Остава ли Бойко Борисов основният претендент за властта?

Той е най-самотният политически играч, смята Валентин Кардамски
231

Абдикира ли Бойко Борисов от отговорност, както твърди президентът Радев? И какви изненади ни очакват на политическата сцена в следващото НС?

"Борисов е най-самотният политически играч - никой не иска да бъде с него. Същото е положението и с БСП. Той знае, че не е толкова желан от хората, затова пада и неговият резултат. Скоро и неговите хора ще се откажат от него", заяви журналистът Валентин Кардамски в ефира на "България сутрин".

Още по темата
Според него, премиерът в оставка се опитва да блокира целия изборен процес.

"В демокрацията, каквато претендираме, че имаме, политическата отговорност се оценява на избори. В момента, в който извлечем политическите сблъсъци извън полето на политиката, тогава демокрацията е подложена на риск", заяви политологът Цветанка Андреева пред Bulgaria ON AIR.

Тя е категорична, че имаме един абсолютно безполезен парламент, който е провалил идеята да катализира някакво политическо решение и да осигури стратегическо мнозинство.

Андреева отбеляза, че Борисов ще остане основен играч и претендент за властта.

"Борисов управляваше България 12 години. Не може сега някой друг да носи отговорността", коментира от своя страна Валентин Кардамски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


231
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
4
 
2
 
! Отговори
Шиши преди 2 години
Аз съм претендента.С моите патерици от ДБ,БСП и Слави,Аз ще управлявам!
164
3
 
4
 
! Отговори
Изтекъл мозък преди 2 години
Аз гласувах за Има Такъв Идеот.
163
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пу да му се не види макар!А аз си мислех, че Бойко Борисов има нещо общо с новината за " агънцето беглец", която прочетох преди малко!Уу, мискинин! Уу, не те щем!УУУ, бе, извррг!!! ВЪРВИ СИ С МИР БАНДЮГО!!!
162
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Знам, че няма да сте съгласни, но в новата история на страната - последните 30 години - няма по-успешен премиер от бойко.Вдигна страната на крака - последните години стандарта на живот се качва и това е видимо.Това е истината.
161
11
 
10
 
! Отговори
Чичо преди 2 години
Дон Корлеоне вече е история.От Банкя към СЦЗ бегом марш.
160
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само Баце че бфс спира мачовете перуката се върна и всичко е в косми
159
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На предишните избори гласувах за промяна на статуквото, но съм дълбоко разочарован от хората, които се намъкнаха в парламента и старите муцуни от БСП и новите дърдиркивци. Никаква ползотворна работа не могат свършат. Сега съм убеден, че Борисов няма алтернатива и трябва да управлява поне още година.
158
6
 
20
 
! Отговори
Наистина ли преди 2 години
...някои хора са си помислили, че ЛИЧНИЯТ ЧАЛГАР НА МУЛТИГРУП/ ДС + КГБ/, КОЙТО ПОСРЕЩНА ЕДНА НОВА ГОДИНА В ИМЕНИЕТО НА ИЛИЯ ПАВЛОВ В САЩ, ЩЕ ВИ ДЕМОКРАТИЗИРА ИЛИ ЩЕ ПОЕМЕ НЯКАКВА ОТГОВОРНОСТ????? /той не е поел отговорност за семейство и деца, защото е непоносим самовлюбен тарикат, та за вас ли??!
157
10
 
15
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
На Мая трябва да й се признае, че ОТЛИЧНО ПОДВЕЖДА хората, които много - много не се задълбочават в анализи. Слушах я и за малко да се подведа и аз. А " свидетелят" против ББ е толкова смешно съшит с бели конци, че не става и за предучилищна възраст. А тя го пробутва като за пред хора!!! Добре лъже Майчето! Получава й се дори по- добре от Нинова, с която са в остра конкуренция за немислещите хорица в БГ! А те са много.
156
15
 
8
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 2 години
До За 169 "Щото Мая освен да лъже друго не може"? Мая Манолова показа, че освен добър парламентарист може да бъде и добър омбудсман. Много неща направи, и за надутите сметки на топлофикациите, и за таксите им за адвокати, и за безумните лихви на бързите кредите, и за майките на деца с увреждания, и за неизплатените заплати на работещи.. Но гербаджийските *** (като теб) разчитат на късата памет на хората.
155
19
 
11
 
! Отговори
българин преди 2 години
Тиквата е основен претендент за ЗАТВОРА !
154
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
токсичната партия горп
153
21
 
13
 
! Отговори
учуден преди 2 години
Брееей,много гербер тука,бе,да брани вожда...яко гласуване пада...Пък този кардамски вика,че бойко бил самотен...
152
3
 
13
 
! Отговори
Корморан преди 2 години
Сефте го чувам Кар ДАМСКИ. Пръкнал е покрай Истанбулската конвенция.
151
6
 
13
 
! Отговори
дедо иван преди 2 години
къв е тоя Кардамски - ще го видите сигурно в новите листи на Слави...
150
14
 
31
 
! Отговори
За 169 преди 2 години
Напротив искате още лъжи и популизъм.След като гласувате за Мая и за Слави.Щото Мая освен да лъже друго не може.А пък Слави освен да пее на мутрите на ушенце и да бълва глупости също друго не може.
149
4
 
10
 
! Отговори
За 186 преди 2 години
Я Мая ти ли си?И какво стана след това-разбра се че всичката ти бомба е като с нивата с конопа.
148
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 177А когато ви хванаха с готовите бюлетини за манипулация,поставяни в двойно дъно,когато разкриха аферата на герберите в печатницаъта и в Костенец?А защото сте окупирали МВР,като уж печелите изборите,защото нищо не печелите,само манипулирате!
147
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Язък , Бойко не се хвана в капана да го обвинят че е провалил изборите с неговия председател на ЦИК. Така ще може с удоволствие да иска касирането им.
146
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е поне избирателния закон не е на Борисов. И за него ли да носи отговорност?Да си носят отговорност тези които са си го гласували.