Румен Петков: Левицата няма да е механичен сбор за гласове

Бях подслушван от Атанас Атанасов, допълни лидерът на АБВ
25 май 2021 10:58, Анисия Иванова
37
Румен Петков: Левицата няма да е механичен сбор за гласове
Снимка: БГНЕС

АБВ от години настоява за консолидиране на левицата, този диалог стана по иницатива на Корнелия Нинова, каза пред bTV Румен Петков.

Преди дни стана ясно, че лявото пространство се обедини за предстоящите избори. Коалиционно споразумение се подписа между БСП, АБВ и "Нормална държава".

АБВ и БСП имат съгласие по политики и няма да правят механичен сбор за гласове. При останалите коалиции е видимо, че става въпрос за пазарлък, допълни лидерът на АБВ.

Още по темата

"7 г., след като ме изключиха, не съм решил да се връщам в БСП. Коалицията е въпрос на съгласие по политики. Това е правилна крачка в правилната посока" , обясни още той.

Тепърва ще се говори кои ще са представителите, които да бъдат издигнати за депутати. „АБВ предлага съдържание и носители, които излъчват енергия и чистота. Аз няма от какво да се притеснявам и не съм кандидат“, заяви той.

 Допирните точки между двете партии били социалните политики и гарантиране на енергийна независимост.

Петков коментира и скандала с подслушването на политици. „За съжаление считам, че с този главен прокурор няма да има последици“, каза той. По думите му е много важно да се изясни дали тези лица са подслушвани във връзка с престъпление или просто за да се знаят „намеренията им“. 

Аз самият бях подслушван от Атанас Атанасов, като опозиционен политик, както и Димитър Калчев и Костадин Паскалев . Виждал съм документи от тези подслушвания. Подслушвано бе и Американското посолство, не знам защо им е трябвало да го подслушват, но бяха подслушвани всички - от портиера до посланика, каза още Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
1
 
! Отговори
L. преди 2 години
Ще е химична реакция на тишината в главите им.
14
4
 
2
 
! Отговори
протестъри преди 2 години
да си върнем любимите стари политици от бсп. без помоща на славчо чалгата, обаче не става. гласувайте за чалгата и сценаристите му.
13
3
 
5
 
! Отговори
северозапад преди 2 години
Съгласен съм с румбата левицата няма да е сбор за гласове ,а направо стана сбиротък от провалени и компрометирани политици ,взимайте и дебелата трътка от 21 за да сте в пълен комплект.
12
3
 
1
 
! Отговори
ПЕНКО преди 2 години
НАЦИОНАЛНАТА НИ ВАЛУТА Е Л Е В !!!БИ ТРЯБВАЛО ДА СА НАРИЧА: -"Л Е В О В И Ц А -НА Л Е В О В И Ц И Т Е " !!!!!!!!!!
11
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много леви партии. Как ли ще разппределят предприятията с робите, където им донасят печелбите.
10
3
 
10
 
! Отговори
Това ще е преди 2 години
сбирщина от безгласни букви съгласни с мнението на ***.
9
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Левицата или леваците?
8
7
 
1
 
! Отговори
Сат Н преди 2 години
Левицата - това са хората, които защитават методите на Лукашенко. Към тях са и повечето гербаджии + Валерката и Копейкин.
7
3
 
13
 
! Отговори
123 преди 2 години
Тия червените са пределно ясни: каквото кажат , значи е точно обратното.
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
с обединение ще ги смажем другари и ще намажем повече от баницата - нека започнем да грдим нашето светло социалистиеско бъдеще сега и след петилетка ще можем да се похвалим с напредъка на просперища България, след още петилетка ще сме задминали Германия
5
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голяма офанзива от комунистически от..репки да ни надуват главите колко били добри. Айде не на нас тия щото сме ги видяли и купоните на Луканов, и инфлацията на Виденов. Румен да си гледа фонтаните в Плевен и да не се натиска за власт.
4
2
 
17
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Румене, в нашия квартал има хубав шадраван. Ела да го осветиш, да пуснеш вътре малко течност. Ти си майстор в тези работи.
3
2
 
13
 
! Отговори
Samo minavam преди 2 години
За трети път, се кани да приватизира, Плама Плевен
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А защо има 10 комунистически партии, не трябва ли да има 1 комунистическа партия как тъй сте уж с еднакви идеали и убеждения, а сте в различни шайки. Комунисти с идеали ли сте или шайки от разбойници.
1
2
 
19
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Румен Петков-Главътъ пак надигна глас, този който като вътрешен министър си уреждаше срещи на 4 очи с братя Галеви пак изплува от блатото на политическата ни клоака, за да се влее в редиците на другарката Импексова ... явно разчита на старческата деменция на червените бабички които вече са забравили предишните му подвизи и сега ще чертае нови светли хоризонти в политическата си кариера ... !!!