Каракачанов към Заев: Друже, българите не пасем трева!

Нямало начин България да подпише празен чек за ЕС
94
Каракачанов към Заев: Друже, българите не пасем трева!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Друже, аз лично поне 20 пъти съм Ви го казвал и най-братски предупреждавал, че ако Вие не промените отношението си към България и не прекратите тормоза над българите в Македония - ветото е неизбежно!“ Това се казва в категорична позиция на председателя на ВМРО и Красимир Каракачанов, провокирана от „совалките“ на Скопие и търсената помощ за подкрепа от Гърция по отношение на членството на РС Македония в ЕС.

„Кой Ви е учил толкова много да подценявате българите и да си мислите, че някой в София ще Ви се върже и подпише празен чек, а Вие да продължавате да не спазвате Договора за добросъседство и да градите Вашата държавност на база на омраза срещу всичко българско“, продължава още Каракачанов.

Още по темата

„Отишъл вчера Заев при гърците, които двадесет и кусур години блокираха Македония за всичко, за което можеха, за да им иска подкрепа срещу България. Казал също, че българската позиция била, внимавайте – смешна!⁉ Знам, че премиерът Заев няма елементарна „пойма“ (на сръбски – понятие) от история. За Гоце Делчев е чувал нещо - факт, но всичко останало му е мътно, колкото мътна е и муртинската матеница. Но колкото и да не разбираш от история, не може да продължаваш да се правиш на ударен и да казваш, че българската позиция по историческите въпроси е смешка, или че не си очаквал, че България можела заради тях да блокира Република Северна Македония за преговорите с ЕС?“, пише още Каракачанов.

Той допълва, че ако РСМ не промени отношението си към България и не прекрати тормоза над българите в Македония - ветото е неизбежно.

„Вие, уж го разбирахте, уж казвахте, че щели да се променят нещата след изборите Ви, след референдума Ви, след еди-какво си и накрая - едно голямо... нищо! Надявахте се, че с Вашите селски тарикатщини ще ни излъжете, че българите пасем трева. Кой Ви е учил толкова много да подценявате българите и да си мислите, че някой в София ще Ви се върже и подпише празен чек, а Вие да продължавате да не спазвате Договора за добросъседство и да градите Вашата държавност на база на омраза срещу всичко българско? Знам кой, всъщност... Същият този Ви е научил и на друго - да имате самочувствие и самоувереност на библейски месии. Само че колкото тези „качества“ помогнаха на Вашите учители, толкова ще помогнат и на Вас. Вижте ги, та те изпълниха предсказанието на пророчицата, разсипаха си държавата и отново се събраха под една круша. Жалко! Но Вие вървите по техния път“, пише лидерът на ВМРО.

„Спрете се, осъзнайте се, не вярвайте, че някой някога ще успее да натисне и принуди България и българския народ да предадат собствената си история, общата ни история - българската история! Тази работа няма да стане както си го мислите и за това гарант е и ВМРО и целият български народ!“, предупреждава той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
3
 
4
 
! Отговори
Ттиии преди 2 години
Много е интересно кой смята бесилната България за сериозна държава.!!!!
52
0
 
7
 
! Отговори
Ало македонци преди 2 години
Къде са ви македонските царе , бре? Они са измрели преди новата ера и ги няма никъде. Вие кои сте? Колко Самуиловци има кръстени при вас- николко. От къде накъде Самуил да ви е цар? А си разкарайте всичките гипсови чужди царе и личности по площада, че дане ги срутим ние. Вие утре и марсианци ще се изкарате. С чужда пита, майчин помен. И Бойко тръгнал да ги води за 24 май при Папата, за да сме добри съседи. те ни копаят гроб, ние ги тачим. Колкото сме си патили заради тях- оставете ги ...
51
2
 
1
 
! Отговори
Македон Прилепски преди 2 години
Шума ке ям, комита ке бидам!
50
3
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
шкембе войвода опитва да яхне "вълната",...а до Заев,Народа ни...аз,децата ми,съседите и приятелите ми...няма да ви позволим кражбата на Историята ни...не политиците...не пУтриотето...то и ти си такъв пУтриот,пазиш властта лъжеш и мажеш,плащаш с парите от бедните македонци...а предшественика ти и той ...със златни очила се пънеше...като манекенка...македонците бедни и използвани...ограбвате хората бре...пишете на латиница...а опитвате да крадете кирилицата ни...Вето!!!
49
7
 
6
 
! Отговори
Fakt преди 2 години
Прав е,той не е пасал трева.Но е чист македонец,дядо му с плуване от Скопие е стигнал до Русе,и то,без да излиза от водата,само с един шнорхел,без плавници...
48
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бг паспорт за Англия вече не важи и за македонците ЕС няма смисъл.
47
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Da, za MakedonijaЗаев ще се съгласи на северен македонски български език и на северна македонска българска история както клекна преди за смяна на името и за албански език.
46
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абсолютно прав!
45
1
 
6
 
! Отговори
Бог да я прости! преди 2 години
Cecтрaтa нa бившия вoeнeн миниcтър и лидeр нa ВМРO Крacимир Кaрaкaчaнoв e пoчинaлa внeзaпнo, cтaвa яcнo oт жaлeйки нa cтeнaтa ѝ във фeйcбук. Cвeтлaнa Кaрaкaчaнoвa-Нeмcкa бeшe шeф нa прaвнaтa дирeкция в Нaциoнaлнaтa здрaвнo-ocигуритeлнa кaca, cъoбщaвa dir.bg.Трaгeдиятa c 49-гoдишнaтa Cвeтлaнa ce e cлучилa в крaя нa aприл. Тoгaвa oт ceмeйcтвoтo ѝ публикувaт в нeйния фeйcбук прoфил тъжнaтa вecт
44
2
 
19
 
! Отговори
НДЗ преди 2 години
До Македон 34Зад мнението на Каракачанов стоят 7,5 милиона. Не можеш да ни запушеш устите, защото добре познаваме историята си. ,
43
5
 
13
 
! Отговори
ПУНДА ПИНДАРОВА преди 2 години
ПОДКРЕПЯМ ДУМИТЕ МУ И ЩЕ ГО ДОКАЖЕМ.ВСЕКИ МАКЕДОН НА КЛАДАТА.ПАКИСТАНОАЛБАНЦИ ВЬШЛИВИ.
42
6
 
25
 
! Отговори
От народа преди 2 години
До македон. Знаеш ли ти Маквдонче, че Македония не съществува като държава. Има само България. И скоро ще се присъедините към нас. Да българите ще се обединим отново. Ако на теб това не ти харесва, можеш да си ходиш у сръбско, но знай, че и земите до Ниш са също български, така че, и тях си ги взимаме обратно. Така че от "круша" ще станете на "смокиня". Така да бъде! На теб измислено Маквдонче, ти желая да си останеш със здраве. Нищо лошо, само добро.
41
28
 
5
 
! Отговори
Macedon преди 2 години
Ова му е интрига за да привлече внимание и за да се врати на политичката сцена
40
5
 
28
 
! Отговори
22 преди 2 години
ПОДКРЕПЯМ Г-Н КАРАКАЧАНОВ НА 100%!ТОВА БИ СЛЕДВАЛО ДА НАПРАВЯТ И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, КОИТО ОБИЧАТ БЪЛГАРИЯ.
39
13
 
10
 
! Отговори
DDD преди 2 години
Шкембе Войвода със сигурност не пасе трева! Той маа пръжки!... Я какви бузки е отпрал!...
38
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До MacedonНямаш работа в български сайт,какво търсиш тука!?Айде изчезвай,недоискъпан българино!
37
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България е една и българската история е една а не обща или споделена
36
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
34 Хей, Македон, кво стана, първо бехте"преки наследници на първиот човек на земята Македон", после на гръка Александър Македонски-"едно име имаме", па се одрекохте от това с Преспанския договор. Клекнахте пред Гърция, която ви блокиране 28 години, сега налетяхте на българската история и език. Кой знае утре, какви ще се събудите. От нас Вето, още 30 години, докато не престанете, да крадете българската история и език, и не спрете с езика на омразата.
35
2
 
23
 
! Отговори
Ето цитата на Карака преди 2 години
чанов:"Спрете се, осъзнайте се, не вярвайте, че някой някога ще успее да натисне и принуди България и българския народ да предадат собствената си история, общата ни история - българската история!"
34
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как кой ги е учил, руснаците и сърбите, те свирят, а античките потропват с копита.