,а визитеКакви визи бе? Виж ДядоПоп какво пише. Да не са луди да ни дадът визи като има такива терористи като него в България.
35
5
 
5
 
! Отговори
Спокойно бе ! преди 2 години
Руснаците много добре знаят ,че а се обърне палачинката и веднага сме станали първи русофили ,затова тихо под одеалцето всяка вечер учим ,, пярви път ви срещам... втори път ви срещам,,,има чалъм за трети път ви срещам -- може после и натовците да гоним в някоя ,,дравска операция,, Такава е съдбата на малкото кученце добре е само когато лае до някое голямо . Плюс това в момента всички сме на ЕС помощи ,хората ни хвърлят по някой залък и си ни обгрижват както си му е реда де ...
34
18
 
9
 
! Отговори
Българин преди 2 години
До ПомнещИ като бяхме с крепостните докъде стигнахме,товарищ?НРБ фалира 3 пъти за 45 години!Като си помнещ,вземи,че си спомни как гадните капиталисти ни раздаваха помощи чрез червения кръст през 1990-1991 година ,защото бяхме фалирали и без да има война Европа ни помагаше?Аз помня!
33
9
 
15
 
! Отговори
Спрведлив преди 2 години
НАТО са най големите ***. И питал ли е някой Былгарските граждани дали искат да са членове натози Дяволски сыюз.
32
16
 
10
 
! Отговори
ЕС преди 2 години
Членството в НАТО и ЕС ни дава свободата да пътуваве по целие свят. Не сме като руснаците на които Путин не им дава да дойдат даже до "братска" България.