Остава ли Бойко Борисов основният претендент за властта?

Той е най-самотният политически играч, смята Валентин Кардамски
231

Абдикира ли Бойко Борисов от отговорност, както твърди президентът Радев? И какви изненади ни очакват на политическата сцена в следващото НС?

"Борисов е най-самотният политически играч - никой не иска да бъде с него. Същото е положението и с БСП. Той знае, че не е толкова желан от хората, затова пада и неговият резултат. Скоро и неговите хора ще се откажат от него", заяви журналистът Валентин Кардамски в ефира на "България сутрин".

Още по темата
Според него, премиерът в оставка се опитва да блокира целия изборен процес.

"В демокрацията, каквато претендираме, че имаме, политическата отговорност се оценява на избори. В момента, в който извлечем политическите сблъсъци извън полето на политиката, тогава демокрацията е подложена на риск", заяви политологът Цветанка Андреева пред Bulgaria ON AIR.

Тя е категорична, че имаме един абсолютно безполезен парламент, който е провалил идеята да катализира някакво политическо решение и да осигури стратегическо мнозинство.

Андреева отбеляза, че Борисов ще остане основен играч и претендент за властта.

"Борисов управляваше България 12 години. Не може сега някой друг да носи отговорността", коментира от своя страна Валентин Кардамски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


231
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 177ГЕРБ не са печелили избори,гарантирам ти го! Защо Цветанов искаше да смени шефовете на полицаите по места, криминалната групировка ГЕРБ си сложи собствени кадри и окупира МВР, така както окупираха и пркуратурата и всичко в държавта с едноличен самодържец - Баце!
144
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много правилно го каза "селянина с BMW" в долния коментар. Който работи не се оплаква, само мързеливите правят протести. А тези *** дето хладилника им е пълен и тока платен щото "тате носи, а мама меси" и по цял ден се чудят какво да правят....хайде хоп една бюлетина за Слави...просто е така за спорта. Ама последните години се създадоха условия тате да носи и мама да меси. Но явно ни е много къса паметта
143
22
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До За 173При управлението на БСП и ДПС, беше хиляди пъти по-добре и по-спокойно в България,ти имаш ли си представа колко хора избиха,разболяха и как ограбиха България герберите и Бойко?Това не е партия,а банда!И БСП да престанат да подкрепят герберите, защото на бесепарите хората изгоряха от терора на герберите!
142
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До селянин с BMWГЕРБ не е партия , а мутренско-криминална групировка, който гласува за тях е част от криминална групировка!
141
20
 
13
 
! Отговори
читател преди 2 години
Бойко е аут.Времето му изтече.
140
15
 
8
 
! Отговори
Малко за политика преди 2 години
До пенсионер: Какво има да се вижда. Формално Бойко и сега спечели изборите, но не можа да състави правителство. Никоя от останалите партии не иска дори и да разговаря с него. Така ще бъде и след следващите избори. Мина му времето.
139
19
 
10
 
! Отговори
До Пенсионер преди 2 години
"Старче"това не са мечти това е Реалноста,ерата на Толупа приключи,следва дълго и мъчително връщане на държавата към нормалноста!
138
14
 
10
 
! Отговори
Тикволандия преди 2 години
Бойко може и да се счита за претендент за властта, но никой не иска да го търпи повече. Мина му времето. А когато бъде сменен и главният прокурор Бойко ще стане и клиент на прокуратурата. Рекетът и корупцията на гербаджийската дружинка тепърва ще излизат наяве.
137
6
 
16
 
! Отговори
пенсионер преди 2 години
чета тук че има доста дето са се размечтали та даже виждат че с Борисов е свършено и вече е в затвора . почакайте следващите избори и ше видите къде ше отидат мечтите ви . до тогава чакайте светлото бъдеще дето мая общата , чалгаро , импексова и фигуранто ви обещават .
136
9
 
20
 
! Отговори
селянин с BMW преди 2 години
До Анонимен 157А бе,хахо,коя България умира,бе!?Умирате вие,дето ви мързи да бачкате,и си давате за без пари оная работа на тоя и оня да ви такова!В момента сея 150 корена домати "Розова магия" и "Биволско сърце" и пет пари не давам за жълтите ви плочки,ни за ГМО-то дето го ядете!Къщата ми къща,колите-коли,работата-работа!На изборите ще гласувам пак за Герб,а вие дето чакате някой да ви дава пак ще правите като вятъра!Айде със здраве!!!
135
16
 
9
 
! Отговори
До167 преди 2 години
Абе не знам с какво трябва да свикваме занапред,ама се наситихме на популизъм,крадене и лъжи вече 12 години!
134
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ББ остава основният претендент за компания на бай Ставри.
133
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ така е "стиснала" България за гушата,че ви оставиха на мира 7 месеца да се търкаляте по центъра, да запушвате кръстовища, да хвърляте яйца и развалена риба срещу запрлащане, да палите слама и да си посказвате умствените недостатъци на воля.И като се прехвърлихте в Парламента шоуто продължи и там.Свиквайте вече, че сте НЕКАДЪРНИ И ОТ ВАС НЕ СТАВА И ----- ЗА ЗЕЛЕ.
132
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
МАФИОТ
131
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До РадефГЕРБ не е партия,а е мутренско-криминална групировка,която е стиснала България и населението за гушата и я убива,това са па .ра зити, убиващи страната ни!
130
7
 
13
 
! Отговори
Радеф преди 2 години
Някои партии-еднодневки се създадоха само от анти Борисов.Без него те се разпадат.Само ще остане по-скапана държавата.Идват нови избори.Замислете се.
129
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много поздрави на толупа от Мата Хари(Маги Бадер)
128
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е ха дано Цветанке, ама надали!
127
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ трябва да се маха,за да оцелее и живее България!И останалите да престанат да му държат макарите!С народните пари Бойко се крепи на власт и ви унищожава и тероризира, използвайки държавните пари и държавната машина за терор и грабеж над населението,та вие вече сте чужденци в собствената си държава,защото Бойко е разпродал и окрал всичко,той държи и банката за развитие от която краде европейските средства, докато ГЕРБ са на власт,България ще умира!
126
17
 
9
 
! Отговори
преди 2 години
Един крадлив криминал,убиец,педофил,крадец,рекетьор направи всички на диви петли в България, какво му крепите макарите? та ой унищожи цяла България,хората умират от страх и глад,пенсионерите просят, а всяка седмица има по един нов герберски милионер ,топй унищожава България,готов е да я стъпчи ,за да оцелее,плаща и на агенции да го защитават,продал е земята,водата - минерална и студена,електричество на Израел,той ще ви унищожи всички,за да оцелее,ЛУДИ ЛИ СТЕ,МАЗОХИСТИ ЛИ СТЕ,ПРЕДАТЕЛИ ЛИ, ХОРА?