Хората искали зрелища от време на време, служебният кабинет им ги предлагал

Обществото обаче усещало лъжата
252
Хората искали зрелища от време на време, служебният кабинет им ги предлагал
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Не чух нито едно доказателство за бомбастичните твърдения на служебния кабинет от последните дни, които се ползват за медийна импровизация. Не знам дали българите ги интересуват замерянията с компромати. За тях са важни решенията за днешния, за утрешния ден - справяне с пандемията, със социалните предизвикателства, с икономическите предизвикателствата. Хората искат малко зрелища от време на време, служебният кабинет им ги предлага, но преди всичко се интересуват за хляба“. Това каза пред БНР Десислава Атанасова от ГЕРБ.

Още по темата

Тя подчерта, че хората усещат истината и лъжата и че демонизирането на ГЕРБ няма да им повлияе върху решението в изборния ден.

„Несериозно е в пазарна икономика министър да не знае основни неща. Ден преди да е някой в служебното правителство, министърът на икономиката си е позволил да изпрати в БНБ документи за смяна на Надзорния съвет на Българската банка за развитие. Това е скандално. Не е нужно да си завършил в Харвард, достатъчно е в Харманли, за да знаеш основни неща. Министърът не знае и какво е банкова тайна“, допълни Атанасова.

И коментира и друга актуална тема - тази с подслушванията и използването на СРС. В предаването „Неделя 150“ тя изрази мнение и за предстоящите избори:.

„ЦИК трябва да започне в динамика да взема своите решения за купуване на допълнителни машини, да направи кампания за гласуване с такива машини. Притесненията ни продължават да са свързани с дублирането на данните от разписките, които след всяко гласуване избирателят пуска в урната, и данните от протокола. За гаранция за честен вот трябва да има сравняване“, посочи Атанасова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


252
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
11
 
18
 
! Отговори
Свиня преди 2 години
Абе ***, стига сте ни плашили с комунистите...толкова ли не се усещате че за обикновенните хора герб сравнени комунистите са си направо фашисти...дори бай Тошо не управлявал толкова еднолично и унизително-справка пращането на шефа на АПИ по площадите....колкото вашия неземен ерудит еднокнижник Бойко
111
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който слага минус на 127 коментар да каже кое не е вярно и защо го слага този минус ????Нека назове по-успешен премиер на България и веднага ще проверим икономическите параметри на управлението му !
110
19
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов бе най-адекватния и деен премиер на България ! Неговата работа се усети ПРЯКО от обществото и държавата ! МРЗ скочи с 270% за 10 години при 0,4 % инфлация годишна база.Следствието е повишена пок.способност и стандарт.БВП (на човек) е с 30 места надолу,а кредитен рейтинг и инвест.риск подобриха драстично показателите си.Инфлация и безработица-най-ниски.Всичко това може да се провери за тези,които падат ит Марс или удобно забравят миналото ни.Магистрала,метро,зала Армеец,саниране и т.н.
109
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами за тия подслушвания никой не каза един факт. Обаче били "много". Ми кажете за ЕДНО подслушване, бе! Нямали сме правио да питаме. Това било тайна. Не е тайна да разпространяват компромати без покритие. В правото ако клеветиш без доказателства е углавно престъпление. Но за комунисти правото не важи.
108
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
122 Мечтай си, след това зрелище на комунистите, ГЕРБ ще вдигне вота си, поне с 8%.
107
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хляб и зрелища, имаме си диктатор, от рода на римските кръволоци, като Нерон, Калигула...все за кръв и насилие, канибализъм...РашковРадев.
106
9
 
12
 
! Отговори
Сина преди 2 години
Боли ги герберасите, че изтърват властта, но стига толко ядене за сметка на нас обикновените хора! Стига кражби, стига страх, стига злоба. Радев ни показа, че може без Бойко, и че е по-добре, когато ги няма селските калинки, като Караянчева например
105
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този път Герб ще вземат под 15 %, само платени *** и свързани с партията им ще гласуват за тях. Аз мисля, че служебното правителство се справя добре, особено Кирил Петков.
104
4
 
12
 
! Отговори
Свиня преди 2 години
Проблема е че всичко са замели тези ппрестъпници ...отделно и съд и прокуратура е тяхна...виждаш несправедливоста но нищо не можеш да докажеш....всеки се е е сблъсквал на битово ниво с подобни несправедливости....защото няма правова държава ред и справедливост за всички....затова да се говори и чегърта и хората да слушат....дори да не влязат в затвора за золумите причинени на поколения напред....изчегъртването им от политиката завинаги е достатъчно....
103
3
 
15
 
! Отговори
За ББР преди 2 години
"Техномаркет" (компанията е свързвана с бившия депутат от ДПС Делян Пеевски) е получил кредит с лихва 2%, а преди ББР лихвата му е била 7%. При "Транспект" виждаме вместо 9% от предишен техен кредит - 4%, бяха думите на Петков. Според него, в случая с ББР ставало въпрос за "теч на държавни пари".Та какво би казала Деса за това?
102
4
 
6
 
! Отговори
Бай Тошо преди 2 години
Служебното пра.ителство дава зрелища, а ние дето гледаме ще си купуваме билет за представлението.
101
4
 
6
 
! Отговори
германи преди 2 години
Хората ше ядат мазните опашки. Със гарнитура. Как ги клатят не е истина направо.
100
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 89: ИМАХ ПРЕДВИД ВСИЧКИ ДО ТУК РЪКОВОДИТЕЛИ И УПРАВЛЯВАЩИ,НЕ САМО ГЕРБ!ВСИЧКИ ТЕ ДОПРИНЕСОХА ЗА ДЕМОГРАФСКОТО ПРЕСЕЛЕНИЕ НА НАРОДА-ФЕНОМЕН СОЦИАЛЕН,КОЙТО НИКЪДЕ НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛ ДО СЕГА/изключвам други причини в по-древно минало/!БОЯ СЕ,ЧЕ ЧУЖДИ ОТ РАЗЛИЧЕН ХАРАКТЕР ЗЛОДЕИ СА ОТ КРАЙ ВРЕМЕ/векове/ЗАМЕСЕНИ И ДО ДНЕС В ТАЗИ ГАДОСТ ЗА НАРОДА НИ!И ЗАБЕЛЕЖЕТЕ-ОТ НАЙ-ТЪРПЕЛИВИТЕ И ИЗДЪРЖЛИВИ НА ТРУДНОСТИ ХОРА СМЕ,ТА СИ ПРЕДСТАВЕТЕ ЗЛОУПОТРЕБАТА С БГ НАРОДА! МОЛЕТЕ БОГ,ХОРА-А И КАКВО ДРУГО?!
99
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
долу мафията
98
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сред управляващите политици на запада няма популисти, няма диктатори, техните богаташи са правилни, не са олигарси. Тук виждаме цял набор от лексикални средства за внушаване на подчинение, на липсваща правилност. Необходими са само вътрешни предатели, които да подемат реториката и да повтарят като папагали. Така действа неоколониалният модел за подчинение и извличане на печалба в крайна сметка на цялото упражнение.
97
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те си мислят, че КГБейците ще ги съжалят като са рушофилЕ и ще им дадат да oближaт лъжица от "меда"... Не познахте дАрагие..
96
3
 
11
 
! Отговори
КУмунета преди 2 години
Да се стягат и да дават повече зрелища... щото хляба вече почна да поскъпва..
95
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако има доказателства за нарушение на закона от страна на представители на ГЕРБ, моля обърнете се към прокурор който и да е той и ги осъдете. Едно обвинение подкрепено от сериозни доказателства (а не като това на Рашков в друга статия) винаги ще издържи в съда.
94
6
 
14
 
! Отговори
Зрелища преди 2 години
Като типичен гражданин на България,само да отбележа,че по големи зрелища от управлението на еднокнижника няма: примери...КТБ, ***...,***,***,студентите да садят картофи, 3 милиарда за газопровод до Сърбия,без нито едно отклонение за България....рекет на фирми, осемте джуджета...
93
0
 
4
 
! Отговори
наистина ли? преди 2 години
До Аноним аут, аут ,аут