Подслушваните политици били 82, 1/3 от тях от БСП?

Руските служби живели необезпокоявано, когато властвала ГЕРБ
143
Подслушваните политици били 82,  1/3 от тях от БСП?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

82-ма политици са били подслушвани у нас, като 1/3 от тях са от БСП, обяви Николай Хаджигенов, съпредседателят на партията „Изправи се! Мутри вън!“ пред Нова телевизия.

Още по темата

СРС-та са били прилагани както по време на протестите, така и преди изборите, твърди той.

Според него разрешения за подслушванията са издавани от Специализирания наказателен съд.

„Работили са три служби – ГДБОП, ДАНС и "Вътрешна сигурност". Всеки мобилен оператор има служител по сигурността, който държи топли отношения с ДАНС и ГДБОП. На подслушването му е придадена формална законност", каза Хаджигенов.

„Откакто ГЕРБ са на власт, всички руски служби живеят у нас необезпокоявано. Кои са руските шпиони – тримата български полковници ли? Това е смешна история. Димитър Георгиев, бившият директор на ДАНС, беше личната вълшебна пръчица на премиера Борисов – щраква с пръсти подслушване, щраква с пръсти шпиони. Нека да не забравяме, че независимият главен прокурор Цацаров беше всяка сряда при Борисов на оперативка. Сегашният главен прокурор пък му говори на шефе.Тази лична вълшебна пръчица трябваше да си отиде", заяви съпредседателят на „Изправи се! Мутри вън!" относно уволнението на шефа на ДАНС.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да припомним, че през юли 2020г, депутата от БСП Александър Паунов, бе "подслушан" да говори с Череп и за "наказание" човекът напусна БСП, но си остана депутат. Той от "подслушваните политици" ли е?
64
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НА ТИЯ ИЗБОРИ ОТЧАЯНАТА ГЕРБЕСТА МУТРООЛИГАРХИЯ ЩЕ РАЗВЕЕ МИЛИАРДНИ ПАРИ, ЗА ДА СИ ЗАПАЗИ ВЛАСТТА, ДА ПРОДЪЛЖИ ДА СЪСИПВА БЪЛГАРИЯ, КОЯТО ДА Е ТО АЛЕТ НАТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ САМО И САМО ДА НЕ ОТИДАТ В ЗАТВОРА...САМО ЧЕ В МВР ТОЯ ПЪТ ЯВНО НЯМА ДА СИ ПРАВЯТ ОГЛУШКИ ЗА ТЪРГАШИТЕ НА ГЛАСОВЕ...УМНАТА ЧАСТ ОТ ТАЯ ОЛИГАРХИЯ ВЕЧЕ МИНАВА КЪМ СЕГАШНОТО УПРАВЛЕНИЕ
63
0
 
20
 
! Отговори
Бай Тошо преди 2 години
До КрайНали затова преди кметските избори в София Майчето беше ходила в офиса на Божков-Черепа, за да "консултира".
62
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че са подслушвани политици, подслушвани са и ето ви от самите гербери доказателство - как оня депутат от БСП му бяха записали разговора с Божков за протестите и от БСП го изключиха от парламентарната си група. ЕДВА ЛИ СА ПОДСЛУШАЛИ САМО ТОЯ ДЕПУТАТ, ПОДСЛУШВАЛИ СА ВЕРОЯТНО БЕЗОГЛЕДНО НАРЕД И САМО ЗА НЕГО ОБЯВИХА, ЗАЩОТО ЗА ДРУГИТЕ НЕ СЪБРАХА КОМПРОМАТИ. ТОВА ДОКАЗВА ЧЕ ПРОТЕСТИТЕ СЕ БЯХА ОБЕКТИВНИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. АЙДЕ ГЕРБЕРИ ОБИРАЙТЕ СЕ ТЛЪСТИТЕ СЕДАЛИЩА ОТ ВЪЗЛОВИТЕ ПОСТОВЕ,КОИТО ВИЛНЯХТЕ
61
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чух една жена на пазара , че нейна приятелка чула от две жени пред блока че са подслушвани политици . Ай стига с тези партенки , че станахте смешни .
60
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Една жена каза
59
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БСП Е ПАРТИЯ КОЛКОТО ИДИЛ Е ДЪРЖАВА
58
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шпионите на Москва от ГЕРБ започнаха да вият от ужас че може да са следващите които ще бъдат разкрити.
57
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ХАДЖИГЕНОВ И РАДЕВ - РУСКАТА МАФИЯ В БЪЛГАРИЯ
56
3
 
21
 
! Отговори
изнервен преди 2 години
ДОКАЗАТЕЛСТВА! Стига само партенки в публичното пространство.
55
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви се сърдиш хаджигенчо. И ти викаш да шефе като ти звъннат от Дубай.
54
3
 
20
 
! Отговори
шляп шляп педалите преди 2 години
алооооо , хаджигенова - дубайска , къде са доказателствата ? стига с това някой казал на някой че някой му е казал че са подслушвали някой .
53
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тоз параноикк сигурно в тоалетнатаа не смее да пръддне, защото си мисли, че го подслушват
52
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
бабите долу пред блока се информират на същия принцип като Божковия адвокат - този бил казал, че оня му е дал пет лева, ама жена му му изневерила и затова го блъснала кола.....
51
18
 
7
 
! Отговори
питане преди 2 години
До гербаджиите: Според вас кой е руски шпионин, след като Борисов построи т.на турски поток през България с НАШИ пари и в интерес на Русия за няма и година. А в същото това време, даже не същото , а вече повече от 10 ДЕСЕТ години, газовата връзка с Гърция не е завършена?!Борисов управляваше достатъчно дълго време, за да построи тази газова връзка с Гърция, но не го направи. КОЙ има интерес от това?
50
3
 
18
 
! Отговори
Уви преди 2 години
Явно и този път ще се гласува по метода на изключването: догановците ги изключвам по дефиниция, бйесйепйету втори, маямайците са ми на трето място. За съжаление и останалите са фрашкани с ***, гномове, чалгароентелегенти, марешляци и вся осталая свлч. За пореден път ще избира по-малкото зло.
49
9
 
5
 
! Отговори
българин преди 2 години
До: номер 56 (Майора) Би ли ми обяснил как точно се говори с факти? Тоест, не ми стана ясно как от устата ти вместо думи излизат факти???
48
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Откакто ГЕРБ са на власт, всички руски служби живеят у нас необезпокоявано." Защо ли не се учудвам! Бойко Борисов като "изгони" поредните "руски шпиони" от руското посолство в София, после ходи да си пие кафето с другарката Митрофанова!
47
6
 
25
 
! Отговори
Майора преди 2 години
Кога стана калайджия, кога *** ти почерня?Говори се с факти , а не с думи И кой има интерес да ви подслушва вас отровното трио? Та вие за нищо не ставате, освен да издигате бесилки и да носите козчези , да хвърляте яйца и домати и да блокирата улици без разрешение и ако беше нормална държава отдавна да сте подсъдими ! А вие се изкарвате герои в очите на слепите и защитавате олигарсите!
46
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
....На подслушването му е придадена формална законност... Интересно, а има ли в правото неформална законност или формална незаконност. Или е законно, или не, другото е политическо говорене.