Слави Трифонов сравни подслушването на политици с аферата "Уотъргейт"

Той поиска виновните да бъдат пратени на съд
21 май 2021 16:02, Нели Христова
639
Слави Трифонов сравни подслушването на политици с аферата "Уотъргейт"
Снимка: БГНЕС

Лидерът на партия "Има такъв народ" Слави Трифонов призова незабавно на виновните за подслушването на политици да бъдат повдигнати обвинения, а след това да бъдат пратени на съд и да получат присъди. Според информацията сред следените има и членове на неговата формация.

В остро изявление във Фейсбук Трифоново заяви:

Още по темата
"Вчера генерал Атанас Атанасов, който е съпредседател на "Демократична България" и бивш директор на бившата Национална служба "Сигурност", заяви следното пред Българското национално радио:

"32-ма души от "Има такъв народ", "Демократична България" и "Изправи се! Мутри вън!" са били подслушвани след Нова година, включително и по време на предизборната кампания. 12 от тях са подслушвани от "Вътрешна сигурност" на МВР, 12 от ДАНС, а останалите 8 от ГДБОП". Край на цитата.

А днес министърът на вътрешните работи Бойко Рашков потвърди казаното от генерал Атанасов и заяви пред Нова телевизия, че премиерът Стефан Янев е бил сред подслушваните политици.

Не знам дали разбирате колко чудовищна е тази информация?!

Разбира се, веднага се сещам за аферата "Уотъргейт" в САЩ. Тогава представители на щаба на кандидата за президент и действащ президент на САЩ - републиканецът Ричърд Никсън, се опитват да монтират подслушвателно устройство в щаба на Демократическата партия в хотел "Уотъргейт" във Вашингтон.

В резултат на това Ричърд Никсън подава оставка. Само че това е в САЩ през 1972 година, а ние сме в България, член на ЕС и НАТО през 2021 година. И защо е чудовищно всичко това?

Защото показва, че държавата не е била управлявана от Демокрацията, а от Мафията. Била е овладяна от мафиотски структури, които са използвали държавата за личните си интереси и не са се притеснявали въобще да използват силовите служби на държавата за личните си интереси. По-голямо доказателство за това, че мафията си е имала държава - здраве му кажи!

За хората, поръчали и извършили това престъпление, веднага трябва да последва обвинение, съд и присъда. Само така ще покажем, че в България все още има остатъци от демократична и правова държава.

Всичко това с общи усилия може да го изчегъртаме на 11 юли".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


639
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
524
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Горещи тийнейджъри без *** - ***
523
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
'Кефят' ме някои нашенци. 'пуснете записите'..'да оправят държавата'..'да ги вкарват в затвора'. 'да се кандидатират нови'..винаги неуточнено, неясно и съответно безсмислено. Първо човек се образова и научава Кой е отговорен за дадено нещо и От Кого зависи да се случи. После, ако наистина искате нещо повече от съботно езикочесане, се организират запитвания, протести, публичност и т.н... 'другите и ония' е общо понятие и не действа.
522
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Виденов влиза в парламента.Козяк, брюксел и петата им колона у нас треперят.
521
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
spyonite se prislushvali pomejdu si...:-))) s dokterski slushalki ;-)))...na koi kak mu taktuva matora ;-))).... na koi kolko mu e obema v harddiska na glavata...:-)))...i sega telemor i tefal moje vsichko ;-)))...daje i da kuka...;-)))) ku - ku...kolko e chasat? chakai malko...:-)))
520
0
 
6
 
! Отговори
570 преди 2 години
тва е най-големия майтап, комунистите най-малко лъжели и крадели - ахахахааааа
519
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Славчо ,на изборите ще хванеш мамула ,много хора излъга и заблуди ,много си приличате с герба)
518
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
bulgari i bulgarki ot vsichki strani, glasuvaite sreshtu sebe si! ;)
517
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ko stana, izmihte li, ostargahte li, izchegartahte li do leten bliasak bg pianoto camping izkustvo? pei sarce, jegata pak doide ;-) jeno biagai! :-)
516
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гласувайте за БСП.!!Най-малко лъжат........ Най-малко крадат.......
515
3
 
9
 
! Отговори
Ganjo преди 2 години
Слушайте Славчо и ще прокопсате...Просто е резил да му се връзваш на този комплексиран човек.Ще надмине Бареков по излагации.За жалост много балък,много нещо в тази държава.Няма логично обяснение колко заблуден народ е гласувал за хора неспособни да направят нещо умно за държавата.
514
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Все пак - развиваме се! От неа ндерта лци излетахме в 1972г. Значи още една такава афера и ще кацнем в съвремието!
513
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не съм гласувал за Трифонов, но не и за ГЕРП! Има други партии и ако може човек да чете и разбира четеното, т.е. не е функционално ограничен, може да си избере такава за гласуване! В едно е прав Трифонов - бившето статукво трябва да се изчегърта! Не искам да преформулирам изказването, защото ще изтрият написаното, но всички знаете какво имам в предвид! И тъй лек ден!
512
3
 
5
 
! Отговори
Поплавски преди 2 години
Чета в един слузест сайт,че "Кобрата" засегнал жестоко Слави в собствената му телевизия 7/8-ми.Този "наш" боксьор,се превърна в един комплексиран нашенец,който е отхвърлен от политическия и обществен живот в държавата.Опита преди години да се цАни за кмет на София,но беше шамаросан от софиянци.Мускули,мускули,но трябва и мозък.Чета на страницата на този великолепен сайт,колко жалки и кухи мои сънародници изразяват мнението си за този и за онзи.
511
2
 
8
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Спомняте ли си Зен от "Седморката на Блейк" Е те т'ва е и Трифонов. Зен. Некакъв дето се не види и само плямпа по сценарии.
510
3
 
8
 
! Отговори
Пулев каза преди 2 години
Славуцин не ставааа!
509
1
 
6
 
! Отговори
До 557 Bungar преди 2 години
Аечупката бе
508
1
 
8
 
! Отговори
Bungar преди 2 години
Нали ДБ казваха,че не е важно подслушването,а какво бил казвал Бойко Борисов и това да се разследва.Сега дори не знаем какво са говорили и е важно,защо са били подслушвани. Пуснете записите и тогава ще видим кой крив,кой прав...
507
0
 
10
 
! Отговори
Loyko преди 2 години
Пуснете записите от подслушването.Спрямо Бойко Борисов първо се пускаха записи и после се плюеше.Сега се плюе без да сме чули нещо.Не е лошо да чуем какво си говорят новите честни политици.Засега само пушилка....
506
11
 
8
 
! Отговори
Професионалист преди 2 години
Гърбавите нагли мутри не долюбват Слави, защото не е крадец като техните идоли.
505
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха на славчо му сменили памперса !