Трифонов отсече: Направеното от ГЕРБ трябва да бъде изчегъртано

Конкретните случаи определяли насоката на ИТН дали е лява или дясна партия
1128
Трифонов отсече: Направеното от ГЕРБ трябва да бъде изчегъртано

„Няма тайнственост, има логично поведение. Човек трябва да дава интервюта, когато има какво да каже. Свободата на словото не е да си на 112 място, а да усещаш свободата да правиш това, което ти повеляват моралът, логиката, интелектът. В България огромна част от медиите не са свободни“. Това каза пред БНР шоуменът и лидер на „Има такъв народ“ (ИТН) Слави Трифонов в отговор на въпрос защо се дистанцира от медийни изяви.

Още по темата

„Начинът на изразяване е в интернет, защото там си напълно свободен. Това е въпрос на избор“, каза той.

Когато, тогава. Това е отговорът на Трифонов на въпроса дали ще бъде премиер, ако ИТН спечели изборите.

„Не съм тръгнал да се занимавам с този политически проект, защото съм имал невероятното желание да стана политик. Аз съм тръгнал да правя това, защото цялата политическа система отказа да признае мнението на 3,5 млн. българи, които са гласували на законен референдум. Искам това нещо, което е логично, морално и законно, да бъде наложено“, допълни той в предаването „Политически НЕкоректно“.

Слави Трифонов е категоричен, че това, което партия ГЕРБ е направила, трябва да бъде изчегъртано с всички законови средства.

„Това нещо ще се махне, защото това е логичният нормален път на една нормална държава член на Европейския съюз... Суверенът решава... В парламента трябва да има хора, които да представляват цвета на нацията. Да бъдат уважавани, да се държат достойно, да бъдат принципни. Не може в Народното събрание един депутат да нарича зам.-председателя „гном“ (бел. ред. - репликата „Ей, гном, не се ядосвай, че пак ще получиш инсулт“ е отправена от Лъчезар Иванов от ГЕРБ към ген. Атанас Атанасов)“.

По думите му БСП е „най-слабата беззъба опозиция от 30 години насам“.

„Ляво - дясно отдавна се е размило. Съвременният свят е различен. За мен поведението на ИТН е практично. Но не като интереси на самата партия, а практично в интересите на суверена“.

Трифонов подчерта, че конкретните случаи определят насоката на ИТН дали е лява или дясна партия.

„България винаги ще бъде свързана емоционално с Русия заради жертвата, която е направила за нас. Сега ситуацията е различна. Правилен беше ходът преди години на българския суверен да стане член на Европа и на НАТО, затова трябва да сме лоялни партньори на тези две организации. Най-после да има едно отношение, в което няма два крака - единият стъпил на едно място, другият на друго място. Когато един партньор е предсказуем, ще можеш да му имаш доверие. Трябва да си принципен, последователен, лоялен“, заяви той във връзка с външната поликита на България.

Слави Трифонов е категоричен, че трябва да се обграждаш със силни хора с качества, а не с такива, които те слушат безропотно.

„Историята го показва. Умен човек събира около себе си силни и кадърни хора, а не такива, които го слушат и правят каквото той казва. Така винаги ще стигне до крах“, коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
841
0
 
8
 
! Отговори
анономен преди 2 години
***))))))))))))))))))))За първи път прави смешен скеч
840
10
 
2
 
! Отговори
Браво Славчо преди 2 години
Браво Славчо, само така
839
9
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
БРАВО СЛАВИ!!БЛАГОДАРИМ ТИ ОТ СЪРЦЕ ЗА ТОВА, ЧЕ НИ ОТЪРВА ОТ ГЕРБ !
838
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вота от чужбина избра за победител ИМА ТАКЪВ НАРОД
837
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 916Никой не се ражда научен е казал народа. Така че и Слави ще се научи. Надеждата за промяна е в него
836
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 922, Слави може всичко, той е 2ри братовчед на Чък Норис.
835
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 915Ами кой нов политик е имал опит когато е влизал в политиката бе? Кой? Аман от ***
834
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Както казват Иван и Андрей: малък, но много *** народ.
833
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 914Ами да бе, Слави е победител в последното проучване на Маркет Линкс"По-скоро ще гласувам", партията на Слави Трифонов води - с 24,1% срещу само 14,6% за ГЕРБ, т.е. разликата е почти 10%!
832
2
 
14
 
! Отговори
anonymous преди 2 години
До Анонимен 886А Слави какви ясни послания направи?Нещо май само вие успяхте да ги чуете,ние не!Да е казал конкретно какво же прави с икономиката,образованието,здравеопазването?Ако ще се учи в крачка тепърва,но едно голямо "Благодаря!",но може би някой друг път.Това вече сме го изпитали на гърба си(да си спомним царя).Освен злобарство и хули нищо друго не предлагат и не обещават тези п а л я ч о в ц и.
831
14
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
СЛАВИ ОБЕЩА ДА ИЗЧЕГЪРТА ГЕРБ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО И СИ ИЗПЪЛНИ НА 100% ОБЕЩАНИЕТО!!!-----------------------------ЗА БЪЛГАРИЯ НЯМА НИЩО ПО-ВРЕДНО ОТ ГЕРБ КОЙТО НАПЪЛНО РАЗОРИ БЪЛГАРИЯ И Я ВКАРА В 30 МИЛИАРДА НОВИ ЗАЕМИ !!!
830
11
 
5
 
! Отговори
Ky40 преди 2 години
Много хора на герберска хранилка бре. Ходели в гърция на море, поради успешното управление на борисов, леле !!! Ходите на море в гърция заради инфлацията и цените в българия, които за много продукти са по високи от европа. Ако вземаме по 300лв както преди 20г да сме измрели отдавна
829
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно защото Слави няма 1 ден опит в политиката, а се опитва да я превземе изцяло е дразнещото.
828
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дори не е управлявал и кабинет за един ден досега а го обвинявате във всички грехове
827
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Такова голямо плюене по Слави означава, че много хора се притеснени от това, че той ще спечели следващите избори. Слави е нов в политиката, а в момента е оплюван все едно е управлявал 12 години.
826
5
 
13
 
! Отговори
Млави преди 2 години
Ти колко си мръсен...ама народеца *** ще го разбере късно и по лошия начин. Като гледам кои дупедавци си сложил за шефове на партия...тея са баси гнидите. Абе слепи ли сте кви мизерабали са тия?
825
7
 
16
 
! Отговори
? преди 2 години
Пишман патриот, ти ли ще говориш за морал? Тва не е като да правим селска телевизийка или да щипеш девойките от балета. Като гледам как си я тръгнал, ще има факелно шествие на делта хил. Да не звъниш спешно на черепа тогава а?
824
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
СЛАВИ ЗНАМ ЧЕ УМЕЕШ ДА ЧЕТЕШ (което не е сигурно за досегашните депутати с изключение на Карло Майнев) НАПРАВЕТЕ ИЗБОРИТЕ В ДВА ТУРА НА ВТОРИЯ ТУР ОТИВАТ ТРИ ПАРТИИ И НАКРАЯ ВЛИЗАТ ПЪРВИТЕ ДВЕ А НА ТРЕТАТАДА СЕ ГАРАНТИРАТ 10 ГЛАСА ЗА НАБЛЮДАТЕЛ. само тогава ще има мир в тая държава.
823
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЧАЛГАРЯТ ЩЕ ГО ИЗЧАГЪРТАТ ЕДРИТЕ МУ ЧЕРЕПОВИ СПОНСОРИ- ТЕ ЩЕ СИ ПОИСКАТ ВЛОЖЕНИТЕ МИЛИОНИ- И ЕТО АХА, АХА- МАЛЕЕ, АМА ТОЙ БЕШЕ БОЛЕН......А СЛЕД НЕГО И ОСТАНАЛИТЕ НА КОИТО ОЛИГАРХИЯТА ПРЕВЕДЕ МИЛИАРДИ ДА ЗАЩИТЯТ ИНТЕРЕСИТЕ И...ПРЕДСТОЯТ ИНТЕРЕСНИ СЪБИТИЯ, МНОГО ИНТЕРЕСНИ....
822
4
 
25
 
! Отговори
8 преди 2 години
Поредният фалшив пророк!Избирайте си го!"Нов кърджалия в нова полуда!"Ботев