Митов: Служебният кабинет не трябва да опитва да овладява държавата

Според него подслушванията ще се окажат поредната фалшива новина
23 май 2021 12:31, Елка Василева
286
Митов: Служебният кабинет не трябва да опитва да овладява държавата
Снимка: архив, БГНЕС

"Служебният кабинет прави неща, които не са му работа. Цел на служебните кабинети е да осигурят приемственост в администрацията, да осигурят добрата работа на държавата и на администрацията, да подготвят избори. Не разбирам смяната на шефовете на НАП, на ДНСК, на Митниците. Чисто политически е ясно какво се случва. Връщат се фигури от времето на Орешарски... Служебният кабинет не трябва да се опитва да овладява държавата, не може да прави такива радикални промени“. Това каза пред БНР Даниел Митов, зам.-председател на ГЕРБ.

Още по темата

Според него няма доказателства за подслушвания и те ще се окажат поредната фалшива новина.

„Няма как да се заметат следи, както се твърди. Нека се направи проверка. Няма как да са подслушвани политици от опозицията, няма съд, който да разреши такова нещо. Процедурата е достатъчно сложна и добре подредена, за да не се допусне подобно масово подслушване. Очевидно целта на служебния кабинет е да смени шефовете на служби, което не му е работа“, каза Митов.

„Всички са в изолация в парламента. Ако само ГЕРБ беше в изолация, другите можеше да съставят кабинет. Партиите ще трябва да започнат да дават заявка, че след изборите ще има правителство. Демокрацията е разговор, а не крясъци. В предишната кампания се създаде среда, така че всички се изолираха и не успяхме да влезем в диалог. Държавата не може да стои дълго време без стабилен кабинет“, допълни още Митов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


286
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
206
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България може без герб , ама крадливците от герб не могат без България
205
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Г-н министър на МВР, кога най-после ще наберете смелост да арестувате шефовете на ДАНС и ДАТО за умишлени действия срещу държавата? Двамата шефове на подслушването избягаха от законните си задължения в 4 месеци неплатен отпуск,хвърляйки двете отговорни държавни институции в хаос, вие не им направихте нищо. Опитахте да проверите дали са подслушвали 32 души от опозицията, но вместо да вкарате полицаи в тези служби, ги оставихте да наводнят документациите,за да прикрият какво са правили. Докога?
204
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дани,ти нареждаш служебният кабинет да не се опитва да овладява държавата.Вие, герберите сте свикнали БГ да бъде само ваше имение. Завладяхте я преди 12 години и цели 11 години я експлоатирахте, докато не я ошушкахте до последния милиард лв.Хората накрая се събудиха и скочиха срещу ГЕРБ, а вие се стреснахте:Сакън, как така ще ни вземате властта! И шефовете на ДАНС и ДАТО потопиха документацията във вода! А вътр. министър не посмя да ги арестува за действия срещу законността на държавата...
203
0
 
1
 
! Отговори
Недоразбрал преди 2 години
ШШШШ,Алоуууу,дрогарьо ИлиевввЗемаш ли си хаповете редовно ве Чувак?!Къде ги видя тез налудничави неща,че дупки,че очила?!Да земеш да отидеш на психиатър да ти смени хаповете,че се вижда от сто метра,че буташ маслото!!Човека ти говори за политика,за ПАРЛАМЕНТ,където се говори,а не за комунистически зверилник,за червени и всякакви родове май муни,каквито бяха застъпени от твойта партия!!Само крясъци на ши мпан зета и закани за само разправа?!Така ли ще я караме??
202
1
 
1
 
! Отговори
Илиев преди 2 години
Този е от културата зеленчуци,зелена,голяма тиква,растяща на селски плет.Аланкоолу,четящите българи разбраха,че ти си един обикновен айран,но без кисело мляко.Ти ставаш само за някакъв паянтов мост,по който не преминават хора.Злопаметен,стакан от нечовешка злоба,властолюбец,това си ти.Зад очилата ти,има две дупки, които имам чувството,че са изпълнени с балатум.Всички знаем,защо неистово мразиш президента Р.Радев.Той не искаше индивид като теб,да ни представлява в Румъния като посланик.
201
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бай Митов налягай си парцалите не се прави на интересен ,и за цирка не ставате
200
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хора не гласуваите за - герб , заради тоталната им корупция ще ни спрът - еврофондовете и тогава - Виденовата зима ще ви се види като топла пролет
199
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
служебен кабинет с години храни.отмъщението и ударите под кръста са целите на служебния кабинет.бесни страшни пенсии.
198
2
 
2
 
! Отговори
Гошо преди 2 години
До До седми пациент 15Да ти се чуди човек как си преживял с тия 3 долара или ти си живял някъде края на 19ти век
197
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мноооого интелигентен млад човек. Има надежда за България ! Жалко, че няма да е скоро, а след десетилетие.ИТН, летните протестъри и изборите на 4 април прецакаха цялата държава.
196
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бьлгария подкрепя - дани митова
195
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Митов, изплува от нищото и стана много активен. Никой не му идка мнението, но все се бута.... стой си кротко и си гледай къдриците бе Митов. Не може на всяка манджа да си мерудия! А звучиш и смешно! Взе да учиш какво било редно и какво не....
194
7
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 2 години
Колкото и да не им се вярва на другарите и пребоядисаните другари цялото наследство от соца, мутрите от 90-те и прочее отиват в пенсия. Това на снимката е бъдещето.
193
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БЪЛГАРИЯ ПОДКРЕПЯ ДАНИЕЛ МИТОВ!
192
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов и Дончев се скриха зад Даниел Митов. Той говори за политика, а те само за далаверки да не се изцапат сакън и да не ги намразят руснаците - хитри свраки.
191
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЩОМ И БОЙКО СЕ СКРИ ЗАД ГЪРБА НА МИТОВ ЗНАЧИ ТОЗИ БЪЛГАРИН Е ГОЛЯМА РАБОТА!
190
7
 
3
 
! Отговори
БРАВО ДАНИ преди 2 години
Шибай руския паток нека да се поти.
189
2
 
7
 
! Отговори
Смешник преди 2 години
Викаш за кво баце ,шиши и доган са овладяли ся някой друг да я овладее. Ахх тва за пари всичко ще продадете няма принцип морал и прочие..
188
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименОТ ЛИСАБОН ДО ВЛАДИВОСТОК ЦЕЛИЯ СВЯТ ШИБА РУСКИЯ ПАТОК
187
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БАТЕ БОЙКО ПОБЕДИ ЛИ ЗАПАДА? ПОСТРОИ ЛИ МНОГОПОЛЮСНИЯ МИР?