Хората искали зрелища от време на време, служебният кабинет им ги предлагал

Обществото обаче усещало лъжата
252
Хората искали зрелища от време на време, служебният кабинет им ги предлагал
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Не чух нито едно доказателство за бомбастичните твърдения на служебния кабинет от последните дни, които се ползват за медийна импровизация. Не знам дали българите ги интересуват замерянията с компромати. За тях са важни решенията за днешния, за утрешния ден - справяне с пандемията, със социалните предизвикателства, с икономическите предизвикателствата. Хората искат малко зрелища от време на време, служебният кабинет им ги предлага, но преди всичко се интересуват за хляба“. Това каза пред БНР Десислава Атанасова от ГЕРБ.

Още по темата

Тя подчерта, че хората усещат истината и лъжата и че демонизирането на ГЕРБ няма да им повлияе върху решението в изборния ден.

„Несериозно е в пазарна икономика министър да не знае основни неща. Ден преди да е някой в служебното правителство, министърът на икономиката си е позволил да изпрати в БНБ документи за смяна на Надзорния съвет на Българската банка за развитие. Това е скандално. Не е нужно да си завършил в Харвард, достатъчно е в Харманли, за да знаеш основни неща. Министърът не знае и какво е банкова тайна“, допълни Атанасова.

И коментира и друга актуална тема - тази с подслушванията и използването на СРС. В предаването „Неделя 150“ тя изрази мнение и за предстоящите избори:.

„ЦИК трябва да започне в динамика да взема своите решения за купуване на допълнителни машини, да направи кампания за гласуване с такива машини. Притесненията ни продължават да са свързани с дублирането на данните от разписките, които след всяко гласуване избирателят пуска в урната, и данните от протокола. За гаранция за честен вот трябва да има сравняване“, посочи Атанасова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари