На прага на избори: Предстоят ли политически трусове?

Коментарът на писателя Димитър Недков
19 май 2021 21:50, Петя Славова
31

Политически трусове. Началото на промяната или повече от същото? На какво ставаме свидетели?

Диагнозата, която поставихме в деня след изборите май се сбъдна. Това каза за "Денят ON AIR" писателят Димитър Недков и допълни: "Надминахме рамките на понятието "срутище". В момента бих казал - направих една прогноза, че закрихме Третата българска държава.

По думите - дано съумеят предимно младите хора, абстрахирайки се от политиците и безумията им, да започне да се строи наново държавата.

"Дотам сме го докарали. Първо нещо умира, за да се роди нещо ново. Въпреки трагикомизма, в който заживяваме, изпитвам определен оптимизъм", посочи събеседникът за  Bulgaria ON AIR.

Според него до какво ще доведат новите избори не е ангажимент на служебния кабинет.

"За един-два месеца е достатъчно време да се каже: ето това е държавата, защо обаче се саботира този процес", обясни писателят.

"Не забелязвам преврат да тече в държавата, по-скоро добре организиран тотален хаос. Ние не съумяване да признаем греховете си", заяви още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
13
 
! Отговори
Бай Тошо преди 2 години
До Ади беПротестите ни освободиха от Борисовото робство, а Слави е основател на Четвъртото българско царство. Писателите наистина имат сериозни психически проблеми." Слави- К у рогла ви ли ще ти цар бе пу тю?
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Искам да попитам масоните ще гарантират ли териториалната цялост на България?
2
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българският бизнес на прехода трябваше да получи амнистия. Трябваше да има ясни правила, силни съсловни организации и политици посредници на обществените интереси.Ревизия на Прехода убива бизнеса и облагодетелства единствено политици с амбиция да установят тоталитарна власт в държавата.Нормализирането на условията за бизнес можеше да стане като плавен преход при смяна на поколенията или по този начин, който е стрес за цялата държава и нация.
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трифонов има най-големият грях на този свят и това е грехът на гл-у-пака.Г-н Недков е блестящ ум, но грехът на българите е липсата на вяра.Християнството е култура на прошката, на саможертвата, престъплението и наказанието като теза в западното християнство е изживяно през времената на Инквизицията, у нас явно още не е.