Трифонов отсече: Направеното от ГЕРБ трябва да бъде изчегъртано

Конкретните случаи определяли насоката на ИТН дали е лява или дясна партия
1128
Трифонов отсече: Направеното от ГЕРБ трябва да бъде изчегъртано

„Няма тайнственост, има логично поведение. Човек трябва да дава интервюта, когато има какво да каже. Свободата на словото не е да си на 112 място, а да усещаш свободата да правиш това, което ти повеляват моралът, логиката, интелектът. В България огромна част от медиите не са свободни“. Това каза пред БНР шоуменът и лидер на „Има такъв народ“ (ИТН) Слави Трифонов в отговор на въпрос защо се дистанцира от медийни изяви.

Още по темата

„Начинът на изразяване е в интернет, защото там си напълно свободен. Това е въпрос на избор“, каза той.

Когато, тогава. Това е отговорът на Трифонов на въпроса дали ще бъде премиер, ако ИТН спечели изборите.

„Не съм тръгнал да се занимавам с този политически проект, защото съм имал невероятното желание да стана политик. Аз съм тръгнал да правя това, защото цялата политическа система отказа да признае мнението на 3,5 млн. българи, които са гласували на законен референдум. Искам това нещо, което е логично, морално и законно, да бъде наложено“, допълни той в предаването „Политически НЕкоректно“.

Слави Трифонов е категоричен, че това, което партия ГЕРБ е направила, трябва да бъде изчегъртано с всички законови средства.

„Това нещо ще се махне, защото това е логичният нормален път на една нормална държава член на Европейския съюз... Суверенът решава... В парламента трябва да има хора, които да представляват цвета на нацията. Да бъдат уважавани, да се държат достойно, да бъдат принципни. Не може в Народното събрание един депутат да нарича зам.-председателя „гном“ (бел. ред. - репликата „Ей, гном, не се ядосвай, че пак ще получиш инсулт“ е отправена от Лъчезар Иванов от ГЕРБ към ген. Атанас Атанасов)“.

По думите му БСП е „най-слабата беззъба опозиция от 30 години насам“.

„Ляво - дясно отдавна се е размило. Съвременният свят е различен. За мен поведението на ИТН е практично. Но не като интереси на самата партия, а практично в интересите на суверена“.

Трифонов подчерта, че конкретните случаи определят насоката на ИТН дали е лява или дясна партия.

„България винаги ще бъде свързана емоционално с Русия заради жертвата, която е направила за нас. Сега ситуацията е различна. Правилен беше ходът преди години на българския суверен да стане член на Европа и на НАТО, затова трябва да сме лоялни партньори на тези две организации. Най-после да има едно отношение, в което няма два крака - единият стъпил на едно място, другият на друго място. Когато един партньор е предсказуем, ще можеш да му имаш доверие. Трябва да си принципен, последователен, лоялен“, заяви той във връзка с външната поликита на България.

Слави Трифонов е категоричен, че трябва да се обграждаш със силни хора с качества, а не с такива, които те слушат безропотно.

„Историята го показва. Умен човек събира около себе си силни и кадърни хора, а не такива, които го слушат и правят каквото той казва. Така винаги ще стигне до крах“, коментира той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
821
12
 
35
 
! Отговори
Русенец преди 2 години
Надявам се на 11 юли ще гласуваме разумно. Никога не съм бил член на ГЕРБ или на професия при тях. Но в момента са най-доброто. Намираме се в криза. Една от най-големите. Световна криза. Нямаме нужда сега някой да се учи да управлява. А относно досегашното управление, направи много. Пътища, саниране. Една от малкото държави сме с реален избор на ваксини. И то малка, бедна държава. Даже вече германци, англичани и испанци се ваксинират у нас. И ние сме недоволни. Или искаме над 3 милиона бежанци
820
8
 
32
 
! Отговори
Елена преди 2 години
Тебе трябва да те изчегъртат! От България!
819
28
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Безразличната гербава смет е нацвъкала 1000+ коментара.От безтразличие.
818
37
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Денят настана. Гербавата измeт се събуди да брани Вожда в коментарите.Пияни селски бабаити...
817
7
 
34
 
! Отговори
ЧАЛГАТА ПОБЕДИ преди 2 години
ТОВА Е МЕЧТА ЗА ПРЕМИЕР НА ЧАЛГАРИТЕ! ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ ОБРАЛА НАРОДА СИ ЗАЛОЖИ НА КУЦ КОН- ОБАЧЕ ЗАЩО НЯМА ПРАВИТЕЛСТВО....ОЛИГАРХИЯТА ПАК ПОБЕДИ- А ПОСЛЕ...ЧАГЪРТАНЕ, КОВЧЕЗИ, КРЪСТОВЕ, ОХРАЧВАНЕ НА ВСЕКИ, КОЙТО МИСЛИ РАЗЛИЧНО ОТ ЗАДАДЕНИТЕ ОПОРКИ ОТ ЧЕРЕПИТЕ- МРАЗИМ ВИ И СЕ ГНУСИМ ОТ ВАС.
816
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 875БТВ-Божков ТВ не гледам, може да излъжат дори за датата. За начина по, който измислят новини всички видяхме, а от леещата се омраза и злоба ще се разболея. Ама, ако си мазохист - твоя воля...
815
2
 
36
 
! Отговори
Итн клоуните преди 2 години
Клоун, юли всички нормални, немразещи хора ще излязат, за да ви закопаят в урните. С това ще дойде края на сатанистката ти популистка партия. Вашето време дойде, стоя, изчака ви да се изложите, а сега си надолу до склона. Така е в политиката, няма втори дубъл, нито аутокю, от което да сричашнглупости.
814
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гнусен лигльо , страхлив плъх ,той ли е моралния съдник ,той който десетилетия наред насажда простотии и глупости от ,,шоуто" !
813
3
 
40
 
! Отговори
Ганди преди 2 години
Точно така Славчо ще ти дадем по една кирка на тебе и на всички от охраната ти и почвайте да изчегъртвате магистрали,детски градини ,църкви абе изобщо каквото се сетиш а и си купи един фес ще ти отива на обиците ти
812
1
 
8
 
! Отговори
P. преди 2 години
До Анонимен #890Мижа пред резил===Абе вие тука български ли говорите, че почвам да не разбирам не само журналистите, но и отзивите?
811
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Опорка чалгар, а...
810
28
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дерзайте герберунгели, светът вече не е ваш.
809
26
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герберската измeт не знае спирка.Няма връщане, не разбрахте ли?
808
3
 
26
 
! Отговори
Виц за Славчо преди 2 години
Влизат Слави Трифонов и Тошко Африкански в една аптека и Слави казва на аптекаря - два каапута. Да виждам - отговаря аптекарят. А нещо ще желаете ли ?Аз някак не мога да приема, че каапути ще правят смислено гражданско движение - партия ? А Вие как мислите
807
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абсолютно правилно.Слави не е гений, но всички досегашни мушмуроци отправяха мъгляви послания.Каквото и да стане, нашият път като държава и общество е към нормализацията и истинските човешки отношения.Ориенталските чалъми и мурафети отиват в историята, заедно с всички досегашни позьори и фигуранти от всякакви партии и партийки.Няма да е лесно, но и никой не е обещавал да е.Ще се чисти до корен.
806
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави е токсичен цирей в българската политика и трябва, да бъде веднага изрязан, докато все още има време.Лъже, че ковидът го бил ударил в кръста, а той ходи с патерици от доста време. Лъже, че е болен, а той не се явява в парламента, защото не може, да говори по същство на трибуната, без аутокю и слушалки в ушите, сега суфлаж от Дублай, Белград...които спонсори му дърпат конците.
805
2
 
1
 
! Отговори
До 876 преди 2 години
Ама ти кво искаш, да работят по-малко от теб ли ?!
804
1
 
32
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Чалгата му е изчагъртала мозъка на него, и то много отдавна !
803
13
 
1
 
! Отговори
ха ха преди 2 години
До Анонименне в грешка си даваха златни кюлчета от един шкаф ха ха
802
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз може и да пиша глупости, ама го правя за кеф, а на теб колко ти плащат