Хората искали зрелища от време на време, служебният кабинет им ги предлагал

Обществото обаче усещало лъжата
252
Хората искали зрелища от време на време, служебният кабинет им ги предлагал
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Не чух нито едно доказателство за бомбастичните твърдения на служебния кабинет от последните дни, които се ползват за медийна импровизация. Не знам дали българите ги интересуват замерянията с компромати. За тях са важни решенията за днешния, за утрешния ден - справяне с пандемията, със социалните предизвикателства, с икономическите предизвикателствата. Хората искат малко зрелища от време на време, служебният кабинет им ги предлага, но преди всичко се интересуват за хляба“. Това каза пред БНР Десислава Атанасова от ГЕРБ.

Още по темата

Тя подчерта, че хората усещат истината и лъжата и че демонизирането на ГЕРБ няма да им повлияе върху решението в изборния ден.

„Несериозно е в пазарна икономика министър да не знае основни неща. Ден преди да е някой в служебното правителство, министърът на икономиката си е позволил да изпрати в БНБ документи за смяна на Надзорния съвет на Българската банка за развитие. Това е скандално. Не е нужно да си завършил в Харвард, достатъчно е в Харманли, за да знаеш основни неща. Министърът не знае и какво е банкова тайна“, допълни Атанасова.

И коментира и друга актуална тема - тази с подслушванията и използването на СРС. В предаването „Неделя 150“ тя изрази мнение и за предстоящите избори:.

„ЦИК трябва да започне в динамика да взема своите решения за купуване на допълнителни машини, да направи кампания за гласуване с такива машини. Притесненията ни продължават да са свързани с дублирането на данните от разписките, които след всяко гласуване избирателят пуска в урната, и данните от протокола. За гаранция за честен вот трябва да има сравняване“, посочи Атанасова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цяла есен, зима и пролет воят на линейките откарващи болни и умиращи не накара сърцето на премиера Борисов да трепне. И народа усети, че управниците не ги е еня, и ги наказа на 04.04. На 11.07 ще накаже ГЕРБ още по-жестоко заради раздадения 1 милиард на олигарсите Киро Гела, Пеевски, Вълка и Гергов вместо на малките фирми докато се гърчеха в кризата!!
131
5
 
7
 
! Отговори
БайХ преди 2 години
В Индия Моди го избраха със същите тези машини. Някой ако се интересува може да прочете какъв е резултата и също какви са изводите на индийците за тези машини. Както подозирах откакто съм на този свят, България = Индия
130
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората искат промяна, а служебният кабинет им я предлага
129
1
 
4
 
! Отговори
Знаещ! преди 2 години
До АнонименЕй мързел ! Стига си хленчил !
128
13
 
18
 
! Отговори
Пастите свършват преди 2 години
Искат зрелища, докато не останат гладни. Голяма излагация с тези партенки, ала една жена на пазара каза. Губим ценно време, а скоро и пари от ЕС. Така ще се влачим и след вторите избори - разединение и реваншизъм, това донесе радьов.
127
13
 
18
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
Това е самата истина, и тя боли, другари и другарки ! Това, че се намъкнахте във власта по втория начин (с помоща на вашите ПАТЕРИЦИ - ИТН ДБ и мутрите на Мая) не ви дава право да оплескате държавата както сте го правили винаги до сега.
126
14
 
15
 
! Отговори
Влак GT преди 2 години
Права е Атанасова.
125
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей господарите ви им свърши песента... няма повече спрете да им се кланяте...
124
9
 
7
 
! Отговори
ДО 137 преди 2 години
Всъщност нищо не разбираш. Ако мислиш като и много други,понеже тоя строи нещо и бил по-малкото зло да изберем него. Няма такъв друг некомпетентен премиер да се изказва по всяка една тема за здравеоопазване, магистрали , финансови инструменти и тем подобни. Каквото и да стане не министрите взимаха думата ,а именно той да си кажат хората колко го интересува. Магистралите за 12 години трябваше да са уникални. Всъщност всичко е *** както и по градовете липса на инфраструктура.
123
14
 
13
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
...та виж комшиите-турците,какви грандиозни чудеса строят!!!...А нашия ШМЕКЕР-ПОЖАРНИКАР асфалтира двадесетина километра път и се самообяви за най-великия строител на всички времена....Ще повторя:..-Никак не ми се вярва да не знаете тези неща,просто сте се ПОДЛОЖИЛИЗАПОДЛОГИ на престъпната Шайка!..Но винаги е имало и такива мизернииици като вас..
122
12
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Анонимен 127 :..-Абе ***,МРЗ РАСТЕ НЕПРЕКЪСНАТО през годините бе!!!!..НИКАКВА "заслуга" няма за това Тиквата!!!...За сведение:-МРЗ през 1999-та година е била..67../ШЕСТДЕСЕТ И СЕДЕМ/ лева..До 2009-та,когато МУТРИТЕ ОКУПИРАХА България,МРЗ беше скочила на 240 лв,тоест,повече от 300 процента!!..А инфлацията от "0.4" процента ...какво да ти кажа?..Или нещо си сънувал,или си патологичен лъжец!...И за "великите строежи" на Тиквата:..-Няма да те пращам много далече по света!..Само виж комшиите-
121
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората искат да слезете при хората.
120
5
 
11
 
! Отговори
До 134 преди 2 години
Виж,разбирам идеята ти,но на този етап в реалната действителност аз лично не виждам кой би удволитворил исканията ти.ИТН ? Радев? Мая ? ДБ ?Не мисля ! Едните са дилетанти,които бързо ще изтърват политическите юзди,а останалите са гладни до смърт за грабежи и реваншизъм!Това са реалните алтернативи.Абстрактността на протестите " нови,млади,умни,образовани" изчезна !
119
20
 
17
 
! Отговори
Густо преди 2 години
Гледам тук едни наивници,които се радват на президентското правителство без да знаят защо!Миличките,не проумяват какво разочарование ги очаква,тях ги остави,но лошото е,че България ще страда и ще живее в режим на хунта!!!
118
5
 
5
 
! Отговори
Мдааа преди 2 години
За лихвите ... преди бая време теглиш потребителски кредит с близо 20% лихва и трима поръчителя... Сега лихвата е 5÷7% и без поръчители...Та незнам как се сравняват от служебните предишен кредит с настоящ ... мисля че е доста тъпо ...
117
10
 
16
 
! Отговори
ДО 127 и 128 преди 2 години
Проблема е ,че няма по-успешен,защото всичките са едил дол дренки. Проблема е,че корупцията и беззаконието е толкова голямо в момента ,че си нямаме и на идея. За 12 години управление стартираха неща с европари и ги напраиха ужасно некачествено с подбрани фирми да се отчитат. За 12 години реално не се направи 1 качествена магистрала, за сравнение в друга държава за около 8 години направиха 23км. мост между два бряга на океана. Тъжното е ,че има хора които наистина гласуват за тая партия ГЕРБ.
116
3
 
5
 
! Отговори
До туп преди 2 години
Мълчи ве слуга ,личи си ,ще си от древен ратайски род. !
115
12
 
11
 
! Отговори
Туп преди 2 години
Тази шайка герб се подиграва с народа, нищо ще им го върнем на 11само гледайте.
114
10
 
12
 
! Отговори
Действай те преди 2 години
Не влизате в обяснителен режим с мутрите,те от думи не разбират направо взимате едно дърво и бой, това е решението.
113
7
 
4
 
! Отговори
До Свиня преди 2 години
Правилно си се кръстил,ама тя и свинята няма да напише такива тъпотии!