В 45-ото НС – партии, които се интересуват от себе си

Хората не искали да виждат това, което този парламент произведе
26
В 45-ото НС – партии, които се интересуват от себе си
Снимка: БГНЕС

Според председателя на ПГ на ИМВ Мая Манолова избирателите не искат да виждат това, което произведе 45-ото Народно събрание – партии, които се занимават със себе си, със собствените си интереси, а не с проблемите на хората.

"Ние от ИМВ бяхме изпратени в НС, за да защитим хората на труда, бизнеса, тези които работя на две места, за да осигурят препитанието на семействата си, тези хора, които не искат да видят това, което се произведе тук", коментира тя в последния работен ден на 45-ото Народно събрание.

Манолова припомни, че платформата е внесла 35 законопроекти само за 9 заседания и 25 дни живот на това НС.

„В тях ние предлагахме конкретни мерки за подкрепа на най-уязвимите групи. Не забравихме пенсионерите и поискахме те да получат по 50 лева до края на годината, за да са спокойни, но се намериха депутати, които не подкрепиха това да влезе в дневния ред на парламента“, отсече тя.

Сред другите предложения на ИМВ са законови промени за хората с увреждания.

„Пари за тях няма, а има за приближените на партии кръгове“, обвини Манолова.

Тя обвини останалите партии, че не са приели и предложението на платформата заплатите на депутати да станат 1400 лева.

Въпреки тези критики според Манолова това Народно събрание е направила и няколко стъпки в посока на това „мутрите да си тръгнат“. Като пример тя посочи Комисията за ревизия на управлението през отминалите 10 години, както и мораториумът върху някои решения на МС в оставка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: Мая Манолова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Разгеле преди 2 години
Най-после настигнахме хамериcuntците.Ония имат 46 дъ президентина, а наш'те главоци ще имат скоро 46-то всенародно събрание.Каква гордост за България, какво постижение, каква политическа предприемчивост,... :D
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 14Колко може да е с нови виждания другарката Манолова, завършила през 1988г Висша комсомолска школа при Централния комитет на Всесъюзния Ленински съюз на младежта в Москва?
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ейййй , ако някой гласува за новите нефелни партии , гласува против родината си. Мислете бе .
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мая да Яха метлата и дим да я няма
16
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мая мутрата до нея Татяна закона- Ива миксера тя бърка Каши -тошко диктарчетоето тов не иска да вижда народа в народното събраниеда не збравим хамстера и жабока
15
0
 
9
 
! Отговори
северозапад преди 2 години
Да вярно е избирателите не искат да гледат още един път трагико-комедия-цирк и щоу с чалга сценаристи.Дано слабите артисти гледат следващия парламент през крив макарон .Лесно е да се бориш да влезеш в парламента трудно е да поемеш отговорност 30 години се нагледахме на бой с лакти ,ритане по кокалчетата алчни самозабравили се дотам алчни депутати ,че не помнят от коя партия са но такъв сбиротък като ,Дончева ,Гечев,,Бабикян .Мика,Тошко и мн.др.не е било .Жалко простотията злобата надделя.
14
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В 45-ото НС партии, които се интересуват от себе си----------Не съ нервирай, бе, другарко Манолова, ти повече няма да влезеш в нито едно Народно Събрание!-))))
13
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 2 години
"Шанс за Орешарски"
12
2
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
И сега какво стана с ревизията, Майче! Дано на следващите избори те отвеят, та да не крякаш вече!
11
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 15Мая Манолова ли е нова? Това, че си е спретнала нова формацийка не заличава миналите й участия в управлението на държавата, под една или друга форма.
10
5
 
13
 
! Отговори
Евро Дикоф преди 2 години
Дали пък тайнствената Мата Хари, не е самата Мая Манолова, защото се твърдеше, че е била влюбена в премиера, но който и отхвърлил с мераците с погнуса...
9
2
 
12
 
! Отговори
евтин популизъм преди 2 години
А защо гласувахте против намалянето на партийните субсидии, *** Ленче? Ъ? Това грижа за хората ли беше или за собствения ви заддник? Какъв е сега този евтин популизъм? Айде и вие кръгом и ходом марш, както казва вожда ви!!
8
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Както видяхме, ГЕРБ, ИТН, ДПС и ДБ не пожелаха да се гласува за индексация на пенсиите и частния фалит и за колекторите. В момент, в който цените летят нагоре, хора губят работа, пенсионери оскотяват от недоимък, семейства с деца не могат да си посрещат нуждите! Тогава за какъв дявол са в НС, щом не искат да решат най- наболелите проблеми, щом партийните и личните им тънки сметки загърбят обществения интерес??? Защо сте там?
7
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано тая женица да не я изберат, че прави само простотии и поразии на ниво селска кметица.
6
3
 
32
 
! Отговори
До Мая Манолова преди 2 години
Госпожо, не ктрябва 50 лв., а трябваше да приемете на второ четене индексацията на пенсиите. Вместо това слушамеВашият истеличен глас да ме занимавате с деутетски залатиу, субсидии,Росенец,партии на протеста и статукво и т.н. Хората са гладни и обезсърчени. Ако се интересувахте от обикновените хора трябваше да се занимавате с индексацията на пенсиите и приемане на закон за частния фалит, предвид обявявне за противокоституционност на добавката към ЗЗД. А вие какво - простотии и PR акции.
5
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно пък тя, която се интересува единствено само от себе си. Това се вижда и от озурпирането на трибунато нон стоп точно от нея. Една, едиствена, незаменима.С какво нейната партия се показа по-различна от другите подстачащи и нагрубяващи?
4
4
 
25
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
Мутрата вътре работи усилено 8 дни "мутрите да си тръгнат"! За 10 000 лв заплата и няколко милиона за още машини, видеокамери и нови избори.
3
5
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никога не е имало толкова провален парламент. И за това са виновни водачите на ИТН, ДБ и ИСМВ
2
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поне видяхме хубавото тяло на Мая Манолова.
1
7
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нищо в следващия парламент няма да ви има и без това с чалгаря сринахте държавата за няма и месец