Бойко Рашков със сигнал в прокуратурата срещу Борисов

Бизнесмен му се оплакал, че бил заплашван от бившия премиер
29 май 2021 12:15, Петя Славова
1102
Бойко Рашков със сигнал в прокуратурата срещу Борисов
Снимка: БГНЕС

Служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков обяви, че до седмица ще подаде сигнал в прокуратурата срещу бившия премиер Бойко Борисов. В интервю пред "Евроком" Рашков разказа, че при него дошъл бизнесмен и му се е оплакал, че бившият премиер го е заплашвал.

"Имаш жена и деца, които няма да разберат дали не ядат твоето месо", това според бизнесменът му е каза Бойко Борисов.

Още по темата

"Разбирате ли какво нещо е това, какво съзнание, какъв начин на мислене е това!", коментира Рашков и заяви, че ще провери този сигнал. Той изрази съмнения, че главният прокурор Иван Гешев ще предприеме реални действия срещу Борисов. "Да сигнализирам онзи, който се обръща към Борисов с "шефе" – това ли да направя? Аз ще го направя, за да видя как ще реагира и ще дам публичност на това“, каза служебният вътрешен министър.

Отговорът на Бойко Борисов не закъсня. "Никой не говори за програма, никой не говори за нищо друго, освен за ченгеджийските им номера. Вече мина една седмица, откакто беше обвинено правителството в послушване, или службите. И до ден днешен няма нищо реално, защото не е имало. Толкова се паникьосаха, че трябва много бързо да съшият нещо, да направят някаква компилация и дори ни нарекоха бивши хора. Трескаво търсят някой като онзи бизнесмен в комисията, който се оказа, че нито ме знае, нито ме познава и нищо от казаното от него не излезе вярно", заяви той и допълни: "Като чувам, най-вероятно ще съм изял някой. На филета. Само това не са ми пришили".

Бившият премиер коментира днес в социалните мрежи,  че скоро ще го обвинят и в канибализъм. Той отрече и обвиненията за подслушванията на среща с Деница Сачева, Томислав Дончев, Екатерина Захариева, Лъчезар Борисов, проф. д-р Костадин Ангелов и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
859
2
 
0
 
! Отговори
Whitestar преди 2 години
Нека да се събуди МВР от лената летаргия която го е обзела!!! Ние обикновените хора не можахме да свикнем, че живеем в държава, в която престъпленията срещу личността ги следят, заснемат и ги дават директно по телевизията, а МВР се държи като в дерилиум тременс, без адекватна намеса, при очевидни факти!!! Кога ще ги стигнем американците и европейците, г-да от МВР, кога ще изчегъртате подслушвачите от личния живот на хората?!!!
858
0
 
3
 
! Отговори
До 956 Обективен преди 2 години
До обективенТролче нещастно,да ти светна някои неща. Борисов е завършил в Симеоново.Там първата година ги пращаха в Школата за запасни офицери в Плевен.И там все още не ги приемаха в БКПто.Ако са го приели първата година в Симеоново е бил поне на 19години. За разлика от Руменчо Фигурантов ,който след първия семестър е приет в БКПто във ВНВВУ т.е.на 18години. Пишеш простотии като твоите идоли Радев и Рашков.
857
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мин.Рашков навреме усети каква милиционерска клопка са му замислили бившите кадри на МВР и успя да се измъкне. Сега медиите са на ход: или продължават играта с предизвестен край, или млъкват. Да се опитат да топят Б.Р. вече не става. Да се правят на принципни също е късно: пример със сайта "Епицентър", който е решил да стане байрак на бойковчетата, но той е окъсан като Самарското знаме. За ПИК, ДНЕС и БЛИЦ да не говорим.
856
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Господин Рашков , Всеки ден казвам на детето си Ей сладур ,ще те изям и даже го хапя по ушите , да го пробвам вкусен ли е. Като ме ядоса му казвам Ей защо още не съм те изял . Г- н Рашков , подайте сигнал в прокуратурата моля ви , спасете детето ми от мен канибала . Аз все още си го угоявам , само 20 кл е, като стане 100 ще го ям. Даже на ББ ще се обадя , споделено с приятели е по вкусно. По добре младо яре с приятели , отколкото дърта овца сам , е казал народа, а той нали беше суверена
855
2
 
2
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Анонимен-968,сега сме се обединили,срещу червената тиква,свършим ли с него,почваме и останалите,червени.
854
5
 
8
 
! Отговори
ГНУСНИ РАДЕВ/РАШКОВ преди 2 години
ПОВРЪЩАМИ СЕ......... ОТ ТАКИВА "ГЕНЕРАЛИ" ........
853
4
 
3
 
! Отговори
до к.969 преди 2 години
Кои хора да разбираме като честни българи? Тези от близкия кръг на ББ и сподвижниците им от ГЕРБ?? Ама напоследък техният Падишах и тези от МГЕРБ начело с Гьорги Г. много се изложиха!
852
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
МИнистърът на МВР последно обяви, че медиите, които поднесоха този скандал, да бъдат така добри да се отнесат до гл.прокурор. Скандалът е голям, както и фактът, че "Потърпевшият" не се е отнесъл към прокуратурата да разследва случая, а към МВР.
851
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По правилно би било да се сезира психиатрията - според мен става вьпрос за опасно психично растроиство
850
3
 
9
 
! Отговори
Господин министъре преди 2 години
Господин министър! Бившият ми редовно ми казваше, че ще ме схруска, веднъж ме и ухапа по ***. Преди няколко години ме заряза за една фльорца, ама аз до ден днешен си спомням и моля, да го арестувате! И в една килия с Бойко-канибала
849
1
 
8
 
! Отговори
Мале,мале... преди 2 години
И какво да направи Гешев? Това не е за него, това е за др Гълъбова (май така се казваше шефката на Курило)
848
1
 
11
 
! Отговори
Само питам преди 2 години
А това кога е станало, коя година примерно? И къде са се срещнали канибал и пържола? В кабинета на Борисов в министерски съвет? В спалнята му в Банкя? И защо пържолата сам не си подаде сигнала, а ей така влиза в кабинета на министъра и той хуква лично да подава сигнал от чуждо име? Много свенлива таз пържола, ама се разхожда у министерски съвет като у дома си, а е бизнесмен
847
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая сага с оплакването на бизнесмен пред министъра на МВР много понамирисва на клопка, скроена по милиционерски от ГЕРБ. Дори лице с ниско образование , подгонено от ББ, разбирай МВР, би следвало да се оплаче в Прокуратурата, а не в полицията. В днешния брой на epicenter.bg чета публикация на Ев.Михайлов за разпит. направен му от Б.Рашков през 1990 г. Разпитваният в такива подробности си спомня разпита, че това е проява на свръхпамет. Или есе по избрана тема.
846
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
много противен човечец. мирише на комунистическо ченге.
845
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само обединение и протести на честните българи срещу червената дикатура на Радев!
844
4
 
7
 
! Отговори
КЪРА ми Янко преди 2 години
Мачкай, Бойко ! :D
843
4
 
12
 
! Отговори
До966 преди 2 години
Какви пари бе!За 2 месеца по2млрд. станаха вече 4млрд.,които уж бойко и сие крадяха на месец според фигуранта. Къде са сега?Сега няма за пенсии и за 60на 40!Има за *** като теб обаче
842
1
 
9
 
! Отговори
куку преди 2 години
До Shark Не знам акула ли си цаца ли си но , някой дали е крадец го казва съда до тогава си плувай на воля в помийната ти яма .
841
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голдън Раш Голдън Раша златна треска
840
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди малко този цър вул каза точно обратното.че нямало основания