Манолова: Депутатите от ГЕРБ са сковани от страх заради ревизията

Заради това опитали да осуетят заседанието на комисията
Обновена: 8 май 2021 10:18 | 8 май 2021 09:53, Камелия Цветанова
497
Манолова: Депутатите от ГЕРБ са сковани от страх заради ревизията
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Депутатите от ГЕРБ са сковани от страх. Истерията да се осуети вчерашното заседание на Комисията по ревизия на властта показва колко ги е страх ГЕРБ от истината“, каза председателят на комисията и лидер на „Изправи се! Мутри вън!“ Мая Манолова пред bTV.

Още по темата

„Това не е първият случай, в който шпицкомандите на ГЕРБ, а тук – цялата ПГ на партията, се опитват да осуетят и блокират работата. Както се видя, обаче, ние постигнахме целта си. Чу се и се видя как се натискат бизнеси, как се рекетират хора. Чу се как премиерът помага при износ на храни. Ако искаш да нямаш проблеми, трябва да си близък с някой високопоставен. Ако искаш бизнесът ти да просперира, трябва да си плащаш“, каза Мая Маналова.
 
По думите й Светослав Илчовски и Иван Ангелов не са си противоречели в основните факти. „Те разказват как функционира бизнес. Как ако искаш наистина да си добре, да не си заплашен от това да те смачкат, трябва да се чуваш с премиера, да участваш в забавления и рождени дни, да си покровителстван от властта“, каза Манолова.

Според нея всички изказани твърдения по време на двете изслушвания в Комисията по ревизия са лесно проверими – кухите обороти, както и доставката на фурми от Обединени Арабски емирства.

Манолова каза още, че по време на заседанието е получавала още информация от непознати телефонни номера.
Тя допълни, че Илчовски вероятно ще попадне под ударите на закона заради признанието, че е давал парични суми на властта, но това е доказателство, че говори истината, защото никой няма да се уличи сам без причина.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


497
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
354
14
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тотална шизофрения. Манолова не е наред с психиката и трябва психиатър да проверява дали тези хора могат да влизат в НС като депутати.
353
12
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На мен ли ми се стори или вчера Манолова се обърна към Илчовски на ТИ по едно време?познават ли се? малко като с Галевите е работата!!
352
14
 
27
 
! Отговори
Сковани... преди 2 години
Да й се скове ченето дано! Наду ми главата!
351
15
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Манолова само преливаш от празно в пусто.....................
350
16
 
31
 
! Отговори
РоРо преди 2 години
Майче,майче,свърши твойта ,само дрънкаш глупости които и бабикян вече освирква.ами хващай си илчовски и на село той със сигурност е по *** и от тебе
349
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 284 От Германия: Виждам, че държиш на информацията, че си от Германия. НАИСТИНА Е ВАЖНО, НО НЕ ЧАК ТОЛКОВА, ДОРИ СЪВСЕМ НЕ Е. Статията в Дойче Веле е добра за *** като тебе, които гласуваха за чалгаря, ама си живеят в ГЕРМАНИЯ, но аз когато видя в телевизора Евгени Дайнов - отварям прозореца, включвам йонизатора и излизам, докато се проветри. Та сапунисвай си чиниите там и си гледай Дойче Веле от Германия - ние тук ще си се оправяме както можем и без вас
348
11
 
35
 
! Отговори
Пенсионер преди 2 години
До Така така:Ти за кого драскаш? На тебе кой ти плаща? Може би Манолова? Тя си е въобразила предизборно че плаши ГЕРБ. Като гледам никой не се е уплашил. Само гаргите плаши. Но много сме омерзени от простотията й.
347
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ИСТИНАТА"Мачкай МАНОЛОВА! Добре, че някой има смелостта да натисне крадците и наглите управляващи." Мая мачка яко хуйове. Мачкаше на Петър Паунов, кюстендилския кмет от ГЕРБ оная работа, после на Ангел Найденов, а накрая май и Боко.
346
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е като как са сковани, като Тиквата се изпусна съвсем свободно и освободено....
345
23
 
21
 
! Отговори
Стига бе преди 2 години
герберасти,стига сте *** на умряло. Знам,че боли ама то е само в началото докато влезе, после ще свикнете . Ще ви бъдат накъсани шортите това трябва да ви е ясно от сега. Ще повръщате и ще връщате до последния лев. Бавно и методично начело с вожда ви. И не мислете да бягате в Турция , Ердо и той е пътник и няма да ви помогне.Аз слагам пуканките и след 11 юли започвам да гледам сеир.
344
9
 
35
 
! Отговори
хахо преди 2 години
една жена мрази един мъж толкова злобно когато му се е натискала и е била изритана . боико си е виновен . а сега се е озлобила защото знае 4е пове4е няма да види парламента от вътре
343
11
 
22
 
! Отговори
????? преди 2 години
АЛОО ??? СЕСТРО,ГАЛЕВА ? КРАДЯХМЕ С Г,,,,,,,,,ЗЪ СИ ,НО СЯ СМЕ НА ЧИСТУУУ!!! ШИ НА ФАНИТЕ ,,А *** ДРУГ ПЪТ
342
12
 
24
 
! Отговори
Да преди 2 години
До ИСТИНАТАИска да мачка чаршафите, но няма с кой, защото вече се е измачкала!
341
17
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лъжливо гнусно създание е тази !
340
14
 
14
 
! Отговори
SarsCov2 преди 2 години
Искаме си парите от САЩ за безумно скъпите самолети, както и парите от Русия за руско-сръбски поток. Милиарди.
339
12
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мая Галева-Пеевска-Черепова е завършила в Масква "Висша комсомолска школа при Централния комитет на Всесъюзния Ленински комунистически съюз на младежта". Това още ли се брои за образование?
338
33
 
22
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 2 години
Мачкай МАНОЛОВА! Добре, че някой има смелостта да натисне крадците и наглите управляващи.
337
27
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може да е всякаква,но вчера докара Иван Пилето-любимия милионер на Боко,да се омотае като дърта кокошка в шарени кълчища и да наговори толкова неща,които дори и не трябваше да си помисля,а в крайна сметка всички разбраха,как се прави бизнес в нещастната ни държава!
336
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** колко е надника в събота :)
335
18
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората искат промяна, но като видят тая, се отказват. Махнете я, ако искате да потръгнат нещата. Както и други стари мутри.