БСП: "45-ото НС е началото на края на ГЕРБ"

Ще си върнем част от избирателите, подчерта Тодор Байчев
Обновена: 7 май 2021 22:43 | 7 май 2021 22:37, Петя Славова
112

Защо оставиха преизчисляването на пенсиите за 46-ото Народно събрание?

Можеше поне един от разглежданите законопроекти да е в полза на хората. Междувременно се оказа, че грешката с машините във Велико Търново по време на изборите е човешка, а не в софтурера. Това каза за "Денят ON AIR" депутатът от БСП Тодор Байчев.

"45-ото НС е началото на края на ГЕРБ. Ние ще си върнем част от избирателите, въпросът е каква част", подчерта още той.

Според него, при нас броят на сгрешените бюлетини достига до около 7%, което е кошмарно, за разлика от по-малкия брой в някои други държави.

"ЦИК ще даде указания какво да се прави при вот с машините. Няма да има разлика с промените в гласуването. Избирателите в чужбина бяха излъгани. Това, което не отпада е, че секциите в чужбина трябва да са разкрити на територията на посолството, което няма да е с толкова много повече", подчерта той Байчев за Bulgaria ON AIR.

По думите му бизнесменът Илчовски с години си е плащал данък "спокойствие".

"Решил е - образно казано - "да запали къщата и да бяга", посочи събеседникът.

От думите му стана ясно, че лесно, чрез проверка на документи, може да се установи кой лъже по този казус.

"Счетоводните документи трябва да се съхраняват 5 г. Лесно може да се проверят камиони, шофьори, сделки. Едва ли заседанията на тази комисия се следват точно от Лаура Кьовеши", допълни Тодор Байчев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 62Коя е права?Той е мъж. Поне така казва.
50
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 55Ми няма да се върнеш.Ама не разбрах защо ни занимаваш със себе си?В каква връзка го казваш?И малко Си поукрасил художествената измислица.И аз съм ходил на сладкарница, а мутри не са трошели
49
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Права е.
48
1
 
15
 
! Отговори
Георги преди 2 години
Това не е променената демократична партия БСП,а терористичната БКП "Столетница с 50 конгреса",дошла на власт през 1944 година ,чрез Червената армия с терор и убийства.Партия национализирала и приватизирала икономическият ресурс на страната,създавайки червените олигарси.Чрез икономическата власт цели,когато пожелае да наложи и политическа власт!Партия забранена от Парламента през 2000 година,като престъпна !
47
0
 
13
 
! Отговори
смях от НС преди 2 години
бсп продължава да мечтае за власт , а един чалгар ги удари в земята :)
46
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това не го казва бсп или чвж или вгз.Това го казва целият народ и на 4 април го показа.На 11 юли ще ви го повтори многократно повече.
45
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Началото на края н ГЕРБ"Горката Нинова - това го пее вече огт години.Интересно, е както казват - когато гроб копаеш някому сам падаш в него.Точно така се случва с БСП.Началото на края на БСП -Нинова идзкопа първата копка.
44
0
 
5
 
! Отговори
Добавка към 55 преди 2 години
След като мутрите направиха поразията в сладкарницата детето ме попита: Татко защо са ти големи очите? Тогава осъзнах че както казват шопите, аз съм се "озверил"
43
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз съм безпартиен откакто се родих. В комсомола бех по задължение, по-старите знаят.Предлагаха ми да вляза в Партията, казах че още не се чувствам дорасъл за Партията. После много скоро дойдоха промените, не ми дадоха куфарче от Луканов, после дойде време докато си седя на сладкарница с детето ми нахлуват мутри и трепат наоколо за да накажат собственика.Полиция никаква!Много случаи по онова време!Напуснах България, 19 години, мислите ли че ще се върна?
42
1
 
21
 
! Отговори
Съзтезание преди 2 години
Тези заедно със Слави, Мая, Танчето, Ристьо и Тошко се състезават кой по-напред ще каже по-голяма глупост
41
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще си ги върнат! Е колко останаха? 50- 60, 500-600 ? "Много сте! Млади сте!"Обаче сте съшите!
40
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герб поне постигнаха нещо. Вие за 30г НИЩО. Кремелски вятър.... фостатаа
39
3
 
23
 
! Отговори
Курнелия се крие преди 2 години
След поредната загуба от ГЕРБ *** Нинова решила да се покрие. Сложила си бяла коса, забрадка и окъсано палто. За да се увери, че е добре дегизирана отива при една бабичка, която продава семки до стадиона и я пита:- Бабо познаваш ли ме?- Да, ти си *** Нинова!- Как се сети бе, бабо!- Ама К.у.р.н.е.лио, аз съм Румен Радев!
38
1
 
22
 
! Отговори
Бсп е в будна кома.. преди 2 години
Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.
37
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Върнете ги! Върнете си всичките, които са останали!
36
18
 
6
 
! Отговори
Anonimen преди 2 години
Грабят народа си, както и турчин не го е ограбил!!Но идва време, когато ще върнат всичко с лихвите, както го вземат сега, така ще го върнат по новите цени и лихви!
35
3
 
4
 
! Отговори
Anonimen преди 2 години
Бяха ме изключили за няколко дни. И като гледам мненията са по_лоши и от моите.
34
19
 
4
 
! Отговори
Anonimen преди 2 години
На генералската мафия й дай само да отнема , от имущество за милиони до най_стара къща на ограбените граждани, до 1декар земя, един дребен,малък бизнес, а бе всичко завличат в техните к,ю,л,ч,е,т,аМародери!.
33
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мандрите са на КОМУНИСТИТЕ! Нивите видяхте, че са на КОМУНИСТИТЕ! 1944 г собственика на 100 декара е бит и затварян защото е кулак изедник, синовете и внуците се хвалят с 100хиляди декара и ще се изпотрепят!
32
3
 
33
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Тези които претърпяха най-голяма изборна загуба в българският парламент и от кандидати за 1-ва политическа сила се озоваха на трето място се опитват да копаят гроба на първата политическа сила ... Импексова вместо да подаде оставка и да си посипе чорлите с пепел, продължава да вещае политическата смърт на ГЕРБ, но както е казал народа този който копае гроб другиму сам пада в него ... !!!