Остава ли Бойко Борисов основният претендент за властта?

Той е най-самотният политически играч, смята Валентин Кардамски
231

Абдикира ли Бойко Борисов от отговорност, както твърди президентът Радев? И какви изненади ни очакват на политическата сцена в следващото НС?

"Борисов е най-самотният политически играч - никой не иска да бъде с него. Същото е положението и с БСП. Той знае, че не е толкова желан от хората, затова пада и неговият резултат. Скоро и неговите хора ще се откажат от него", заяви журналистът Валентин Кардамски в ефира на "България сутрин".

Още по темата
Според него, премиерът в оставка се опитва да блокира целия изборен процес.

"В демокрацията, каквато претендираме, че имаме, политическата отговорност се оценява на избори. В момента, в който извлечем политическите сблъсъци извън полето на политиката, тогава демокрацията е подложена на риск", заяви политологът Цветанка Андреева пред Bulgaria ON AIR.

Тя е категорична, че имаме един абсолютно безполезен парламент, който е провалил идеята да катализира някакво политическо решение и да осигури стратегическо мнозинство.

Андреева отбеляза, че Борисов ще остане основен играч и претендент за властта.

"Борисов управляваше България 12 години. Не може сега някой друг да носи отговорността", коментира от своя страна Валентин Кардамски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


231
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
5
 
1
 
! Отговори
gosho преди 2 години
До Анонименa predi gerb v teteven imashe i fabriki i zavodi i byahte raya na sveta
124
12
 
8
 
! Отговори
Ноби преди 2 години
претендент за централен софийски
123
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 146Еми модчето е добре при ГЕРБ, за него нема значение как били другите :)) Естествено, понеже ги усещам и налучквам, не мисля че са чак такива герберасти, може би клонят към БКП и техните производни :)) Ако наистина са герберастчета, сайта требва да се закрие, достатъчно срам беше през тези 11 г. :))
122
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименТова е една голяма лъжа и манипулация,сега иска да излъже,че пачките и кюлчетата са му били уж подарени на рождения ден,което е абсолютна лъжа, по простата причина,че снимките и записите са от различни дати и от различни години,а освен снимките,има и видеа, да не говорим,че се виждат номерата на банкнотите и кюлчетата и може да се провери откъде са,а същи и че банкнотите от по 500 евро са забранени отдавна в Европа,защото се използват само от бандити и мафията!Да се маха!
121
2
 
14
 
! Отговори
Хехе преди 2 години
Да му мисли Слафчо. Може да се окаже така,че това смешно Народно събрание е било Големия му шанс, както беше Бтв за него.А следващия Парламент да се окаже кабеларката 7/8..
120
2
 
9
 
! Отговори
izh преди 2 години
Да не забравяме, че в момента плащането на кармазъ троловете е на вересия. Финансистите на изборните кампании на мутренско-чалгарските партии в момента пасуват , защото резултатите са доста далече от очакваното. Ха сега да видим кой ще се напъне най много
119
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Основен претенден за затвора е мутрата!!
118
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днес беше интересно как другите партии четат отказа на ГЕРБ за шеф на ЦИК,понеже била най-голямата партия. А за шеф на Парламента не разсъждаваха така?Почему ?
117
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЦървулА ти не разбираш, че масово хората са пострадали от ГЕРБ по един или друг начин и не искат дори да чуят за тази мутренска партия,вие явно живеете в някакъв друг свят,страната ще изригне,ако ГЕРБ отново заграбят властта, заграбят е точната дума, защото те никога не са печелили изборите по честен път!Как да го кажа по-просто - мразят ви,заради терора в страната!
116
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко остава щото алтернативата са пълни ***.Не ,че е цвете, о Мая,Ицо и Славчо не стават.
115
8
 
12
 
! Отговори
Цървул преди 2 години
Разбира се,всички го познават, с плюсовете и недостатъците му!Предвидимостта е едно от нещата, които пазят избирателя от прекалено двоумене. Какъв претендент може да е подизпълнителя Тошко примерно , докато фаворита на партията му се крие по кьошетата на Фейсбук? Отделно че, физическата руина Трифонов ще си остане фантомна легенда без покритие.Както се казва ,ТЯ ще танцува едно лято...
114
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хахаха, не остава. Основната претендентка за властта е сестра Галева - на снимката.
113
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЧебурашкаДа закачиш семейството на Радев не е шега работа, мейби затова направиха "жива верига" в лицето на Георг пред двора на Боце :)) Има една поговорка, много мъдра при това - "Каквото почукало, това и се обадило" :))
112
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До РуменАз бях много голям привърженик на ГЕРБ в началото, но това са една криминално-мутренска структура ,която тероризира цяла България,повярвай ми! Тези хора не трябва да са в парламента,а много от тях са за затвора! Но Бойко е готов да стъпче цяла България и Радев,за да оцелее той,не искаме да страда отново цялата държава заради болните му амбиции и заради страха му от отмъщение,защото той наистина е избил и ограбил много хора и е педофил,управлява(граби) по мутренски,а не държавнически
111
9
 
17
 
! Отговори
Бау преди 2 години
"никой не иска да бъде с него", а кой спечели изборите ве балалайке? ...
110
11
 
14
 
! Отговори
Да преди 2 години
До РадоБорисов си заминава, колкото Доган си е заминал!
109
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не виждате ли, че Гроб е ОПГ?Слепи ли сте?
108
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вижда се - работещите, интелигентни и образовани хора, цветът на нацията, гласуваха за ГЕРБ. Чалгарите, общаците, берачите, гледачите и миячите в чужбина - за слави. Направи своя избор!
107
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
rabota, rabota, rabota...bravo otlichno rabotite! ;-)))
106
9
 
11
 
! Отговори
Румен преди 2 години
Б. Б ще печели винаги , а други като него. Защото знаят , че ЦЕЛТА Е СВЕТЛИНАТА , а това е НАТО и ЕС.