„Воля“: Обединението на Патриотите е правилен ход

То ще е стена срещу налагането на "джендър идеологията”
Обновена: 15 май 2021 15:00 | 15 май 2021 14:53, Елка Василева
133
„Воля“: Обединението на Патриотите е правилен ход
Снимка: БГНЕС

Идеята лидерите да отстъпят крачка назад и да не са водачи на листи ще предотврати всякакви атаки по повод минали проблеми между тях, които  вече са  решени, това заявиха от ПП „Воля“, след като лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов предложи обединяване на патриотичните формации за предстоящите избори, като лидерите им да не се кандидатират.

„ПП „Воля“ определя като правилен ход евентуалното обединение на патриотичните партии в България. Тази позиция многократно беше изразявана от лидера на „Воля“ Веселин Марешки преди и по време на последната предизборна кампания.

Още по темата

Компромисът и загърбването на егото са важни условия за постигане на такава цел. Идеята лидерите да отстъпят крачка назад и да не са водачи на листи ще предотврати всякакви опити за атаки, свързани с отдавна решени проблеми в отношенията им.

Силно патриотично обединение ще бъде единствената стена пред опитите за налагане на вредната за обществото ни „джендър идеология”. Широко представителство на патриотично настроените избиратели ще може да постави като основен приоритет въвеждане на адекватни антикризисни мерки в подкрепа на гражданите и малкия и среден бизнес, ще бъде отпор на опитите за вмешателство от страна на чужди емисари в управлението на България и ще бъде гарант за защитата на националните интереси.

Такъв патриотичен съюз няма да допусне превръщането и на следващото Народно събрание в поле на омраза, некомпетентност и подмяна на предизборни обещания. Както вече беше съобщено от кабинета на лидера на „Воля“ Веселин Марешки, предстои до дни ръководството да обсъди идеята и да излезе с официално решение“, посочват от „Воля“

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
1
 
! Отговори
гласуват преди 2 години
под конвой аптекарите в незаконите му аптеки но и те нямат съвест-***
92
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 86 и 88 - колегата ПрофесорПрофесоре ,как си , помниш ли ме , аз съм Наполеон ? Теб вчера те пуснаха от Карлуково , мен днес ще ме пускат !
91
3
 
4
 
! Отговори
ИвоПиво преди 2 години
ХОРА, ОПОМНЕТЕ СЕ! СЛАВИ ТРИФОНОВ Е ПРОДУКТ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ.АМА ЗАЩО...? ЗАЩОТО , ТО Е ЧАСТ ОТ ПРЕДАВАНЕТО"КУ-КУ" СЪЗДАДЕНО ОТ ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, ЗА ДА ЛЪЖЕ ХОРАТА, ТОВА ГО КАЗА КАМЕН ВОДЕНИЧАРОВ В ИНТЕРВЮ ПРЕДИ ГОДИНИ!А "ПАТРИОТИТЕ" - МИ КАКВИ ПАТРИОТИ, КАТО 4 ГОДИНИ БЯХА НА ВЛАСТ И НЕ ИМ ПУКА , ЧЕ В НАЦИОАЛНАТА НИ ТЕЛЕВИЗИЯ ИМА НОВИНИ НА ТУРСКИ ЕЗИК! ЗАЩО? НА КОГО МУ ТРЯБВА ТОВА?! РОБИ ЛИ СМЕ НИЕ?! АМИ МИ ГОВОРЯТ САМО ЗА МАКЕДОНИЯ, ЧЕ ТУК ВСИЧКО Е НАРЕ
90
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Марешки след 4 години пандиз ще почне да обича "мъжката" любов
89
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия се оакаха всякак! За каква "власт" реват и бленуват още? Най тъпият българин,трябва да съм,та да гласувам за тези предатели алчни за власт! До тук бяхте!
88
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Патриотите бяха в правителството, но това не попречи на гей-парадите в София, сега и в Бургас. Защо не направихте нещо по въпроса?
87
3
 
11
 
! Отговори
Конституцията преди 2 години
Абе магарешки ти конституцията не си чел искаш още 4 години да си в парламента,и тогава няма да я прочетеш.ех като има балъци да гласуват за вас, вие ще сте добре а те да му мислят.
86
4
 
13
 
! Отговори
1 преди 2 години
марешки,не обединението,а кокала е сладък,но уви ,и този път,ще го сънуваш,по-вече никога няма да видиш,Народното Събрание.
85
3
 
15
 
! Отговори
123 преди 2 години
С този Радев ставате и с Радев лягаме. Уволнявал бил без обяснения. *** трябва да си след 12г. Управление да не си забелязал разрухата на страната. Мизерията, бедността и кражбите на високи нива.Безхаберност на институции и лизинг на ***. Никакво правосъдие. Само имащите мн пари са привилегировани.Не се върши работа за две стотинки. Само кражби по всички направления. За кое точно Радев трябва да се обяснява се пита????Обяснения да дават криещите се мишки в отпуски!!
84
4
 
16
 
! Отговори
Няма отърване преди 2 години
Ябе цял народ да те изхвърли от парламента и тези отхвърлени партии да мислите как да се коалирате да се вмъкнете пак, е няма такава наглост и безочие!!!
83
4
 
12
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Тези ги видяхме какви патриоти са.Боко тиквата им подхвърли по няколко милиона и те му се отдадоха от носа до задните части.
82
21
 
5
 
! Отговори
Професор преди 2 години
Време е тези достойни и велики български мъже да си стиснат ръката и да привлекат целият патриотичен вод. Така със сигурност ще прескочим 4% бариера и ще се коалираме с ГЕРБ за едно ново и прекрасно българско бъдеще.Видяхме че Радев, БСП, мутрите и ИТН не стават за управление. Най-доброто управление ще е коалиция между нас ОБЕДИНЕНИТЕ ПАТРИОТИ и ГЕРБ.ПОБЕДА!!!
81
3
 
6
 
! Отговори
. преди 2 години
Скриисе от медииното пространство, че зандан те чака Марешки .
80
16
 
3
 
! Отговори
Професор преди 2 години
Браво на великият български държавник Краси Каракачанов. Време е за обединение между великите български политици - Краси Каракачанов( един истински честен и достоен българин, Валери Симеонов( истински български трудолюбив патриот който пазеше границата ни от турците) Веско Марешки ( честен и почтен бизнесмен който не краде) и Волен Сидеров( най-големят радетел на българщината)
79
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само и само да са вътре и дявола биха се коалирали.Срам и позор за демокрацията и парламентаризма.Липса на грам морал.
78
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименА Шкембе войвода кога ще събори терасите, с които е опасал апартамента? Или за дом на прокурор това изискане не важи? ПАчи Г., бившият шеф на КОНПИ, се изниза като мокра връв, но гл.прокурор си направи оглушка и постройката за кебапи и кюфтета си остана.Софийската прокуратура замълча.Видя се, че и лидерът на ВМРО си е опасал жилището с тераси. Но Ушев и СГП си траят, поне засега. Ген.Янев,покажете как действат военните и разгласете в медиите и телеканалите. Пък се оплачете и на СпП.
77
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази Варненска мутра,не трябваше ли да е в затвора? Или присъдата му не е важна? Тези хора,пак са нагли да искат властта а? За да са патерица на ГЕРБ? Народа ви изхвърли веднъж,и пак ще го направи нагледци! Каква власт ви се привижда?
76
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Марешки що не е в затвора да си излежава присъдата?
75
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България има нужда от широк патриотично консервативен фронт, за да се опълчи на лявата с.волач, която обърна парламента на пълен цирк. Всички к.омунисти на въжето.
74
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези хора са загубили всякаква връзка с реалността...