„Воля“: Обединението на Патриотите е правилен ход

То ще е стена срещу налагането на "джендър идеологията”
Обновена: 15 май 2021 15:00 | 15 май 2021 14:53, Елка Василева
133
„Воля“: Обединението на Патриотите е правилен ход
Снимка: БГНЕС

Идеята лидерите да отстъпят крачка назад и да не са водачи на листи ще предотврати всякакви атаки по повод минали проблеми между тях, които  вече са  решени, това заявиха от ПП „Воля“, след като лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов предложи обединяване на патриотичните формации за предстоящите избори, като лидерите им да не се кандидатират.

„ПП „Воля“ определя като правилен ход евентуалното обединение на патриотичните партии в България. Тази позиция многократно беше изразявана от лидера на „Воля“ Веселин Марешки преди и по време на последната предизборна кампания.

Още по темата

Компромисът и загърбването на егото са важни условия за постигане на такава цел. Идеята лидерите да отстъпят крачка назад и да не са водачи на листи ще предотврати всякакви опити за атаки, свързани с отдавна решени проблеми в отношенията им.

Силно патриотично обединение ще бъде единствената стена пред опитите за налагане на вредната за обществото ни „джендър идеология”. Широко представителство на патриотично настроените избиратели ще може да постави като основен приоритет въвеждане на адекватни антикризисни мерки в подкрепа на гражданите и малкия и среден бизнес, ще бъде отпор на опитите за вмешателство от страна на чужди емисари в управлението на България и ще бъде гарант за защитата на националните интереси.

Такъв патриотичен съюз няма да допусне превръщането и на следващото Народно събрание в поле на омраза, некомпетентност и подмяна на предизборни обещания. Както вече беше съобщено от кабинета на лидера на „Воля“ Веселин Марешки, предстои до дни ръководството да обсъди идеята и да излезе с официално решение“, посочват от „Воля“

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еххх, каква маска! Да не е Хамерисканска за мноо долари?
32
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички обединени срещу диктатурата на Радев!
31
6
 
17
 
! Отговори
до интелектуалец преди 2 години
Бъркаш. Патриотете ще вземат 80% , герб 195%, мая минус 60%, Слави само 1 глас.
30
15
 
7
 
! Отговори
ВМРО преди 2 години
19 БнО и ВАС раждане сте руски еничари никой Патриот не би гласувал за вас! По скоро бих ви разбил физиономиите мазни!
29
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радеве нали беше президент на всички БългариБСП защо се радват той не е само ваш президентИЛИ подмолно искаме ''КомунистическиКапетализъм''пред Европа сме капиталистипред русия сме комунисти
28
9
 
24
 
! Отговори
Интелектуалец преди 2 години
Поне 20% ще вземат патриотите. И Борисов 40% и общо 60%. Слави ще оста е под бариерата от 4%. Мая Манолова също. Трябваше и Яне Янев с партия РЗС да се влеят с патриотите. Янев също е родолюбец и тогава има вероятност патриотите да вземат 100% и Веселин Марешки да стане Премиер.
27
9
 
3
 
! Отговори
заплес преди 2 години
"И всякоя възраст, класа, пол, занятье зимаше участье в това предприятье; богатий с парите, сюрмахът с трудът, момите с иглата, учений с умът"До тука знам, кой е с парите:). Аз съм сюрмаха.
26
8
 
17
 
! Отговори
Краставите магарета, преди 2 години
през десет дола се надушват, та и тези лъжепатриоти, пак искат едно котило да станат, но народа вече не им вярва! Мъжко ду *** един път се прекарва, излъже ли се втори път, значи е обърнал резбата!
25
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най Любим ми е този от Запасапълно копие на парцалев
24
10
 
7
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Тия са пълен *** и заедно,и поотделно....
23
13
 
11
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 2 години
Случайно, Заредих Дизел притеб,И горивото -Замръзна,Колата ми се повреди,МушшенникХА-ХА-ХА-ХАААААААААА
22
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Народа го изрита като мръ сни котета,а те пак се натискат!Ей нямат наяждане ей! А този ,защо не е я затвора нали му потвърдиха присъдата!?
21
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Веселин Марешкие добър политикединствен той иска безплатни лекарства за пенсионерите БРАВО
20
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименКои са ви най-противни подред от предния парламент?Понеже този не просъществува и не можахме да им се насладим.
19
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма патриотични партии а продажни мекерета готови на всичко да влязат във власта.Ако имаше патриоти досега мафията ГЕРБ щеше да бъде в историята а те щяха да управляват сега ще вият на умряло.БНО и Възраждане ще заеме тяхното място битката за България предстои до тогава бъдете смели.
18
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Единствената реално патриотична партия е Възраждане, всичко друго е бита карта и нагаждачи. Не случайно Каракачанката дори не ги спомена като Патриотично Движение, още по голяма доказателство, че са автентични и неподкупни.
17
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От предния парламент моята класация за зомби мутри:1. Марешки 2.Симеонов. 3.Борисов 4.Каракачанов 5.Сидеров,Останалите според предпочитанията.А на вас кои са ви на
16
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПАТЕРИЦИОТИТЕ се обединяват да държат Бойко да не падне
15
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оффффф... :)) Те тез патрЕоти нема ли какво друго да измислят - ***, ***.... :)) Най-големия проблем на българина са джендърите, други проблеми немаме :))
14
16
 
4
 
! Отговори
НФСБ/ ВМРО/ КОД преди 2 години
И да дрънкат руските тролеи московските си опорки няма никакво значение! Патриотите ще имаме общи листи и поне 15% от вота! ОП имат голям шанс да са в тройката на крайното класиране след Герб и славун/ БСП! България над всичко!