Държавен вестник обнародна указите на Радев в извънреден брой

Парламентарните избори са на 11 юли
11 май 2021 18:39, Красимир Ангелов
49
Държавен вестник обнародна указите на Радев в извънреден брой
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Извънреден брой на Държавен вестник с дата 12 май обнародва трите указа на президента Румен Радев, с които той назначава служебно правителство, разпуска 45-ото Народно събрание и насрочва избори на 11 юли и назначава новата Централна избирателна комисия, съобщава БГНЕС.

Още по темата
Указът за назначаване на служебно правителство, чийто състав бе обявен днес, е с номер 129.

Указ за разпускане на парламента и насрочване на избори за Народно събрание на 11 юли е с номер 130, а указът за назначаване на Централна избирателна комисия е с номер 131.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
23
 
7
 
! Отговори
Така е преди 2 години
Падането на фюрера от ГЕРП започна с провала на Цецка Цачева. От тогава все надоле и сега аут оф бизнес.
24
1
 
22
 
! Отговори
Ха на бас... преди 2 години
След седмица Радев ще върне изгонените руски дипломати.
23
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фигурантът беше избран с лъжа и всичко до което се допре е лъжа.Излгаха ни, че е НАТОвски генерал и потриотИ се вързахме на Нинова и Решетников.Всъщност избрахме го след като Путин го ОДОБРИ.Мислите ли, че Путин ще одобри нщо което е добро за България?
22
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Реването е за един чиляк,който дойдес много обещаващо селфи и непорочноналожен.Той ,КОЙ ,-щом се усметешеминистър,веднага го отписва.За най- малкото.Нищо ,че ги събираше по кръстовища.Нооо,когато той сгфи и сенагафи до покритие на нормата,ааатогаз неее.Неговите ,блеееееееее.С блеене да защитиш вълк,е малконесериозно.А ние чакаме държавности нормалност към днешна дата.От пожарникар, отбор по блеене.
21
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Газ г-н Радев )Не обиждайте другаря Фигурант Радев ?! Какво е това буржоазно г-н ?!
20
6
 
14
 
! Отговори
въпросче преди 2 години
на тоя няма ли кой да му наложи вето ?
19
4
 
13
 
! Отговори
И ето къде преди 2 години
Бил ключа от бараката! За да управляват заедно БСП, ДСБ и Мутрите на Божков, трябвало да е със служебен кабинет за да не си оцапат имиджа пред избирателя. Само не разбрах каква беше ролята на онази Гинка Славчо след като неговата шахматистка не се е видяла много стока на Радев. Факт е, че при подобни на настоящата безпринципни коалиции обикновено някой плаче, ама да видим. Вероятно всеки държи заложници. Интересно какво обърка Боко в раздаването на порции, че цялата олигархия успя да се обедин
18
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Газ г-н Радев )
17
14
 
2
 
! Отговори
негласуващ преди 2 години
Че Шайката въпреки че буквите и са ГЕРБ да не е нещо по различно от бивши "комунисти" или издънки на такива?А?Айде стига с мутренските опорни точки-онез са комунисти ама ние не сме!)))А гербераски ***?
16
7
 
18
 
! Отговори
Фигурант Радев преди 2 години
Фигурантът Радев назначава министрите както му наредят ! И ги редува Шапкар, Прокопиевче,Шапкар Прокопиевче - както при Тодор Колев бяха милиционер, роднина ......
15
5
 
15
 
! Отговори
и така преди 2 години
нищоправеца продължава да прави НИЩО ! иначе му плащаме заплата .
14
9
 
17
 
! Отговори
Много е жалък преди 2 години
Дай на комунистчето Радев да издава укази и му гледай сеира !
13
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имам опасение обаче, че ни готвят грандиозна фалшификация на изборите.Радев вече си измисли нов Избирателен кодекс, спорд който се предполага, че ДПС И Слави ще са с най-голям вот.Не ми се мисли какво ни чака при този възраждащ се комунизъм-фашизъм.
12
18
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
МОЖЕ ДА СЕ ГЛАСУВА ЗА ВСЯКА ДРУГА ПАРТИЯ НО НИКОГА ЗА ГЕРБ!!!ГЕРБ СЕ УПРАВЛЯВА НА 100% ОТ БУДЕМОНА БУДЕМОН Е ДЕМОН ОТ АДА СЛУЖИ ПРЯКО НА ДЯВОЛА ИЗВЕСТЕН ОЩЕ С ИМЕНАТА САТАНА, ВЕЛЗЕВУЛ, ЛУЦИФЕР , МЕФИСТОФЕЛБУДЕМОН ИДВА НА ЗЕМЯТА КАТО НАКАЗАНИЕ ЗА ПРЕДИМНО АТЕИСТИЧНОТО НАСЕЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ!
11
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма НИТО ЕДИН СЛЧАЙ В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ комунистическа парнтия или коалиция да е сложил ръка на властта и нещо де се е оправило.Винаги е вървяло към дъното.И сега при Фигуранта ще е същото.Човек избран от Нинова и утвърден от Решетников просто няма да е по рязличен.И съвсем скоро ще го разберете. Ама ще е късно.Диктагурата *** на вратата.Сами им се набутахме в ръчичките, защото само отстрани гледахме протестърската по.мия и не направихме нищо да я спрем.
10
28
 
19
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
БОРИСОВОТО ИГО ПРИКЛЮЧВА С КРАЯ НА ДНЕШНИЯ ДЕН!
9
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тюю,язък!По друго си е с крадлива мутра начело и ***!)
8
8
 
28
 
! Отговори
ДБ и ИТН стадо преди 2 години
Слабо правителство, основано на корупция и грабеж, още с старта му вече има епик фейл, тиа ще сринат икономиката и банките в рамките на 2 седмици.Цените вече тръгнаха нагоре. Ще плати висока цена руското пилотче радев и бандата му ИТН-ДБ-ДПС
7
13
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
До Дърт комунистНЕ СТАВА!БЯХМЕ ВКАРАНИ БЕЗ РЕФЕРЕНДУМ НО ЗА ДА БЪДЕМ ИЗКАРАНИ ЩЕ Е НЕОБХОДИМ РЕФЕРЕНДУМ !
6
8
 
14
 
! Отговори
Дърт комунист преди 2 години
Затова гласувах за Генерала. Да назначи моите хора от БКП, да ни изкарат от НАТО и ЕС и немедлено да влезем в Евразийский союз.