Манолова: Депутатите от ГЕРБ са сковани от страх заради ревизията

Заради това опитали да осуетят заседанието на комисията
Обновена: 8 май 2021 10:18 | 8 май 2021 09:53, Камелия Цветанова
497
Манолова: Депутатите от ГЕРБ са сковани от страх заради ревизията
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Депутатите от ГЕРБ са сковани от страх. Истерията да се осуети вчерашното заседание на Комисията по ревизия на властта показва колко ги е страх ГЕРБ от истината“, каза председателят на комисията и лидер на „Изправи се! Мутри вън!“ Мая Манолова пред bTV.

Още по темата

„Това не е първият случай, в който шпицкомандите на ГЕРБ, а тук – цялата ПГ на партията, се опитват да осуетят и блокират работата. Както се видя, обаче, ние постигнахме целта си. Чу се и се видя как се натискат бизнеси, как се рекетират хора. Чу се как премиерът помага при износ на храни. Ако искаш да нямаш проблеми, трябва да си близък с някой високопоставен. Ако искаш бизнесът ти да просперира, трябва да си плащаш“, каза Мая Маналова.
 
По думите й Светослав Илчовски и Иван Ангелов не са си противоречели в основните факти. „Те разказват как функционира бизнес. Как ако искаш наистина да си добре, да не си заплашен от това да те смачкат, трябва да се чуваш с премиера, да участваш в забавления и рождени дни, да си покровителстван от властта“, каза Манолова.

Според нея всички изказани твърдения по време на двете изслушвания в Комисията по ревизия са лесно проверими – кухите обороти, както и доставката на фурми от Обединени Арабски емирства.

Манолова каза още, че по време на заседанието е получавала още информация от непознати телефонни номера.
Тя допълни, че Илчовски вероятно ще попадне под ударите на закона заради признанието, че е давал парични суми на властта, но това е доказателство, че говори истината, защото никой няма да се уличи сам без причина.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


497
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
414
0
 
0
 
! Отговори
Умен преди 2 години
Много хора от Герб ще отидат на съд. Включително и Борисов. Осъдени политици в България няма, но съдени има.
413
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Умните "българи пак са недоволни! Не благодарна била, не знам каква била ..Да, ама устата й помага. Какво не ви харесва, че се почна нещо отнякъде. Бил й разрешил, видиш ли негово божествено величество. Чудя се, толкова са компрометирани от ГЕРБ и пак имаме луди за връзване и заради такива всички други ги мачкат. Тая схема, за която се говори я наложиха във всички институции сиреч добре са си само техните хора, естествено за сметка на останалите.
412
0
 
0
 
! Отговори
СТЕФКА СИДЕРОВА преди 2 години
НА СНИМКАТА ,МИ СА ВИЖДА МАЛКО НАПУШЕНА , НА КАКВА ТРЕВИЦА СИ МАААА??? ФЪРЛИХ КАРТИ ,ПАДНА ТИ СА ПОЧИВКА В ДУБАЙ !
411
1
 
0
 
! Отговори
Захов преди 2 години
Майче, много да си пазиш Кошаревските свидетели. Да не взимат да се изявяват като екстремни състезатели, че едно падане и току виж си глътнали езика. За справка водещата новина от днес...
410
0
 
3
 
! Отговори
КОКО преди 2 години
Идеално се получи. Видя се кой какво може. Едни искат а не могат. Други не искат ама ги натискат. Трети само пискат а четвърти се надрискаха от безсилие. Добре че идва 11.06 Да излъжат да излъжат колко ще излъжат на изботите? Но някой ще гледа заседанията на парламента по телевизора...
409
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая е от шпиц командата на Божков. Цялата и кариера е свързана с обслужване на престъпници.
408
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
419- ...И ЗА ТОВА НЕ СТАВА....АКО СТАВА НАПРАВО ТИ СЛАГАМ ДИАГНОЗА- ГЕРАНТОФИЛ.
407
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Става да и теглиш един...
406
2
 
37
 
! Отговори
Сестра Галевица преди 2 години
Стана омбудсман с гласовете на ГЕРБ,сега плямпа,че...ГЕРБ били сковани от страх от нейната комисия!?!? Къде си хукнала на,толкова си прозрачна..Костинбродска лъжа 2 ли ще ми правиш?? На изборите на 11 юли сте АУТ от парламента,отивай в партията на Черепухиня
405
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ТАЯ ЛУДА БАБА И КОМПАНИЯ ОТВРАТИХА ХОРАТА ОТ СЕБЕ СИ! НИКОЙ НЕ ИСКА ГОДИНИТЕ НА ХАОС И БЕЗРЕДИЕ, ГОДИНИТЕ НА МУТРИТЕ ОГРАБИЛИ БГ А СЛЕД ТОВА ТЕХНИТЕ ГОСПОДАРИ ГИ ИЗТРЕБИХА....ПОТЪРСИ В ГУГЪЛ КАК СИ ЗАМИНАХА ВИДНИ "БИЗНЕСМЕНИ", А СЛЕД ТЯХ ДОЙДОХА УДОБНИ КАТО ЕЙ ТОА ЗЪРНО ПРОИЗВОДИТЕЛ. КАК ДА ПОВЯРВАМ, ЧЕ ТАЯ ГНУСНА МУТРЯГА ВЪРТИ БИЗНЕС ЗА МИЛИОНИ, А НЕ Е ПОСТАВЕНО ЛИЦЕ...
404
0
 
18
 
! Отговори
ха-ха! преди 2 години
Бандитите в България се сдавиха! Наивници и клакьори - също! Ще се разбере ли кой кум, кой сват? Очаква се да стане "както обикновено"!
403
2
 
19
 
! Отговори
До Андреева/407 преди 2 години
Виж сега, да се изрусиш като нея не е трудно, но да станеш толкова устата, абсурд - тя е ненадмината, световен шампион !
402
2
 
3
 
! Отговори
До Ганди преди 2 години
Само за второто !
401
3
 
11
 
! Отговори
Уолеле преди 2 години
Гоуем маямунарник !
400
19
 
7
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Мая сама ще свърши...работата на ИТН и Слаффчо с кухата...гъдулка.След понеделника,Бокича е за...отстрел и някой прокурор ще влезе в...историята.
399
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Николай Бареков ще и разкаже играта на МаяМа. Изпратил е писмо до Комисията. Разкрива топла връзка на Манолова с Румен Йончев с агро-пилешко-житни- те милионери.Въпросите на Бареков са трепач.
398
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никой не е скован от нищо, но ти си неблагодарна, защото Борисов те уреди да се лекуваш в Германия, после ти разреши да си омбудсман. Ще си търпиш лошата карма, на следващите избори пак ще гледаш парламента от вън.
397
8
 
41
 
! Отговори
Ганди преди 2 години
Тая става само за бостанско плашило и кречетало
396
4
 
25
 
! Отговори
Андреева преди 2 години
Абе то и аз съм изрусена,ама не съм чак толкова *** и устата,като тая,на която не е пър ви случай да папка ципорки по адрес на каквото и да било ?! Аз се осъзнах класово отдавна и много добре си знам кога,по колко,за какво,защо,пред кого и къде да се... излагам:)))А тая кара "през просото " и си мисли,че е хванала Мойсей за " жезъла " ?! Давай,Майо, продължавай да ръсиш " невчесани мисли " и ще спечелиш приза за ... най-добре скалъпени ... компромати !!!
395
9
 
9
 
! Отговори
ля ля преди 2 години
г-жата може би е права но дали ще го докаже само времето ще покаже!страх има навсякъде но кл0унът си играе играта:)аз съм за - всичко да е наяве и всички да знаем какво се случва през цялото време.