Бойко Ноев се оплака, че e бил подслушван

ДАНС следила участията му в медиите
Обновена: 27 май 2021 09:20 | 27 май 2021 09:19, Камелия Цветанова
88
Бойко Ноев се оплака, че e бил подслушван

ДАНС е правил анализ на участията на бившия министър на отбраната Бойко Ноев в телевизионни предавания. Това заяви самият той пред bTV.

Още по темата

За това той разбрал, след като с него се свързал служител на ДАНС преди "месец-два", който му предал документ, в който се анализира "негов разговор с Хекимян".

"Питам: Защо ДАНС прави медиен мониторинг на участията ми?“, заяви Ноев, който допълни, че ще отправи официално запитване към новия председател на ДАНС Димитър Тончев и служебният вътрешен министър Бойко Рашков.

"Бях потресен от това, което чета, там имаше и фалшиви неща. Това поставя принципния въпрос за кого работят службите в България", каза Ноев, според когото силовият апарат на държавата изпълнява лични поръчки.

"Аз разполагам с това, което видях. В миналото съм имал случай, когато член на правителството на Бойко Борисов ми е казвал, че Цацаров, когато е бил главен прокурор, му е препоръчал да не разговаря с мен, защото телефонът ми се подслушва", заяви бившият министър на отбраната.

Според него ДАНС трябва да се "преучреди" и 40% от настоящия състав не трябва да се назначава в новата служба.

По неговите думи сега "не тече овладяване на службите, а възстановяване на държавността" и Димитър Георгиев е можел да напусне поста си като председател на ДАНС "с повече достойнство".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
15
 
10
 
! Отговори
Чебурашка преди 2 години
Гртб превърнаха Данс в Гестапо, но следите остават и Бай Ставри доволно потрива ръчички, като види Бойко по телевизията.
15
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първо бе модерно да си жертва на расова омраза. После заради сексуалните предпочитания. Доскоро бе модерно да си жертва на сексуален тормоз. А сега на подслушване. Айде, всички на редичка. Не съ бутайте! Бъдете в крак с времето. Кой е следващия?
14
15
 
14
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
12 годишното управление на Боко е като бунище, където и да бучнеш все глило излиза.
13
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като се сформира новият парламент Мая Манолова ще им спретне една комисия на герберстите подслушвачи и ще им разкаже играта...Мафиотите разчитат на това ,че унищожават доказаталствата ,но следте остават...
12
5
 
5
 
! Отговори
Език свещен... преди 2 години
В информацията за намерението на Бойко Ноев да отправи официално запитване към новия председател на ДАНС и към министъра на вътрешните работи в служебното правителство, авторката на материала демонстрира, че за нея правилата за членуване на думите в българския език нямат никакво значение. При такова отношение към думите, как да не си спомниш написаното от Иван Вазов "Език прекрасен, кой те не руга"?
11
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен до 5 преди 2 години
Да обаче Бойко Ноев обясни как е действат Руските шпиони в България необеспокоявани от никого и със съдействието на бандата ГЕРБ.Има резон да е подслушван пипалата на мафията ГЕРБ са се разспрострели навсякъде и ще бъде много трудно отстраняването им.
10
11
 
15
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Цяла България ги гледа като се излагат по студията на телевизиите, после се оказва, че това било следене....Мухахахахаха. Не знаех, че да гледаш телевизия е незаконно и се иска разрешение от спец съда :) Както винаги комунистите като дойдат на власт се оливат в пр0стотиятa си
9
13
 
15
 
! Отговори
Майора преди 2 години
Господин Ноев много добре знаете как стоят нещата- не може да казвате някой ме подсслушва, някой каза!Ако имате факти говорете, инсче другото е гола истина!А колкото до Георгиев -той си отиде с чест и достойнство , не иска да участва в номерата на Радев и новото ОФ. А колкото до нови хора ще се намерят , жалкото е че не гледат професионалните им качества , а на кого симпатизират и затова работата не върви!
8
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да те подслушват не е толкова лошо,особено ако знаеш. Тогава ще има цветисти псувни и епитети по адрес на определени хора . И като знам ,че след това ще го слушат това.Това никак не е лошо .
7
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя кой е?
6
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ох, всички са подслушвани, на всички някои им казал, всички имали документи, но като дойдат в студиото - нищо. Разследвайте журналисти, нали за това сте тук. Поне един документ ще извади ли? Накрая пак ще се окаже, че всичко било унищожено. Лошите хора на Борисов, нали. Колко удобно!
5
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От както Бабикян влезе в парламента ,фалшивите новини и слухове станаха официална информация.Бойко Ноев кой го брои или да се обозначи че го има.
4
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези които са честни нямат притеснения от подслушванията. Крадците и руските агенти обаче много ги е страх
3
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко е направил от държавата Коза Ностра - тайна престъпна организация!
2
7
 
9
 
! Отговори
s преди 2 години
и аз го подслушвах един път. непозволено. по бтв и новаТВ.
1
10
 
11
 
! Отговори
СРС преди 2 години
Де да беше само този, подслушването явно е било масово, преди месец се говореше дори как са снимали баните на хората за събиране на компромати!