Манолова: Депутатите от ГЕРБ са сковани от страх заради ревизията

Заради това опитали да осуетят заседанието на комисията
Обновена: 8 май 2021 10:18 | 8 май 2021 09:53, Камелия Цветанова
497
Манолова: Депутатите от ГЕРБ са сковани от страх заради ревизията
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Депутатите от ГЕРБ са сковани от страх. Истерията да се осуети вчерашното заседание на Комисията по ревизия на властта показва колко ги е страх ГЕРБ от истината“, каза председателят на комисията и лидер на „Изправи се! Мутри вън!“ Мая Манолова пред bTV.

Още по темата

„Това не е първият случай, в който шпицкомандите на ГЕРБ, а тук – цялата ПГ на партията, се опитват да осуетят и блокират работата. Както се видя, обаче, ние постигнахме целта си. Чу се и се видя как се натискат бизнеси, как се рекетират хора. Чу се как премиерът помага при износ на храни. Ако искаш да нямаш проблеми, трябва да си близък с някой високопоставен. Ако искаш бизнесът ти да просперира, трябва да си плащаш“, каза Мая Маналова.
 
По думите й Светослав Илчовски и Иван Ангелов не са си противоречели в основните факти. „Те разказват как функционира бизнес. Как ако искаш наистина да си добре, да не си заплашен от това да те смачкат, трябва да се чуваш с премиера, да участваш в забавления и рождени дни, да си покровителстван от властта“, каза Манолова.

Според нея всички изказани твърдения по време на двете изслушвания в Комисията по ревизия са лесно проверими – кухите обороти, както и доставката на фурми от Обединени Арабски емирства.

Манолова каза още, че по време на заседанието е получавала още информация от непознати телефонни номера.
Тя допълни, че Илчовски вероятно ще попадне под ударите на закона заради признанието, че е давал парични суми на властта, но това е доказателство, че говори истината, защото никой няма да се уличи сам без причина.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


497
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
394
7
 
33
 
! Отговори
Не допускаите..... преди 2 години
жени в критическата възраст в политиката.....Те вече не стават за нищо !
393
6
 
31
 
! Отговори
гербер преди 2 години
Мая помагай,скован ми е члена.
392
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Края на Мая.
391
5
 
36
 
! Отговори
70 годишен преди 2 години
От днес започвам кампания,да напусна незабавно българия ако тази ..... влезе в следващото народно събрание. Оставям апартамент с обзавеждането на някае старопиталище. Само ще помоля някой западноевропеец за 200 кв.м. лозенце или овошки и една палатка и свобода мноооого свобода да си напиша мемоарите в каква просташка страна съм живял.
390
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мая Манолова пък сякаш живее само от заплата? Всички са в блатото. Сега само правят циркове за пред хората докато си разпределят баницата. Илчовски са му обещали протекции, ако проговори.. това е. 90% от хората които се занимават с политика са пълни лузъри, влизат в политиката за лесни пари и измами.. това е. Докато не вземат да ги бият с тоягите все ще са такива
389
2
 
24
 
! Отговори
Георги преди 2 години
Ама то това не е прокарано от ГЕРБ. То си е от край време. Всички големи бизнесмени са свързани с бившите комунисти. Аз съм от Ямбол, тук най-големите бизнесмени са им подарили заводи, земи, пазари и т.н. После естествено се отчитат.. в България последните 100години е така - за да станеш голям трябва да те подкрепи властта. Ако не даваш пари на някой да лобира за тебе те фалират
388
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 397Коя е мъртва партия?АТАКА ли?
387
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така е. Когато ГЕРБ не пожела да направи трибунал за комунистите сега комунистите ще правят трибунал за ГЕРБ
386
11
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така само ще мобилизирате още повече ГЕРБ и партньори, срещу вас, хората ви видяха сеира и некадърността.
385
7
 
9
 
! Отговори
Беновска пипа преди 2 години
До 1 Не съм казал, че тиквата е по-малко лице на корупцията. Но е странно един крадец да съди друг крадец. Още по-странно е такива хора да се в парламента, вместо в съдебната зала.
384
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не чухме и не видяхме доказателства, само лични обиди, обвинения, без доказателства, реваншизъм, крясъци, подниквания и нахално поведение, нападки, излизащи от изкривена, от омраза уста. Знаменостката, другарката Мая черепова, е в стихията си, организира нов Народен съд.
383
16
 
3
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Беновска пипа,не е по-голямо лице от тиквата,той Илчовски,ще ги оправи.
382
25
 
10
 
! Отговори
един преди 2 години
Боко купкаря в затвора...
381
4
 
34
 
! Отговори
Беновска пипа преди 2 години
Едни от лицата на корупцията в България сестра Галева и бабата на Ванко 1 са лицата на протеста срещу статуквото и носителите на новото в българската политика. Само те употребяват термина "партиите на протеста". Протеста не беше партиен, но те се опитаха да си го присвоят и с това го опорочиха и провалиха. Разбирам хората, които ги харесват и подкрепят, но не мога да разбера наивниците, които гласуваха за тях за да ги вкарат в парламента.
380
7
 
36
 
! Отговори
Карлуково преди 2 години
Платено съобщение в медиите и пресата!Съобщаваме ви,че се издирва опасна луда индивидка!Руса,проскубана с вид на клошарка,обичаща да заглажда неприятния си външен вид с лъскави дрешки,причесчици,аксесоари за хиляди евра,закупени с пари от измамени граждани!Твърди,че е адвокатка,че е млада и хубава!!Страда от параноя,предимно в първа фаза,непрекъснато възбудена,бълваща измислици породени от халюциниращият и мозък!Приема се на сериозно за боркиня с корупцията,за висок семеен и политически морал!
379
23
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ама Герберите пишат.. дали са им указания да цвъкат.но пенсионерите като не получат 50лв.както бяха свикнали. няма да гласуват за Герб и от информационно обслужване няма да бъркат по машините не се хабете бе. хората ви мразят.
378
2
 
30
 
! Отговори
Въпрос преди 2 години
Христо Иванов каза, че Парламента, който ни управлява, е "Маймунарник". Значи вече сме " Държавата на маймуните". Или греша ???
377
6
 
25
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
До 387Не е мало.умница тя, ами си е много хитра лека жена. ***. й е златна, от чисто злато. Имала си тефтерче, в което си записва с кого е била и какво може да спечели от него. Много си е хитра даже.
376
8
 
32
 
! Отговори
ха,ха преди 2 години
Мая Мутрата, Бабикян, Хаджикян и ал Капон никота няма да видят власт. народът прицени колко им е акъла, хич го няма. Уж не се бориха за власт, пък първи се "жертваха" в името на народа да станат министри, макар и последви по численост в парламента.
375
5
 
34
 
! Отговори
пси.харка преди 2 години
Мая Костинбродска е професионална клеветница. До изборите ще видим и чуем още неща, които нямат връзка с главния мозък на тая мало,умница. Тя е хиперактивна, жадна за власт и няма да се спре пред нищо, за да се добере до власт. Ако не се явява пред телевизиите, тя е никой. дори не е адвокат , а е завършила училище за снайперисти в Москва. Тя е болен човек и човек с пси.хически проблеми.