Бойко Рашков издаде първата си заповед и освободи служител

Служебният министър освободи административния секретар Бойко Славчев
12 май 2021 19:30, Петя Славова
155
Бойко Рашков издаде първата си заповед и освободи служител
Снимка: БГНЕС

Бойко Рашков издаде първата си заповед. Служебният министър освободи административния секретар Бойко Славчев.

"Със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков е освободен от длъжност административният секретар на МВР Бойко Славчев. Заповедта е на основание чл. 106, т. 6 от Закона за държавния служител /поради придобито право на пенсия/", съобщиха от пресцентъра на вътрешното министерство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
18
 
22
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
И след 2-3 месеца ББ пак ще го назвачи
73
10
 
7
 
! Отговори
до 77 преди 2 години
абе смешни съанахте с тез коли бе, с кюлчетата и пачките 5 пъти по толкова коли можеше да се купят.
72
8
 
6
 
! Отговори
до 77 преди 2 години
........замитане на следите от далаверите с джиповете и поставяне на удобни хора, приятелю Борисов имаше пълна възможност да го разнищи този случай, вчера ли са установили уж таз злоупотреба.
71
19
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименЦелта на уволненията в МВР извършени от Радев чрез пионката му Рашков са освен замитане на следите от далаверите с джиповете и поставяне на удобни хора, които ще прикрият купуването на гласове, които се готвят да направят партиите на Радев.Всеки сигнал за купен вот минава през МВР и то решава как да се действа.-Мерси,че ни каза как са действали ЦЦ и ББ!
70
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До помнещ.Верно? За това ли протестираха тогава хората срещу Гешев и " избора" му? Имало е будни хора явно!-:( Повечето са спали уви!-:(((А той се оправда,че ги бил лично " осъдил" за това " протестирали" срещу него? Лицемер!!!
69
21
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Казах ли ви, че идва диктатура?Сега наред са всички шефове на МВР в страната независимо колко добри резултати са постигнали в борбата с престъпността.После ще са главни редактори *** непослушни медии, а след тива и банкерите.След хиперинфлация, кражба на спестяванията ни,а който гражданин се опълчи съд и затвор, вероятно и ликвидация на место.Затова дадохте гласа си на изминалите избори, това ви е промяната!
68
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Целта на уволненията в МВР извършени от Радев чрез пионката му Рашков са освен замитане на следите от далаверите с джиповете и поставяне на удобни хора, които ще прикрият купуването на гласове, които се готвят да направят партиите на Радев.Всеки сигнал за купен вот минава през МВР и то решава как да се действа.
67
18
 
21
 
! Отговори
Оня преди 2 години
Само така. Крайно време е работещите пенсионери да бъдат уволнени. Неможе на 2 хранилки и на високи постове а младите служители "вълците ги яли". Продължите господин министър нататък, за да се от уши това министерство.
66
18
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков още този следобед е уволнил отганизационният секретар на МВР, който е главен свидетел срещу Радев в далаверата му с високопроходимите джипове. Уволнени са също и почти всички шефове на МВР в столицата и в голяма част от провинцията.Криминалитетът ще черпи тая вечер.
65
16
 
28
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
Радев с тези уволнения ще си вкара невиждан автогол на избопите за президент.
64
13
 
18
 
! Отговори
До 62 преди 2 години
Не избирателно, всички пенсии да си отиват. Път на младите
63
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами! И като го е уволнил ор работа, нали не го е уволнил от свидетелстване в съда? Или вече не приемат за изслушване безработни свидетели?
62
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пишат ама не всичко, щото не им изнася.Отворете ФАКТОР.Рашков е уволнил свидетел срещу човека на Президента, който трябваше да бъде арестеван, но му се размина.Такива ми ти работи, другарю Рашков и по съвместителство спасяващ от отговорност под..логите на Радев.
61
17
 
16
 
! Отговори
помнещ преди 2 години
Като българин,вярвам в този мъж!Помня го през годините,след 1989 г до днес!И се надявам,да разгони и уволни.И то не кой да е,а калинките в прокуратурата над които има власт и пръсне ГЕРБЕРСКОТО СЪСЛОВИЕ ТАМ!Като октопод и тумор са се сраснали с властта там!Жалко че,няма правомощия,та да изпрати и самият КАСКЕТ ГЕШЕВ в къщи!ИЗБРАН ЛИЧНО ОТ БОРИСОВ,ТА ДА МУ ПАЗИ нааканият зад.к СЛЕД ПАДАНЕТО МУ ОТ ВЛАСТ!2 мата успяха да изритат действащ и жив гл прокурор с неизтекъл мандат!ОТ ДНЕС ГО "ПАЗИ"!
60
1
 
19
 
! Отговори
Stoedin преди 2 години
Хайде вече да видим кое е хунта - преди или сега?
59
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вижте в Тубата какво казва и един журналист(Михайлов) от Стара Загора за оня гербер М. Манев ,че е завършил средно училище по щанги,след това школа в казънлък за полицаи, уволнен е от МВР, защото е работил на Старозагорската автогара,като вместо да пази пътниците,е пазел мурга-вите, които са мамели и ограбвали хората на тука има,тука нема,след около 1 г. и половина,започва работа като пазач в съда,но и от там го уволняват,заради съдействие на престъпници,накрая Ц.Цачева му става любовница и е в
58
3
 
6
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Анонимен-66 а твоя бойко,само ,в петите ли е комунист
57
16
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Намерете в ГУГЛ и прочетете биографията на тоя Рашков.Тоя е комунист и в червата.Хубаво ни подреди фигурантчето.Събра в това правителство две трети.Ще ви гледам как ще се гърчите.
56
14
 
24
 
! Отговори
хх преди 2 години
Всички директори в МВР са калинки и некадърници охраняващи ГРОБ !!!
55
6
 
9
 
! Отговори
1 преди 2 години
Преди малко прочетох в един сайт новината,че в Австрия,започнало ,разследване ,срещу приятеля на бившия ни вожд канцлер Кунц,но едни сайтове пишат че разследването е било за лъжесвидетелство,а други обективни сайтове пишат ,за корупция,да не би и унас да почнат паралелно, същото разследване.