Промени и в НАП, Румен Спецов е новият шеф

Досегашният титуляр Галя Димитрова е освободена от длъжност
14 май 2021 10:30, Красимир Ангелов
131
Промени и в НАП, Румен Спецов е новият шеф
Снимка: БГНЕС

С решение на Министерския съвет Галя Димитрова е освободена от длъжност като изпълнителен директор на Националната агенция за приходите и на длъжността е назначен Румен Спецов.

Румен Спецов е висококвалифициран експерт с над 10 години опит в НАП, както и с експертиза в областта на данъчната политика и законодателство и защитата на националната сигурност. Завършил е Стопанската академия "Д.А. Ценов" – Свищов, със специалности „Икономика и търговия“ и „Вътрешен финансов контрол“, както и Академията на Министерството на вътрешните работи със специалност „Защита на националната сигурност“.

В периода 2009 г. – 2015 г. е работил в Централното управление на НАП, а от 2001 г. до 2006 г. е работил в Териториална дирекция на НАП – Добрич. През последните години е консултант в областта на финансите и данъчното законодателство.

Решението на Министерския съвет е прието неприсъствено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


131
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
2
 
! Отговори
За 59 преди 2 години
Това че си платен коментатор стана ясно.Защото пишеш едно и също най-вероятно във всички интернет сайтове.Поне на още две места ти видях простотията.Цитат от сайт, продаден преди няколко месеца на един пияница. Да по същата схема за избягване на плащане на данъци и носене на отговорност.
59
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ГладиаторЕй това е най-важния проблем в Държавата
58
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Разорана целинаИдва Видов ден. Много отворени бяхте, герберунгели! МАФИЯ! В ЗАТВОРА!
57
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази пачча калинка на Бойко трябваше да си подаде оставката след кражбата на ЕГН та ,не да излиза в болниченни да е крие като мишка. Да не говорим че за 2 години съсипаха юашкият бизнес ,то не бяха проверки то не бяха затваряния ,пълен рекет. Браво на нпеият кабинет че я е разкарал
56
5
 
10
 
! Отговори
До 48 преди 2 години
Доколкото си спомням те и google и Фейсбук ги хакнаха.ама не си спомням нито шефа на google нито шефа на Фейсбук да ги уволниха заради това.Факт е, че всяко устройство свързано с мрежата може да бъде хакнато.И това няма нищо общо с компетенцията на съответния шеф.
55
6
 
8
 
! Отговори
Разорана целина преди 2 години
Maй докарахте 9 септември 1944г. После ще последва 23декември 1946г с национализацията на всичко частно.След това задължително влизане в ТКЗС-та. ,,Браво" на Славчо-чалгата.
54
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Довчерашната шефка на дирекцията по инвестиции Десислава Трифонова се оказа сестра на сочения за един от най- верните хора на Делян Пеевски и Библиотекарите в службите за сигурност. Става дума за Марио Трифонов, който първо беше шеф на дирекция за борба с организираната престъпност в ДАНС, а след това премина на влиятелни позиции в МВР. Това отново поражда съмнения за назнечение с влияние.
53
5
 
9
 
! Отговори
Майор Михов преди 2 години
Зелените чорапи идват! Яко ни дупе! Жална ни майка
52
9
 
11
 
! Отговори
Гладиатор преди 2 години
Правилна смяна. Досега ГЕРБ и НАП защитаваха хазартният монопол у нас, като отказваха лицензи за хазарт на чужди компании. Всички помним как Божков и ДКХ изхвърлиха Бетфеър от България. Всичко това стана със знанието на ГЕРБ. Дано сега започнат да издават лицензи за хазарт.
51
10
 
15
 
! Отговори
Вихър преди 2 години
Те за това никога няма да се оправим!!!Който и да дийде на власт веднага започва да сменя хора от администрацията със свои слуги!!! Никой явно не преценява хората дали са професионалисти или не са, а само ги делят на НАШИ И ВАШИ!!!Това правителство е за 2-3 месеца и целта му е само да организира честни избори, а то ударно се зае с кадрова политика!!!Вече почвам да се съмнявам и в организирането на изборите дали ще са ЧЕСТНИ!?
50
2
 
12
 
! Отговори
До 51 преди 2 години
Като гледам как уволняват без мотиви виждам аз как ще се стигне до съд.но пък от друга страна след като селските мутри ги смятате за най-честните свидетели, не ме учудва такова плитко мислене.
49
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Областните урпавители също, както и шефовете на РПУ-та.За да има честни избори, всички тия трябва да бъдат сменени.
48
4
 
11
 
! Отговори
За 46 преди 2 години
Като говориш глупости вярваш ли си?Това са си масови уволнения с цел овладяване на държавата.В момента се блокира цялото управление на държавата.Просто защото всеки един държавен служител, това включва общини полиция болници училища и всичко останало, спира да прави каквото и да било.И чака да види кой ще дойде на власт.
47
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да не забравят шефа на Информационно обслужване, че там са голями фалшификации.
46
12
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
До ДианаГЕРБ ПРИКЛЮЧИ С УПРАВЛЕНИЕТО!!!АКО НЕ ТИ Е ЯСНО ОЩЕ, ЩЕ ТИ СЕ ИЗЯСНИ НА 11 ЮЛИ 2021!---------СЕГА СЛЕДВАТ САМО ДЕЛАТА И ОБВИНЕНИЯТА СРЕЩУ ЧЛЕНОВЕТЕ НА ТАЗИ ПРЕСТЪПНА ОРГАНИЗАЦИЯ!
45
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вън Калинките на мутрите!
44
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един по един ще отпаднат лостовете на властта, с които мутрите печелят изборите. Сега трябва да сменят всички шефове на областните МЕР-та.
43
4
 
10
 
! Отговори
11 преди 2 години
Тая трябваше да й бият шута още когато ни изтекоха данните, ама тоя дет го слагат намирисва на ченге.
42
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 42не важно да работят, а да са наши хора, като дойде следващо правителство, ако тия новоназначени не са наши и те ще са аут
41
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 33И като има ревизия какво ще стане. Всичко е така направено,че да е законно. Костов продаде авиокомпания Балкан на абсурдни условия,оня еврейн разпродаде всичко,взе парите и обяви фалит. Обаче Косто не влезна в затвора след проверки на новите управляващи понеже така се сключват договорите,че няма нарушения уж. С Кремиковци и индиеца същата работа. Пак разпродаде всичко и взе парите. Пак виновни няма. Сега пак всичко е опечено. Никога няма да има виновни когато крадците правят договорите.