Служебният премиер Стефан Янев сред подслушваните политици

Лидери на партии настояват за пълно разкриване на случая
Обновена: 21 май 2021 13:36 | 21 май 2021 13:18, Веселина Йорданова
277
Служебният премиер Стефан Янев сред подслушваните политици
Стефан Янев. Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Служебният премиер Стефан Янев също е бил сред подслушваните политици.

Това е потвърдил вътрешният министър Бойко Рашков пред Нова телевизия.

Още по темата
Късно снощи Рашков каза, че политици наистина са били подслушвани от ДАНС и Държавна агенция "Технически операции".

Информацията за това изнесе Атанас Атанасов от "Демократична България", според когото това се е случвало около парламентарните избори на 4 април.

Според Атанасов са били подслушвани 32-ма, включително и водачи на парламентарни листи.

Вътрешният министър Рашков твърди още, че има информация, според която в ДАНС се унищожават материали по случая.

От ДБ и БСП настояха за пълно разкриване на истината.

Софийската градска прокуратура възложи да бъде направена проверка от Националното бюро за контрол на разузнавателните средства.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


277
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дошло е време шефовете на конкретните служби да излитът сьс -200 както казва буцо
178
6
 
4
 
! Отговори
Хехе преди 2 години
Отдолу един *** пише че Бойко унищожил 400 хил.работни места. Другарю,такива като теб трябва да ги давят още при раждането,защото сте увредени от 45 г.социализъм.Ако беше истина глупостта , която си написал, държавата щеше да е фалирала като през 97-*** при Виденов.А ти, вземи се запиши в новата лява коалиция..
177
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Специално заради герберастите трябва да върнем смъртното наказание.
176
3
 
5
 
! Отговори
А бе преди 2 години
Преди няколко седмици, някой подхвърли нещо от рода на подготвена завера "Костинброд 2".Сега сигурно се досещате, с малко закъснение?
175
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гласувайте масово за БСП, дори и да не победят, трябва да има силна левица и здрава опозиция на герберастията!Герберите, освен че ограбиха цялата държава, извършиха геноцид върху народа,масово са избивани хора с лъчеви оръжия или по друг начин,включително и до сега,тези из роди,трябва да си ходят!
174
7
 
4
 
! Отговори
ЩЕ ГО ДУХАТЕ преди 2 години
ЯКО. ВИЕ ПОСРАНИ НЕКАДЪРНИЦИОТ ГЕПИ. ВСИЧКО СИ ИЗЛИЗА НА ПОКАЗ. МАМЕ МИЛА ДОЖИВЯХ ДА ЧУЯ И ВИДЯ ИСТИНАТА. БЛАГОДАРЯ ТИ БОЖЕ.
173
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И как толкова бързо стана ясно за подслушването? Че и точно баш служебния кабинет, дето никой не му знаеше състава и премиера допреди седмица? Комай само Дон Радев..Ааа?
172
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДС управлява България чрез Доган и Пеевски. Борисов е тяхната марионетка. ДАНС е ДС. Прокуратурата е ДС. Крепостта на ДС е ДПС. Годишен оборот на корпорация ДС - около 120 милиарда лева. Годишни кражби на корпорация ДС - около 15 милиарда лева.
171
6
 
4
 
! Отговори
стоян преди 2 години
За каквото и да бъде подхванат Боко Тиквата все ще се стигне до затвора.Въпрос на време е Тиквата да отиде там където цяла България го иска-при бай Ставри.
170
1
 
2
 
! Отговори
ВАСИЛИКАТА преди 2 години
До АнонименСмей се ти, но този път Василиката ще влезе с гамените си в парламента. Малко не му беше достигнало.
169
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 168И крайно наглия *** и масов убиец ББ и авера му ЦЦ са проклятието на България, толкова терор,смърт и страдание,народа ни не е понасял през никое друго управление! Да си ходят!
168
6
 
11
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
До Калеко АлекоАбе не им се обяснявай изобщо и не води диалог с тези изгустирани избушляци :))) Пиши си каквото има да кажеш и не им обръщай внимание никакво. Не ги ли виждаш колко са пр0сти и неграмотни и че защитниците на чалгата, комунизма и мутрите от БСП/ДПС, ИТН и сестра Галева са само пенсионери, платени Решетникови *** от джуджистанското посолство и безработни маргинали :)))
167
3
 
6
 
! Отговори
Бах!колко информация преди 2 години
Да питам само, министро на МВР от медиите ли се осведомява? Че то така излиза, чул нещо, чел нещо във вестник, някой дал интервю и го гледал... То и аз имам информация, че съседът вари ракия
166
7
 
7
 
! Отговори
КОФТИ преди 2 години
Вожда вече 6 -ти ден липсва , и няма никакви новини , нито Тв-СЕВДА-та !
165
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо се назначават компрометирани и престъпни герберски калинки отново на власт?Ще унищожите окончателно държавата,махнете ги!Вижте какво пише в "Афера"!
164
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко още с встъпването си на власт,унищожи 400 000 работни места,Боко и ЦЦ унищожиха държавата ни във всякакъв смисъл,вкл. и физически,създадоха едно тиранично чудовище на подслуване,цецомобили,преследване,мачкане,масово убиване,унищожаване на бизнеси и работни места,заграбване на цялата държава,разделиха народа на гербери и негербери и изхвърлиха народа зад борда и го мачкаха,само защото не са гербери,окупираха всяка власт и използваха институциите и властта като мутренски бухалки срещу народа
163
6
 
16
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
До .. До Калекото ... Ами те "официалните държавни органи и телевизия" просто цитираха двама бизнесмени от "Народния трибунал" на Мая Костинбродска, които обясняваха че имаш сестра и тя играе белот, въпреки че ти може и да нямаш, а това което казаха за фурмите впоследствие беше отречено и определено като грешка от същите тези източници на информация ... !!!
162
3
 
5
 
! Отговори
Е и? преди 2 години
Като са хукнали да стават политици нима друго са очаквали? Туй просто е цената на дупетатстването
161
3
 
5
 
! Отговори
До 168 преди 2 години
Записите на ББ ги е правил Цв.Цв.за да си отмъсти,че го низвергнаха.А тия мишоци от ДАНС са правили записи по поръчка на ББ,защото светиня Му смяташе,че неговата излагация е снимана с дрона на Радев.Да се смееш ли,да плачеш ли.От такава простотия до шия.
160
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Костов е виновен