ММА боецът Станислав Недков-Стъки ще се кандидатира за президент

Той пита Радев към какво води България - към демокрация или към автокрация
Обновена: 28 май 2021 16:05 | 28 май 2021 16:05, Нели Христова
302
ММА боецът Станислав Недков-Стъки ще се кандидатира за президент
Снимка: БГНЕС

Инициативен комитет издига кандидатурата на председателя на федерацията по ММА Станислав Недков-Стъки за президент. Това разкри шампионът, който е сред учредителите на новото Консервативно-патриотичното движение (КПД), се казва в официално съобщение на формацията до медиите.

"Готов съм да вляза в открита битка с Румен Радев като негова алтернатива и антитеза. Политиката не ме изкушава, нямам нужда от привилегии, имунитет или облаги. Самоизградил съм се, имам бизнес и кариера. Правя го само защото смятам, че демокрацията е в опасност. Нужни са патриоти и доблестни мъже, които да окажат съпротива срещу реставрацията на тоталитарно-комунистическите практики. Заставам сам, с името и лицето си, с биографията и семейството си - пък каквото сабя покаже", обяви Недков.

И призова държавния глава на публичен дебат пред всички медии, давайки му срок за отговор до идния четвъртък.

"Искам да попитам Радев към какво води България - към демокрация или към автокрация? Ще го попитам вярно ли е, че в президентството вече е подготвен проект за изменение на Конституцията, според който формата на управление се променя на "президентска република" с фактически еднолична власт на държавния глава", заяви още съпругът на бившата депутатка от НДСВ Юлияна Дончева.

Според него партията на Слави Трифонов "Има такъв народ" е инженерен проект на самия Радев, трамплин към абсолютната му власт. Той ще използва ИТН като платформа, за да надгради върху нейната база собствена пропрезидентска партия, смята Недков.

"Всички знаем, че Слави Трифонов е в недобро физическо състояние и едва ли би бил способен да управлява. Какви тогава са ангажиментите му към Радев, каква им е играта - да осигурят необходимото депутатско мнозинство в следващия парламент за промяна на Конституцията ли?", попита Стъки.

"Време е редът и законността в държавата да бъдат възстановени. Ничии права не стоят над закона. Абсурдно е столичният град да бъде заложник на 15 прошляци, предвождани от разпопен поп (на 25 май пред сградата на ДАНС се проведе протест срещу подслушването, в което участва известният отец Дионисий, на когото БПЦ забрани свещенослужения - б.р.). Онзи ден те се изгавриха с офицерите от ДАНС - това са хората, които са призвани да бдят за националната ни сигурност. Изгавриха се и с българските полицаи, като ги палеха и замерваха с камъни. Докога толкова нагло ще се демонстрира неуважение към институциите? Докога уж новите лица на "промяната" ще се мъчат да се бъркат във фундамента на демокрацията, като се опитват да подчинят главния прокурор на изпълнителната или законодателната власт?", попита ММА боецът.

"Скачам" за президент не от суета или за келепир, а за да се превърна в гарант за демокрацията и възкресяването на нормалността, която ни е отнета от миналото лято насам. Стига перверзии, стига джендърство, стига вампирясал комунизъм, стига крошета ту от Изток, ту от Запад. Да си върнем България!", призова Недков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


302
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
247
5
 
9
 
! Отговори
Абе преди 2 години
Стъки гледай си спарта е федерацията,имаш и първенство да организираш!Що се занимаваш с глупости!
246
5
 
22
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Този може да е президент само на коневръза
245
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** ЗЛОБНО Стъки и то ли???????
244
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ПитамМи защо му е да се среща с други президенти. Ей го на, другарят Лукашенко да не се среща с някого и все го преизбират! Много е добър! Също и другарят Башар Асад, никой не му трябва, пак го избраха с почтри 100%! Езици му трябвала! Той не е ...
243
1
 
5
 
! Отговори
!!!!!!!!!!!!! преди 2 години
Нищо чудно и да стане бившото ДС от тесен кръг ще го изберат както ахгличаните избраха брексита. Истината е че е нужна кандидатура която да има политически облик и образование в тази сфера и единствените това са външните посланици и външните министри, които са завършили МИО, Политология и имат практика, а не кадруване и Симионово, освен ако в академията не предприемат стъпки за равитието на морал токова образование у кадрите които се обучават. Президента Все пак е лице на Нацията пред светъ.
242
4
 
7
 
! Отговори
Питам преди 2 години
Тоя колко езика знае,че като се срещне с други президенти,да не се налага да му превеждат.има много по умни хора тоя.гладни за власт и пари.бил финансово обезпечен,на мебели ги разправяш,разправяйки ги тия на децата.
241
3
 
11
 
! Отговори
зов на кръвта преди 2 години
Всеки българин-кандидат президентин!!!
240
16
 
5
 
! Отговори
добре е! преди 2 години
Поздравления за кандидата! Нека повече качественихора да се заявяват кандидати за президент.
239
4
 
15
 
! Отговори
ТИ ДА ВИДИШ преди 2 години
А баба му юла като каква ще се яви!!!
238
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стъки номер едно си .
237
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И този гологлавия,ще упонира за местото на президеднта Радев? -:) Леле леле! Нямам и идея кой е тоя! Виж за Пулев знам.Един лицемер,пазариул се с Джошуа,да му е "спаринг партньор" за да вземе милионите! -:) Пулев изигра българина! Очаквахме истински двубой! А той просто си защити обещаните му пари! Дай боже повече "кандидати" за поста на Радев като тези 2 мата! -:) Познайте кога ще гласувам за тях! Таман НИКОГА! -:) Жив и здрав Гн Радев!
236
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много хубаво,нека фигуранта има опонент! Стъки е качествен,вижда това което всеки вижда,но си трае,една подмяна по грозния начин.Др.Радев обяви кандидатурата си за втори мандат на предишните парламентарни избори,опонента му по същото време.Подходящо е,виждайки как главоломно се разбързали да подменят кадри предизборно под натиск,със заплахи и измислени твърдения в стремеж единствено да спечелят избори на всяка цена.По същия начин действа и 45-я позорен парламент,първо изб. кодекс с пробойни.
235
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Юлияна Дончева от край време я влече политиката и те я харесват, и я оценяват, манекенката Дончева сред юпитата от Лондон хаха
234
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нашите спортисти от всичко разбират, да им имам нахалството.
233
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв мерак в БГ на всички да стават, президенти, премиери, министри и депутати не е истина. Всеки променя най-накрая нещата хахаха - цялата политика на бг от 30 години е Столичани в повече.. Това в детската градина ли им промиват мозъците още, кат пораснеш трябва да станеш едно от тези неща : Д ДД Д
232
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е лесно ,да тв блъскат цял живот в кратуната !Отразява се ,рано или късно !
231
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този меко казано глуповат *** да се кандидатира за каквото и да е няма да спечели!
230
4
 
10
 
! Отговори
Бай Шиле преди 2 години
НЕНОРМАЛН ИК
229
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Румен Радев ще спечели втори мандат още от първия тур. Дано само не е с Йотова, а с друга жена като вице. Весела Лечева е сто пъти по- добре от Йотова.
228
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе Недялко не те ли е срам?