Манолова: Депутатите от ГЕРБ са сковани от страх заради ревизията

Заради това опитали да осуетят заседанието на комисията
Обновена: 8 май 2021 10:18 | 8 май 2021 09:53, Камелия Цветанова
497
Манолова: Депутатите от ГЕРБ са сковани от страх заради ревизията
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Депутатите от ГЕРБ са сковани от страх. Истерията да се осуети вчерашното заседание на Комисията по ревизия на властта показва колко ги е страх ГЕРБ от истината“, каза председателят на комисията и лидер на „Изправи се! Мутри вън!“ Мая Манолова пред bTV.

Още по темата

„Това не е първият случай, в който шпицкомандите на ГЕРБ, а тук – цялата ПГ на партията, се опитват да осуетят и блокират работата. Както се видя, обаче, ние постигнахме целта си. Чу се и се видя как се натискат бизнеси, как се рекетират хора. Чу се как премиерът помага при износ на храни. Ако искаш да нямаш проблеми, трябва да си близък с някой високопоставен. Ако искаш бизнесът ти да просперира, трябва да си плащаш“, каза Мая Маналова.
 
По думите й Светослав Илчовски и Иван Ангелов не са си противоречели в основните факти. „Те разказват как функционира бизнес. Как ако искаш наистина да си добре, да не си заплашен от това да те смачкат, трябва да се чуваш с премиера, да участваш в забавления и рождени дни, да си покровителстван от властта“, каза Манолова.

Според нея всички изказани твърдения по време на двете изслушвания в Комисията по ревизия са лесно проверими – кухите обороти, както и доставката на фурми от Обединени Арабски емирства.

Манолова каза още, че по време на заседанието е получавала още информация от непознати телефонни номера.
Тя допълни, че Илчовски вероятно ще попадне под ударите на закона заради признанието, че е давал парични суми на властта, но това е доказателство, че говори истината, защото никой няма да се уличи сам без причина.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


497
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
334
11
 
41
 
! Отговори
безумие преди 2 години
За разлика от нея мелницата поне спира от време на време да работи, а на тая устата- не.Няма толкова дразнещ околните човек.Поне да казваше и вършеше нещо смислено,*** дойди, а то...Освен бръмбари в главата,друго няма.Така силно бръмчат,че сигурно и гласове чува,които й говорят..Толкова жалък и изпаднал човек...но не го осъзнава и си вярва.Няма ли накрая някой да й каже истината и да я накара да млъкне,не само омръзна на хората,но е толкова жал*ка,че ..не вижда ли,че лъжите до никъде не водят
333
10
 
34
 
! Отговори
боже мой преди 2 години
Когато се погледне в огледалото,какво ли вижда. Дали не бяга с писъци?Жалко,че не й расте носа като на Пинокио,толкова лъжи дрънка постоянно,че ако й растеше,нямаше да може да вижда изобщо по-далече от него(не че и сега не е така).Когато омразата стане мания и обсебване човека става опасен и за себе си,не само за околните.Такава невроза я тресе горката или критическата я е ударила по главата, кой знае?
332
12
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На тази, ако всички ревизии са и като Костинбродскатааааа .....
331
10
 
36
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Тази нямя ли да си пие хапчетата?Тази външно платена метреса ,докога ще й слушаме лъжите.Факт е че лъже,за това говори уж така наречената и клетва ,че няма да се занимава с политика,ако оздравее от болестта.Междудругого се твърди ,че именно ББ и е оказал помощ за лечение .А тя неблагодарна.
330
27
 
20
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Как няма да ги е страх като знаят че изтърват кокала и бай Ставри ги чака да ги накаже много строго
329
19
 
28
 
! Отговори
очевидно преди 2 години
Мая Манолова служи на чужди на интересите на Българския народ сили.Прокуратурата този път не трябва да проявява малодушие каквото прояви Цацаратурата.
328
11
 
39
 
! Отговори
въпроси преди 2 години
Бяхме свидетели на подмяна на вота през 2013 г когато Мая схечели прозвището Костинбродска. Тогава имаше някакви бюлетини в някакъв склад, които по непотвърдени твърдения на г-жа Манолова бяха "фалшиви".По време на правителството на Орешарски бе преустановен Южен Поток и инвестициите останаха да ръждясват.Те сами установиха че не можгат да се справят и подадоха оставка.Виждаме че в България едно лъжливо овчарче може да нарочи един склад за "фалшив" и да навлече милиарди загуби на дънакопрате
327
9
 
37
 
! Отговори
Сестрата преди 2 години
Галева е напълнила гащите от страх.Прокуратурата погва нея и Зърнаро и Пилчаро.Всички са милионери.Но на прокуратурата не й пука.Ареста е пълен с милионери-измамници.
326
14
 
38
 
! Отговори
Глок преди 2 години
Не само,че не бяха сковани а доста дейни бяха.Боцко пак ще ви бие на избори.
325
10
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази е рядко дразнеща жена. Направо не спира да мели по цял ден с дразнещия си глас.Жалко, че българите са с къса памет и не помнят как през септември 2013 тя самата си оризна, че е предложила Дебелия за шеф на ДАНС и не вижда проблем в това. След това нарече протестиращите срещу това назначение платени провокатори.Дано не влезав новия парламент, че направо ми проглуши ушите.
324
15
 
38
 
! Отговори
въпроси преди 2 години
Гражданите са потресени от основния свидетел на Манолова.Очевидно става въпрос за Лъжливото Овчарче.Това удря по авторитета на самата Манолова защото народа се пита: Това ли са хората които ще заместят Борисов. Аз лично изтръпвам пред тази перспектива.Възниква въпроса, Радев запознал ли се е със случая преди да започне да разгражда "модела Борисов". Гражданите се питат: Какво ще настъпи в България след разграждането на модела Борисов.
323
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Силно държа всеки един министър-председател да подпомага износа. Е, ако Мая стане такъв сигурно ще го забрани.
322
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прочетете статията на Дойче веле - "Потресаващи гледки в края на ерата Борисов. И ще става още по-грозно."
321
7
 
43
 
! Отговори
Состин преди 2 години
Миндилова, да беше почнала разследването на жалката ти комисиика първо със себе си и да беше обяснила защо предложи Делян Пеевски за шеф на Данс.
320
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Бля бля 328Това е целта на занятието. Народът да поиска Президентска република.
319
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 298Тя е юрист колкото Фидосова балерина. Колко други "образования" има, които незнайно защо забравя. И май не е искала да се връща към юридичека работа, когато е назрял конфрикта й с Нинова.
318
7
 
40
 
! Отговори
Бля бля преди 2 години
От тая с малко над 4% в парламента ,друг думата не можа да вземе.Толкова противна жена, с дразнещ глас.И какво постигна???. Тая държава няма нужда от народно събрсние.Последното до доказа.
317
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Сата НАТО 307Виж също къде е влязла Мая. Може да обичат едни и същи неща. Най-се карат най-близките.
316
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Anonimen 324Да, как няма да е великолепна с такава закалка още от 1988година. Завършила е не какво да е, а Висшата Комсомолска школа при ЦК на Всесъюзния Ленински Комунистически Съюз на младежта в Москва. Освен разграждане, знае ли нещо? Или се готви за съграждане на нов комунизъм по руски образец, с олигарсите напред?
315
4
 
19
 
! Отговори
бай Тошо преди 2 години
До Д-р Ох БолиА бе и аз така си нисля. Чудя се какъв мъж е Ангел? Досега да и бях метнал на тази проактивната една гора бой! Щяха да ми го отчетат за битое скандал, ама поне щех да оттърва народа от нея и себе си от срам!