Каракачанов: В следващото НС трябва да има "стена" срещу протестърските формации

Лидерът на ВМРО призова патриотичните формации за "крачка встрани"
16 май 2021 11:20, Ния Христова
294
Каракачанов: В следващото НС трябва да има "стена" срещу протестърските формации
Снимка: БГНЕС
Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов отправи призив към лидерите на патриотичните формации да направят "крачка встрани", за да дадат шанс на хората, които гласуват за патриотични и националистически формации, за да има в следващия парламент "стена", която да спре протестърски формации да сменят облика на България.
 
"Истанбулската конвенция, да пуснат Македония в Европейския съюз, без тя да си е променила антибългарската политика. Това го правят, защото така им казват от някои посолства", заяви Каракачанов в ефира на БНТ.
 
"Не ме блазни мисълта, че ВМРО е най-голямата патриотична формация с близо 4 процента", допълни Каракачанов.
 
Според лидера на ВМРО в 45 НС с промените в Изборния кодекс се е отворила вратата на неоосманизма.
 
"Направиха го едни хора с желанието си да вземат 5000-10 000 гласа повече", допълни Каракачанов.
 
Според него не трябва да се делим на "фили" и "фоби", а да се търси национално помирение. Акцент трябва да бъде демографската криза, защитата на малкия и средния бизнес. Не съм уволнил нито един назначен от предишните, само защото е назначен от предишните. Не ме интересува на кой е човек, интересува ме дали ще върши работа или не става, коментира Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


294
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
2
 
5
 
! Отговори
Boby преди 2 години
Шкемби, що не вземеш да отслабнеш малко, че много взе да вдигаш кръвното май, да знаеш че не са само протестърите виновни, а и холестерола.
180
3
 
7
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 2 години
А, че защо?Не те кефят протестърите, дето се бунтуват против ставащите в държавата свинщини ли?Ти и ортаците ти искате да е все същата *** ли?Е, нема стане твойта!Сус, бре!
179
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С лъжи и манипулации МВРО няма как да се добере отново до парламента.На агент Иван му хареса да е патерица на Бацо, но това време изтече.Свърши времето на онези, които са самобявили за най-големите патриоти, а зад тази фасада продават паспорти на шиптъри, участват в корупционни сделки във военната област и патриотизма им се измерва с омразата към други и непрекъснато плюскане на кьор-софри за сметка на данъкоплатците.
178
6
 
12
 
! Отговори
Умен преди 2 години
Каракачанов НЯМА МЯСТО В ПОЛИТИКАТА!!! За него думи като МОРАЛ,ИСТИНА,ЧЕСТ И достойнство несьществуват!Той се е превьрнал в дебела и алчна ***,,на която очите са затворени от преяждане .Такава алчност не е здравословна и той сьс сигурност няма да участва повече в политическите процеси.
177
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-скоро трябва да има стена за ето такива "патриоти", които драпат за власт и ще се обединят и с дявола, само и само да се доберат до кокала. Не ги ли виждате колко са смешни, не получиха никакъв резултат и айде пак са в комбина.
176
5
 
9
 
! Отговори
дано преди 2 години
В следващият парламент стената да бъде различна от продажба на български паспорти.....Болен Сидеров и онзи с тишината и мотела край М. Търново,на който платихме милиони за измислена ограда...
175
6
 
14
 
! Отговори
Kolchak преди 2 години
В следващия парламент статуквото ще е малцинство.
174
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре казано, но от агент на ДС. Няма ли други освен него във ВМРО
173
13
 
8
 
! Отговори
Правило преди 2 години
Щом комунисти,турци и *** пищят срещу някой,значи той добър човек!
172
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абсолютно прав е!
171
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Национално"помирение"като на Костов ли?Подари на комунистите декларация за помирение гласувана в НС,така ги спаси от линч след националната катастрофа с хиперинфлацията ,фалиралите банки,предприятия,та ако обичаш изобщо не споменавай този стар филм.Сега ни лук яли,правят всичко възможно да не се рови техния преход,а с цялата наглост се борят срещу "статуквото".И новите "протестърски" партии на олигарсите,не ги интересува народа или помирение,а власт на преходниците,без да им се търси сметка
170
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каракачанов малко да си почине ,пообмисли и тогава да говори Малко повече дипломация няма да му навреди.Това ребром противопоставяне с българските изселници,че са ползвани за политически цели е известно,има и български продажници което е противно,но въпреки това да е по умерен в изказа.В смесените райони имаше по 1-2 % и оттам загуби.Сложно е,политиката е тънка работа и национално отговорна.Беше успешен министър като никой досега и направи много за армията,оборудването и още което предстои.
169
6
 
3
 
! Отговори
До 178 преди 2 години
Да говориш за "агенти",а неглижираш днешните бивши офицери на ДС обучени и свързани с прехода и мутрите сега съветници на фигуранта ,а някои с прикритие на професори самозвани,иманяри и дърпащи лостовете на държавата е нелепо.На Каракачанов греха му е ,че писал становища за Македония през соца ,най добрия познавач на Македония и нищо различно от днешната ситуация в страната.Какъв " агент" какви пет лева?
168
13
 
5
 
! Отговори
bar преди 2 години
То нямаше протести, а предплатени пиянки, който играеха белот, а като дойде камерата на БиТиВиту и подскачаха като ощипани моми. Това беше ,,протеста" Активно мероприятие на Божков и група болшевики - българомразци и техните салфеткаджии.
167
5
 
31
 
! Отговори
Мишо преди 2 години
Предател и лицемер! Мерзавец лижещ задните части на властта. ДПС ако го поканят за коалиция ще се съгласи. Човек без принципи, изтъкан от лъжи и нарцисизъм.
166
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Елате български паспорти получавате две трети безплатно, лице за контакт Шкембе!
165
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Марш в Анадола Каракачан
164
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каракачанов не мислиш ли че всичко свърши )
163
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И къде е тогава демокрацията след като искате да заглушите правото на протест? И това ако не е терор, здраве му кажете!
162
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
карсанъсиктимини на ***.***