Бойко Ноев се оплака, че e бил подслушван

ДАНС следила участията му в медиите
Обновена: 27 май 2021 09:20 | 27 май 2021 09:19, Камелия Цветанова
88
Бойко Ноев се оплака, че e бил подслушван

ДАНС е правил анализ на участията на бившия министър на отбраната Бойко Ноев в телевизионни предавания. Това заяви самият той пред bTV.

Още по темата

За това той разбрал, след като с него се свързал служител на ДАНС преди "месец-два", който му предал документ, в който се анализира "негов разговор с Хекимян".

"Питам: Защо ДАНС прави медиен мониторинг на участията ми?“, заяви Ноев, който допълни, че ще отправи официално запитване към новия председател на ДАНС Димитър Тончев и служебният вътрешен министър Бойко Рашков.

"Бях потресен от това, което чета, там имаше и фалшиви неща. Това поставя принципния въпрос за кого работят службите в България", каза Ноев, според когото силовият апарат на държавата изпълнява лични поръчки.

"Аз разполагам с това, което видях. В миналото съм имал случай, когато член на правителството на Бойко Борисов ми е казвал, че Цацаров, когато е бил главен прокурор, му е препоръчал да не разговаря с мен, защото телефонът ми се подслушва", заяви бившият министър на отбраната.

Според него ДАНС трябва да се "преучреди" и 40% от настоящия състав не трябва да се назначава в новата служба.

По неговите думи сега "не тече овладяване на службите, а възстановяване на държавността" и Димитър Георгиев е можел да напусне поста си като председател на ДАНС "с повече достойнство".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименС колело ли да я обикаля, *** си ей, наивник, захапал въдицата на Радев и хунтата на Божков
35
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И затова в САЩ имат множество служби, с множество отдели, които са деполитичирани. Да, те служат на държавата, на но на конкретна партия или политик.
34
6
 
6
 
! Отговори
Бау преди 2 години
ДАНС ОБСЛУЖВАТ ТОЗИ, КОЙТО ГИ УПРАВЛЯВА И НАРЕЖДА. ЗАТОВА ГЕСТАПО ТРЯБВА НЕ ДА СЕ ПОДМЕНЯ С ДРУГИ, А ДА СЕ ЗАККРИВА!!
33
2
 
11
 
! Отговори
Ох аман преди 2 години
Абе аман от репресирани в тази държава.Едно време имаше бори против фашизма с привилегии, като репресирани от режима, сега това май май пак се завръща.Не ни връщайте назад бе хора !
32
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами сигурно е имало причина да те подслушват бе, .
31
5
 
20
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
До Калеко Алеко ... Съдът го направи само в рамките на няколко дни от служебното правителство на фигуранта, в рамките на които бяха сменени и шефовете на един куп знакови служби и институции ... Първото което направи съдът беше да оневини стратегическите съветници на Кремълският парашутист в чиито чекмиджета бяха откирити секретни държавни документи именно от службите в които сега станаха уволненията ... Новата военна хунта действа с размах на който би завидял и Народният съд от 9-ти септември
30
4
 
8
 
! Отговори
Ау2 преди 2 години
ми не ми е жал за вас! Защете първо обикновения народ, че да ви съжали и защити. Сами си го просите с контактите които имате. Божков ви е он.дил всичките, Василев също и др. , повръща ми се от вас...
29
5
 
5
 
! Отговори
Ау преди 2 години
и мен ме подслушват, и мен следят! Като си говоря с приятелки какво готвя и с кого съм се срещала. Гугъл ми честити рождения ден. Снимат ме в банята, снимат ме в тоалетната, навсякъде ме снимат където ходя, в магазините, по улицата дори! Много държави се защитиха от произвола на Гугъл, но ние не! Аз къде и на кого да се оплача ве! Какво ревете, че ви подслушват, ми ние обикновенните граждани какво да кажем?!!
28
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя Тончев беше наричан ту Ваньо, сега пък Димитър, а той е Пламен...ДАНС не трябва да се реформира, а направо да се закрие. ГЕСТАПО не ни трябва. Някак си ще минем и без него...
27
11
 
12
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Съда обяви всичките ПР арести на Гешев за незаконни, определяйки ги, като пройзвол. Едва ли някой се съмнява, че и подслушване то е незаконно.
26
10
 
10
 
! Отговори
Reptile преди 2 години
Абе, мишоци, що не ривахте, когато Черепа подслушваше Бойко?! Сега, изведнъж се сетихме, че подслушването е голем проблем.Какво се притесняват тези хора, щом нямат контакти с мафиоти или не са извършвали престъпления?!
25
8
 
14
 
! Отговори
тинтири минтири преди 2 години
и отново , един дойде и ми каза че са ме подслушвали ..
24
3
 
5
 
! Отговори
питам преди 2 години
Как ги изчисли тези 40 %. Явно можеш да смяташ до 40. След теб армия не остана.
23
4
 
15
 
! Отговори
Minuva42 преди 2 години
Подслушвали го по телевизията :)
22
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво работят, ами защитават националната сигурност. Сега всеки подслушван да не се прави на дева Мария моля.
21
3
 
8
 
! Отговори
Праведен преди 2 години
И мен са ме подслушвали !
20
7
 
15
 
! Отговори
Удри го... преди 2 години
Да. Сега е модерно до изборите всеки да се оплаква от Борисов и ГЕРБ.Другата седмица ще излязат и още клюки,но без да са доказани.Чакаме.Само ,където всичките оплакващи се бяха на хранилката от държавата последните години.
19
7
 
16
 
! Отговори
Jonsy преди 2 години
Кой е Бойко Ноев? Леле щом ДАНС следи такива анонимници сигурно следят и мен?
18
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е все пак има разлика между подслушване и участие в телевизия с национален обхват.
17
8
 
29
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Гледах го Бойко Ноев тази сутрин по БТВ като каза че някой му бил казал че бил подслушван от ДАНС, а после каза че видял някакъв документ който би трябвало да е секретен, но в него се виждали и коментирали участията му в БТВ и други телевизии, които пък иначе са публични и всеки зрител би могъл да ги види..Когато го попитаха за по конкретни данни, той каза че всички знаели че в България службите за сигурност подслушват,като по този начин и той прикачи диагнозата си на целокупният български народ